Veckans kommentar + Veckans filmtips



Heeeeeeeeeeeeey beautiful day! =D

Under veckan har jag nog sprungit ett par mil sammanlagt, och match igår. Någon frågade då med om min framtida flickvän, Girlie, också måste springa så mycket? =D HAHAHA! =D neeh ofc not, men hon kan ju titta på när jag springer och gå lite runt fotbollsplan och ba titta på D.Dede ? =D

Det kommer komma upp en del roliga videobloggar nu med snart i sommaren på dedeprivat =D

Jag har ju sagt med att jag ska förändra din värld och att du kommer vara på ditt livs äventyr. Jag hoppas ni förstår att jag inte bryr mig om vad sanningen är - jag vill bara veta sanningen, även om det skulle betyda att Bush är våran hero typ. 
Jag tycker det är jättebra med när folk försöker förstå och även de som respekterar att de inte förstår t.ex om 9/11 - Det är vår generations viktigaste händelse för att förstå världen. Jag förneka den med.
Läs mer om det här: http://dedeprivat.blogg.se/2008/october/-mannen-och-d.html




Veckans kommentar: Yasmine http://oktob3r.blogspot.com/

Dede svarar :Yasmine dedikerade ett inlägg om mig och skrev jättevackert.
Du säger att jag berörde ditt hjärta gumman, du berörde mitt med :) Tack.






Mitt Hjärta Förändrades


Det var inte så länge sedan som jag hittade min favorit blogg.


Vem är Dede?

Det jag vet är att han är en revolutionär, en rapartist, den killen som skriver om ALLT och drömmer om världsfred och att revolutionera världen. Man vet inte riktigt vem Dede är, inte jag iallafall. Han har inte lagt ut några bilder på sig och han säger inte vad hans riktiga namn är. Det är också en sak som går att det blir så intressant & spännande att läsa hans blogg.
Och det spelar ingen roll vem Dede är.


Han är en okänd människa för mig. Men han skriver in i mitt hjärta, hans texter rör mig djupt och får mig att tänka, fundera och visa mina känslor på ett sätt jag aldrig gjort förut. Dede får mig att vilja skriva lika underbara texter som han gör.


Han skriver texter om Girlie som han vill hitta, Girlie är den vackra speciella tjejen och inte den Bimboaktiga stereotypen.


Hans texter är otroligt vackra och man känner igen sig i så mycket utav det han skriver. Att lyssna på hans musik och läsa hans texter samtidigt är en känsla som inte går att beskriva. Han gör otroligt bra musik. Lyssna speciellt på Världen Förändrades och Dede&Girlie och läs hans texter så får ni se vad jag menar.

http://dedeprivat.blogg.se







Veckans film:
The Last Mimzy 

The Last Mimzy börjar med att man får höra en berättarröst som berättar om framtiden och att där lever endast krigiska och själviska människor. En tapper vetenskapsman försöker skicka ett experiment till andra tider för att kunna hjälpa världen och mänskligheten.



Filmen hjandlar om ett syskonpar, en äldre pojke i 9-10-årsåldern, Noah, och hans lillasyster Emma. Emma är ett överintelligent barn och Noah får leva i skuggan av hennes talang.
Själv är Noah inte särskilt engagerad i sin skolgång och bryr sig mest om TV- och datorspel.En dag åker familjen till en stuga på landet. Barnen går till stranden där en tung metallåda flutit i land. Noah simmar efter den och släpar upp den på land. Väl där uppe börjar Emma och Noah undersöka lådan, den öppnas och i ligger en grön kvadratisk glasskiva. I skivan bildas mystiska mönster som Noah visar intresse för. Syskonen släpar upp lådan till huset och finner flera mystiska saker. Bland annat en gosedjurskanin som Emma genast fäster sig vid. Emma börjar prata med kaninen och till hennes förvåning svarar den, men bara på ett sätt så att Emma förstår. Kaninens namn är Mimzy. Sedan händer mystiska saker med barnen. De börjar få övernaturliga krafter.
Noah kan få saker att flytta sig till ett ställe till ett annat och Emma kan få stenar att snurra i luften.



Kärlek
Truly Yours
/ - D.Dede
Postat av: becka

Vill du dejta? :D

2009-06-15 @ 15:50:41
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Postat av: emma

the last mimzi är skitbra!!

2009-06-15 @ 16:14:02
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

är du ihop med nån nu? eller nån som är girlie?

2009-06-15 @ 17:54:59
Postat av: Jeanette

sv: Hehe, jo, lite mascara bara.. Inte behöver man sminka sig när man ska till jobbet bara :D

2009-06-15 @ 18:55:27
URL: http://cornetto86.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3

2009-06-15 @ 19:24:32
Postat av: Anonym

<3

2009-06-15 @ 19:24:47
Postat av: Clara

Väl värd som veckans kommentar :) gud vad många som beundrar dig och ändå vill du inte ha nånting för det. Du är BEUNDRANSVÄRD och min personliga hjälte.

2009-06-15 @ 19:25:49
URL: http://lightworkers.org
Postat av: amanda

you're my hero <3 ja som skicka hjärtan men de blev fel hah:P love u!

2009-06-15 @ 19:32:19
URL: http://amandaalbinsson.bilddagboken.se
Postat av: D.Dede

Becka //



Nej, jag dejtar inte ja funkar inte så :)



Anonym //



Ingen är girlie i mina texter...än ;D





Kärlek

/ - D.Dede

2009-06-15 @ 21:14:12
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken vacker kommentar. Så fint hon skrivit om dig! Men kan inte annat än hålla med, blir glad och varm när någon pratar bra om en. och filmen kanske man skulle se då när man får tid över någon dag.



Tack själv. Som sagt, blir glad av vackra kommentarer och fina ord. Dina inlägg är vettiga, vackra och inspirerande. Så tacksam att jag hittat din blogg.



Ha det fint. Kram.

2009-06-15 @ 23:21:12
Postat av: D.Dede

Tack så mycket =D vem är du?



Kärlek

/ - D.Dede

2009-06-16 @ 12:18:05
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Mariell

oj, det var jag som kommenterade anonymt däruppe, såg nu att namnet och så hade kommmit bort. ojoj. men ha det bra. :)

2009-06-16 @ 19:04:54
URL: http://reasontobe.blogg.se/
Postat av: Ilahinoor

Tack för tipset! Vart på jakt efter en ny tankeväckande flum-film :)

2009-06-23 @ 13:09:20
URL: http://ilahinoor.blogspot.com

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: