Hur får vi stopp på överfallen?


Hur får vi stopp på överfallen? Vi måste hitta en lösning nu.Det sker övergrepp över hela världen och samtidigt har vi nu trots att det är 2010 inte kunnat nå ett jämnställt samhälle. Personligen tror jag att de beror på en skev kvinnosyn men också ett ökat sexistiskt samhälle. I Göteborg så har "Babyface" åkt dit som knackade dörr och överfall kvinnor och i Örebro är de också en massiv våg av överfall.

Varför händer detta? Och hur kan vi stoppa det?
Personligen tror jag att det här bara är början på ett samhälle som är helt på väg utför. Det finns en otrolig patriarkalisk samhällstruktur som är djupt cementerade i det svenska folkethemmet och överallt i världen. Vi lär oss olika könsroller i tidigt stadium och bemöter också människor genom värderingar som vi blivit inpräntade med.

Idag är det helt naturligt att vi ser kvinnor som objekt. De finns på affischerna, i tidningarna, på reklampelarna runt om hela tiden. Objekt. För inte tittar vi på en snygg tjej och tänker "Jag undrar vad hon tycker om och laga för mat?". Nej det blir en farlig objektfiering som måste stoppas. Det ökade sexistiska samhället leder till att även unga tjejer börjar ta efter det dem ser i media.

Till slut har samhället skapat stereotyper och produkter av just detta och det räcker med att logga in på en vanlig community så ser man hur unga tjejer söker uppmärksamhet genom väldigt lättklädda bilder. Det är inte deras fel utan något som samhället präntat in dem med.

I samma veva så reagerar pojkar på stereotyper där de ser i musikvideos och till och med spel ingår övergrepp och det skapar i sin tu ett väldigt destruktivt tankesätt när det gäller hur man behandlar genom objektfiering. Den ökade sexismen leder till hög självmordstatistik, dåligt självförtroende bland unga kvinnor, och samtidigt så ökar också de sexuella övergreppen eftersom våra barn lär sig könsroller i ett tidigt stadum, en objektfierad sexistiskt hållning.

Vi måste sluta upp att behandla människor som objekt och den ökade sexismen idag gör att barn inte ens får vara barn. När jag var 12 år tänkte inte jag på sex, jag tänkte på fotboll och mina transformers. Men media överöser sexistiska signaler överallt till våra barn. Till och med Japanska TV-spel på marknaden som uppmuntrar slag och sexuella övergrepp på kvinnor.

Vad är lösningen?
Vi borde införa nattvakter som inte enbart arbetar ideelt utan också kan få arvode kommunalt, gå itu med problemet och roten till det. Vilka som är ansvarigaför den sexism vi utsätts för på daglig basis.
Lösningen består av två saker: Det är upp till oss själva -  och sedan exponera de ansvariga, Illuminati som svämmar över oss med en föruttnad media som har förändrat vårt samhället och hjälpt till skapandet av en objektifierad sexistisk kvinnosyn.


Din reaktion behövs - för att förändra en sjuk värld.
Vi måste göra det nu...Försök inte stoppa mig, jag vill inte ha en robotisk tjej som ruttnar, utan bara Girlie.

Dede dissar och talar öppet om ett par tjejer som gått honom på neverna.
Även om Jessica Alba är en jättebra tjej med bra åsikter och även om Alba skulle kunna bli min flickvän hade jag valt bort henne. Jag skulle nästan hoppas den dagen kom så jag fick göra de valet.
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja skriva det här...

Men jag måste säga att en del människor...

Vill verkligen mer än vad de ger...

En del tjejer som verkligen vill vara Girlie i mina texter kan göra vad som helst för att framstå som henne. En del av mina läsare och fans kan komma väldigt nära mig, och det är helt ok för men en del av dem är verkligen inte vad de utger sig för att vara.

Den här tjejen t.ex. Vi kan kalla henne "B" och jag tänker inte lägga ut någon bild och säga hennes namn, inte heller vill jag att nån ska tro att ni vet vem de är och bråka med henne. Det här är bara för att få ut lite stress from my chest. För de finns trots allt många såna här jag stöter på.

Hon beundrade mig otroligt mycket och sa: "De finns ingen kille som du" och hon var helt förtrollad och vi fick en bra kontakt, första gången hon såg mig var hon bara 14 år och nu har de gått nästan 5 år sen.

Anledning till att jag dissade henne och gick min väg för att jag vet att hon så gärna ville vara nått hon inte kunde vara. Hon tjafsade även med en del folk ja kände och frågade "Är hon flickvän-material för dig D" och hon sa "Ja enligt andra så ser jag bra ut". Damn, som om de var det de handlade om?

De är så omoget när tjejer bråkar mot varandra om vem som är "snyggast". Jag blev så trött, så jag sa bara "jag måste gå" och en dag kanske hon mognar. De blev massa skitsnack och en del rykten, och jag kan bara skaka av mig det.

Hon började snacka bakom min rygg, och det sårade mig. För jag tror verkligen gott om människor och sen visar de sig vara idioter som absolut inte har samma värderingar och drömmar som mig. Mött för många såna wacka bitches.

Det som tar är att de är fruktansvärt jobbigt när man får en relation till folk man tror är nånting speciellt och sen visar sig de sig att de bara är robotiska stereotyper. Idag är hon fortfarande i samma fotspår, hela hennes liv kretsar kring sin blogg och hon utvecklades aldrig till de jag trodde.

Jag skrev "Till världens kvinnor" den där hyllade som ni kan läsa under "Känlsor/Lyrik" och jag bad henne av de få kontakter vi haft efter det att länka den. Men de blev inte gjort, även fast den har förändrats många sätt att se på kvinnor, både tjejer och killar.

Så hon har skrivit en hel del inlägg om mig, och även sagt efter bråken att hon beundrar mig. Jag har inte haft nån kontakt med henne på 1 år. Hon kommenterade till och med när jag skrev om Jessica Alba, som har väldigt bra åsikter.

Hon blev svartsjuk för att jag gillade Jessica Alba, haha.

Oh jag är verkligen trött. Trött på dessa robotiska personer.
De vill så gärna vara nått de inte är. Men de är bara västerländska robotar.

Oh de var de jag sa:
Ögonen är själens spegel.O dit hjärtat vill speglar sig i ögonen.
O ifall hjärtat verkligen bara vill ha materialism och egocentrism.
Och fastnar där. Då kommer hjärtat ruttna och hela sitt jag med.

O de är det hon gjort, ruttnat. I mina ögon är hon ingenting.
O hon kommer fortsätt ruttna tills hon förstår att karma slår tillbaka på en själv.

Allt jag vill är att revolutionera världen.
O hitta Girlie...

Tänk att de finns idioter som till o med vill stoppa de...

De spelar ingen roll vad hon gör o vad hon än lyckas med.

Du kan aldrig få mig. Ta allt i hela världen, pengar och fame.
De kommer inte göra dig lycklig.

Du skrev:
"Du finns i mitt hjärta Dede för alltid".
Jag tror inte folk skriver sånt utan o menar det.

Men titta på den du är idag och vad du gör med ditt liv?

O titta på mig och vad jag uppnår?

Vi är olika människor med olika mål.

Jag vill bara att du låter mig vara och mognar upp.
Passivitet är en form av ondska. Så nu kanske du förstår hur ja ser på ondska.

O de är jäkligt svagt att du blivit så låg att du försökt stoppa allt de här och försökt såra mig.

Väx upp, låt mig va och sluta va en västerländsk robot.
Ditt hjärta ville ju mer?

Detta inlägg går till flera tjejer som var med under den tiden och riktas inte bara till en.

Även om robotiska tjejer faller för mig så kan de aldrig fånga mig.
D är den mest svårfångade vildhästen i hela världen...

Jag behöver inte kärlek, jag behöver förändring på jorden.
För det är förändring som är kärlek.

Oh även om jag en dag vill hitta en ostereotyp Girlie så kan jag ändå leva utan Girlie.

Men jag kan inte leva utan förändring...

Då dör jag...

Peace Out
/ - D.


Oh jag står för det jag sagt, även om jag fick välja mellan Jessica Alba och Girlie så väljer jag Girlie. Jag vet att kanske inte någon valt så men de är verkligen kärlek att inte se en kvinna bara som ett objekt. Det är ju de som skapar de obeskrivliga att jag valde bort alla världens kvinnor för henne. De är verkligen vid villkorslös kärlek då nånting magiskt skapas, och de är då vi förändras.


Veckans kommentar, veckans händelser och veckans film!
Veckans kommentar, veckans händelser och veckans film på Dedeprivat!VECKANS KOMMENTAR: Mi (Från läsarträffaren med Dede, blir helt klart veckans kommentar)


Mi
: "Jag bestämde träff med Daniel två dagar innan och jag tycker han är en jätteball person med skön personlighet!" Han skriver helt otroliga texter och musik och jag blir så varmhjärtad när jag ser och hör hans texter, awesome! Jag tog bussen till dit han bodde och resan tog väl 30 minuter och när jag var framme beskrev han vart han bodde! Och där stod Dede med boxershorts på sig...haha nejdå! Han var rätt söt ändå och öppnade till slut. Jag hade ju förväntningar på att han skulle va jättesnygg! O gissa, han var det ;) Vi hade jättetrevligt han och jag. Hans rum bestod mest av fotbollsaffischer på han och andra och det kan man ju nästan räkna ut, han är ju fotbollspelare!
Jo jag ska även berätta känslan när jag träffade honom och jag kände mig så stolt..haha! Förstår att ni älskar Dede! Vem gör inte det? Men ingen kan få honom...förutom en person och det är girlie".

DEDE SVARAR: Helt otroligt kul att få träffa flera läsare! =D Mi var väldigt enkel att ha o göra med! Sånt gillar ja, tejejr med bra energi, sociala, och som förstår allt och inte bara "låtsas förstå mig" för att de vill vara Girlie i mina texter. Detta kommer ske fler gånger, läsarträffar och i sommar kommer de bli en "flownatt". Då blir en tänd brasa, och sen massa folkz och snacka om allt möjligt och flowa lite låtar!
Ni kan läsa mer om läsaträffen på www.dedevardag.blogg.se


VECKANS HÄNDELSER

- Läsarträffen var givetvis en höjdpunkt...
Men jag hör från flera läsare att de säger "Jag är Girlie i dedes texter". Sånt gillar ja inte när folk utger sig att va nått de är. Jag har försökt säga de så många gånger.
JAG VET INTE VEM GIRLIE ÄR! =D ÄN! =D nu borde alla förstå det. Läs mer om "Girlie" i rubriken "Allt om D.Dede.  O de är riktigt jobbigt att folk TROR att de är Girlie för att jag skriver "Ruffy" och "Kärlek" när jag avslutar ett svar, för så skriver jag till ALLA =D jag sprider ba kärlek! De är inte så att jag skriver kärlek älskar dig gumman vi gifter oss i morrn o drar till D-world ! =D neeh! Så chilla ner ladys, en del flippar helt. Jag är den mest svårfångade killen i hela världen, ja universum kanske.

- Jag tänker lägga upp en ny rubrik om råd och tips...
Den  här bloggen tar upp allt i världen och till och med bortom världen, alla världens kategorier och allt man behöver veta, kärlekstexter, revolutionerande tankesätt, överanaturligt, hur världen styrs, kärlek/relationer, så nu ska ja lägga ut mina bästa råd och tips till olika saker eller saker man bör läsa. Bloggen har bara börjat! Den här bloggen ska förändra din värld och göra dig fri och den ska förändra världen!

- En tjej kalla mig en svensk Justin Bieber...
Herregud? hahaah den lilla valpen? =D Sen när vart vi lika? Jag ger mycket mer i mina texter än vad han eller någon annan gör =D Det här är nått mer, kategorisera inte D för de går inte =D It's only one D in the whole worldy! Slå ihop alla miljarder killar mot D och jag skulle fortfarande matcha ut alla =D 3 miljarder mot D!  De är nått mer och du känner de när du läser och vet de! =D

- Sluta säga "snygg, sexig" osv. till mig jämt...
Jag klarar inte av stereotypa ytliga komplimanger. Jag vill inte kategoriseras i ett samhällsystemetiskt fack.
Jag är bara D! Jag har alla möjliga egenskaper, och de går inte att kategorisera mig eftersom de inte finns nån som mig. Jag är omöjlig och fånga, den mest svårfångade killen i hela världen. Oh inga stereotypa komplimanger kan fånga D.

- Otrohetskandalerna ökar...
Precis som jag sa överallt, och ingenstans, prinsessan madelien och jonas, sandra bullocks man, ja ÖVERALLT. Jag har lovat att aldrig vara otrogen eller svika Girlie. Och även sagt att om ja skulle göra det har mina läsare rätt att ge mig en örfil på stan.Veckans film/klipp: The Illuminati and devils sealDede betyg: 5/5. Jag har haft vanliga kommersiella videos förut som ska väcka medvetande och som är skapade för det. Nu ska vi gå djupare och de nya videosen är egenproducerade av folk som förstår världen så de här filmklippen som nu kommer in i mellanåt kommer förändra din syn på världen för alltid. Det är HELT OTROLIGA SAKER. Så se dessa klipp! De här är ditt livs äventyr, och har du kommit så här långt så låt inget stoppa dig nu!


Nånting helt overkligt är på gång att ske med världen, och systemet kommer förändras.

Du som läser är nånting speciellt utan att veta om de!

Nu ska vi se hur allt de här slutar, jag lovar att ta upp så mycket så allt kan förändras.


Hela din värld kommer förändras.

Peace&Kärlek
/ -  D.

Dede&Girlie - Hur väcker man den man älskar?


Den nyaste texten om Dede&Girlie exklusivt!HEEEEEEEEEEEEEEEYOOOOOOO RUFFYCUUUTEEEEY!!!! =D


Så här tänkte jag innan jag skrev texten.
Lite förordprat här från D.


Jag skulle skriva nånting helt overkligt OBESKRIVLIGT från hjärtat och sen testa dubbelrimma i några meningar för ett mästerverk. Ibland känns det som jag bara har den gåvan att jag kan flowa ut nått och sen efteråt kan jag tänka "God damn hur kan jag uttrycka mig så? Hur kan de bli så overkliga kärlekstexter?" O sen kommer jag på mig själv.

Allt jag skriver är ju kärlek. Kärlek är oövervinnerlig och magisk. Kärlek till Girlie, hon skapar allt de här. O min dröm är ju verkligen att få träffa Girlie. Som hennes dröm är att en vacker dag få träffa D. Overklig kärlek existerar, och de här är en kärlekshistoria utan gränser. För den har hänt.

Girlie är ju en av mina läsare som får deja-vu känslor av allt de här. Hon är nånting vackert&speciellt utan att veta om det, ja du kanske man kan skriva. Eftersom de är du som kan vara Girlie.

Just nu kände jag bara de här: Jag utvecklas så mycket varje dag och lyser och blir starkare varje dag =D Det händer nått med mig, helt AMAAZING =D jag vet inte vart de här kommer sluta, jag känner mig knappt mänsklig längre! =D

Allting ba flyter min väg, helt otroligt overkligt. Samtidigt är jag rädd för att Girlie fastnat i den materialistiska världen. Den världen som äter upp en inifrån. Systemet, att vara en stereotyp som jag vill befria henne från.

För hon, Girlie, min framtida flickvän behöver inga krav och måsten! hennes skönhet har funnits där hela tiden utan att hon vetat om det. De är ju de som skapar hennes skönhet när vi möts för första gången.

Så jag tänkte bara...hur väcker man nån som fångats i en materialistisk värld?
Många killar som tänker så om nätterna I guess haha ;D neeh knappast.
IT'S ONLY ONE D IN THE WHOLE WORLDY! =D

Men allt är så overkligt i mitt liv =D jag lever ett helt otroligt lyckligt och spännande liv! =D o ja känner mig ba starkare för varje dag som går, helt oöverinnerlig, o nu vill jag verkligen rädda Girlie. Jag vill ba ge henne helt obeskrivlig känsla och göra henne till världens lyykligaste nu...
Hon ska få träffa D ! =D en vacker da!
Hur ska man väcka en kärlek?


Ref.
D undrar om nätterna; Har Girlie somnat in?
Hur många texter krävs? Hur många sånger? Hur många rim?
För att hon inte ska fångas av en materialistisk värld som är en illusion?
Girlie! Förlora aldrig ditt hjärta, ditt hopp och din inre tro...

Vers 1.
Ibland undrar jag hur jag ska väcka Girlie
Det känns som hon tänker "Ska ja verkligen våga berätta för D?
Att jag tror jag är Girlie, fast ja inte vet om jag vågar hoppas...
För tänk om jag inte är Girlie? De finns så många vackra kvinnor att lågan slocknas"

O när den tanken faller och hon hör det tonfallet i sina öron
Så vill ja skrika: Girlie! Jag ser inte skönhet med systematiska ögon!
Jag vill se hennes ansikte skina upp och hjärtat klappande av glädje
O säga: Din skönhet är bedårande! Du är de vackraste i världen...

Se hennes leende möta mitt och... läpparna snuddar varandra...
O höra henne viska "D...jag tror...jag har...tappat... andan..."
För vissa ger upp drömmar när nånting verkar för bra för att vara sant
Som nånting overkligt obeskrivligt från ett ojordiskt sagoland...

Så hur berättar man för någon nånting som är overkligt men verkligt?
Speciellt när hon fångats av en vetenskaplig värld som försöker förklara termer
För texterna och den kärleken mellan oss är inte mänsklig...
Det är ett hav av oförklarliga samband och starka känsler....

Vetenskapen kan inte mäta känslor, vetenskapen kan inte förklara allt...
Därför föds de obeskrivliga inom mig, en kärlek som jag förvarar varmt...
Vid mitt hjärta som aldrig slocknar, för ibland är hoppet det enda vi har...
Girlie...hör mig...jag lovar att rädda dig, jag älskar dig  ***** (ett hemligt ord ba hon förstår)

Ref.
Oh D undrar om nätterna; Har Girlie somnat in?
Hur många texter krävs? Hur många sånger? Hur många rim?
För att hon inte ska fångas av en materialistisk värld som är en illusion?
Girlie! Förlora aldrig ditt hjärta, ditt hopp och din inre tro...


CUZ IM HERE FOR U!
Jag har lovat att rädda dig från denna galna crazy world Så sluta aldrig drömma! för du VET att JAG finns nu! =D O även om den här världen är svår att lita på så sviker jag dig aldrig RUUFFYYCUTEEY! För jag är inte från denna värld...och inte ens tusen kvinnor kan fånga mig!

JAG TÄNKER GÖ DIG LYCKLIGAST RUUFFFFYYYY! =D

Jag vill ba veta vem du är...

Av alla...

Cuz Im Truly Yours...

Kärlek

/ - D.
My little ruffygirlie.. so so so cute!

D.Dede - De övernaturligaDet övernaturliga med D.Dede

Det är oerhört svårt...

Att försöka förklara allt...

Eftersom hela sagan är overklig men verklig.

Redan sen barnsben förstod jag saker och kunde se saker som inte vanliga barn gjorde och jag förstod bara Universums system, hur allt var uppbyggt, universiella lagar, esoteriska kunskaper som inte ens en vuxen kunde förstå.

Då var jag 5 år gammal. En liten Dede då med andra ord.

Jag upptäckte sen att den gåvan jag hade inte passade in i normsamhället. Så jag blev en stereotyp som alla andra. Istället för att utveckla mig och den gåvan jag hade, döljde jag den. Jag blev också en produkt av samhället. Fotbollspelare, självsäker, kaxig, brydde mig inte speciellt mycket om känslor, jag var bäst, inget annat fanns.

Men jag visste hela tiden att jag hade nånting inom mig.
Nånting i mitt bröst.
Nånting oförklarligt.


Detta är nått jag har fått med mig av mina riktiga föräldrar. Ingen vet vilka mina riktiga föräldrar är. Det är en väldigt dramatisk berättelse. Men det känns tydligt som jag har nånting inom mig ifrån mina riktiga föräldrar. Jag vill inte egentligen inte skriva riktiga föräldrar. Eftersom min mamma och pappa jag har idag är de riktiga för mig.

Det är nånting övernaturligt. Det är därför den där känslan som är obeskrivlig befinner sig när man läser. Den är så svår att ta på, så svår och förklara. Den finns bara där.

När min farfar dog var det som ett wake up call. Vad gör jag egentligen med mitt liv? Finns de verkligen en mening med att bara leva och sen dö en dag?

Ska alla jag älskar bara dö en dag?

Det var då jag upptäckte kraften igen. Jag pratade aldrig med mina föräldrar om den. Inte mina vänner heller. För jag vill inte sticka ut eller bryta mot jantelagen. Det är så viktigt att "passa in". Därför sa jag aldrig högt till någon allt de här inom mig.

Men gåvan började forsa ut.
Jag kunde skriva texter som kunde gripa hela hjärtat. Inte vanliga texter, utan det var nånting mer som fångades. De var så ovanliga, overkliga och ojordiska.

Den här obeskrivliga känslan kan inte defineras med ord.
Den kan inte förklaras med vetenskapliga jordiska termer.

Det är så mycket jag kan, och jag vet. Det är så mycket inom mig.
Jag vill bara få ut allt nu. Även om jag fortfarande är fast i min stereotyp lite.
Still lagkapten i mitt fotbollslag, damn it.


Men nånting börjar hända.

O de är dags att erkänna det, för jag har varit väldigt försiktigt att säga de högt.

Men nu säger ja de rakt ut. Även om de inte passar normsamhället.


Ja, jag kan se in i framtiden. Vet med hur man lämnar sin fysiska kropp och kan resa till andra astralvärldar, det kommer även bekännas vetenskapligt snart då de görs kliniska tester med det. Jag vet att materia enbart är en form av energi. För Universum är uppbyggt på energi.

Det finns saker bortom jorden och den tredimensionella system vi lever i.
För det här systemet har blivit helt sjukt och fucked up!

26 000 barn svälter ihjäl varje dag - medans rika företagsmän tjänar miljarder!
Hur kan vi tillåta det? Jag förstår bara inte jorden.

För vi lever i ett system som robotiska produkter som säger "hej hej". Sätt på jantelegsleendet.
Plugga, jobba, villa, volvo, vovve, pension och sen dö?

I ett kapitalistiskt system som gör att andra lever i glamour och kändisvärld, medan andra svälter ihjäl och dagligen möter bomber av Illuminati.

Därför brinner mitt hjärta för förändring.

O för varje dag som går förvandlas jag bara mer.
Jag känner mig inte ens mänsklig längre.

Jag bara LYSER och blir starkare för varje dag! =D

Nånting händer med mig och det är världens bästa känsla! =D
Det händer nånting med mig som jag bara måste dela med mig.

Jag vill inte släppa känslan utan bara dela med den...

Jag har gett mitt ord på att jag ska förklara det övernaturliga.

För om alla förstod de övernaturliga skulle de här systemet förändras.

Vad jag förvandlas till vet inte ens jag själv.

Oh jag får inte falla i min stereotyp nu....

Jag måste verkligen våga...förändra. Våga förklara allt de övernaturliga.

Du ser trots att ja skrivit en bra bit nu...

Så har jag ändå bara skrapat på ytan, men allting kommer komma upp här!

Den här kunskapen kommer o ska förändra din värld!

And I wont let you down. Jag sviker dig aldrig...

Jag lovar dig de på hela hela hela mitt hjärta.

Kärlek!
/ - D.
Oh stort tack till er, ja vare dig! =D
Alla underbara läsare som ger mig mod. Fattas ord hur tacksam jag är för er.
Ni är mina true angels!
Ni är helt obeskrivligt underbara! =D

I'll be back Thursday. Hörs då ruffycutey! Natti!

Veckans kommentar, veckans händelser och veckans film!


Veckans kommentar varje söndag på Dedeprivat!
VECKANS KOMMENTAR
: Nadja J (som även var i Örebro och trodde hon såg mig, sweet)

Du kommer verkligen att hitta girlie för hon dras till dig, och kommer bara närmare och närmare.

Jag tror inte på fullt allvar att du kan vara den ändå som vill se en förändring,dom som inte vill har bara inte hittat hit än. Att du förändrats många tankesätt om hela livet vet du redan.

Innan kändes det bara som att man skulle leva och sedan dö, men du har fått en att tro att det finns något mer där ute, att man finns till av en anledning som är mycket större än så.
Jag är nog inte ensam om att försöka hitta anledningen,och jag är säker på att den som letar hittar den tillslut. För eller senare kommer du belönas för allt du gör för andra människor,kanske är det då du finner din girlie!


Veckans mening får bli Atousa (Hon måste bli nämd, hon verkar cute!)

"Fortsätt kämpa och tro Dede, det får oss att kämpa och tro.
Kolla vad du gjorde nu, jag får ju kommentera varje gång jag blir orolig över något du skriver även fast jag egentligen inte vill kommentera. Men om det är det som behövs för att du ska förstå hur viktig och beundransvärd du är, så är det heelt lugnt!^^
"


Dede svarar: De är heeelt otroligt vad den här bloggen växt och vilka underbara läsare jag har! Jag tänker börja ta bloggen till en annan nivå, i och med att jag ska börja videoblogga när jag får en ny mobil. Nån som har förslag på vad som passar för bra kvalite på videoblogg kan skriva det. I övrigt så är jag bara CHOCKAD, över hur jäkla underbara fina coola och otroligt ruffycutey söta läsare ja har! =D


Du som läser är en Ruffycutey!
=D du är speciell o vacker utan o veta om de!

VECKANS HÄNDELSER:

De homofobiska kommentarerna i omklädningsrummet...
Det ringde på en mobil hos en lagkamrat efter vi bytt om vid matchen.
Lagkamrat A sa: Det är hans älskling som ringde!
Medan Lagkamrat B sa: Jaså vad heter han? Medan alla skrattade...Det är nästan helt otroligt att de patriarkaliska homofobiska struktuerna är så cementerade...Det pågår mycket grövre skämt än så, och det kan jag inte ens ta upp för då skulle blogg.se censurera mig o dedeprivat helt.

Den stigande formen, förvandlingen...
Det är en känsla jag vill ge till vem som helst, för när energin kommer igång i mitt bröst blir jag helt oövervinnerlig. Det känns helt overkligt, det känns övernaturligt. När stjärnan kommer igång i mitt bröst exploderar jag nästan, och mina ögon blir nästan eldklot.

Jag känner mig inte mänsklig.
Vad är de som händer med mig?

Vad är jag?

Veckans film: Resan till jordens medelpunkt
En vetenskapsman letar efter sin försvunna bror. Men han och hans följeslagare hittar istället en vacker men farlig försvunnen värld i jordens mitt.


Dede betyg: Det finns teorier om att jorden är ihålig. Alla våra grannplaneter är ihåliga och det har funnits mycket teorier om att det finns nånting inom jorden. Det sägs även att Hitler som var väldigt fascinerad av de ockulta (han fick mycket kraft därifrån) gjorde en resa till Nordpolen, det är där porten är för jordens medelpunkt. Ett stort gap sägs det. Dock tror jag inte det finns nånting eftersom väsen från jordelement befinner sig i en annan freksvens och dimension. Betyg: 4, speciellt pga att den ger nånting andra filmer inte ger.

Ett äventyr är alltid kul, o de är klart man älskar sånt, så häng me D! =D

På äventyret av slutet av vår tid, o ett äventyr väntar efter de me! =D

D.Dede hemma ! Veckans text från D!

Heeyyoooo alla ruffycuteys! =D =D

Hur är läget söötnos? =D
Hoppas ni har en jättefin fredag! Sol hos er med?
=D

Well, jag höll på med nytt material vid studion igår och sen fotbollsträning så blev kind of late.
Det händer helt otroliga saker i mitt liv varje dag! Vem vet hur allt de här ska sluta?
"De borde D veta, du kan ju se in i framtiden". Alla vet ju om den gåvan jag har, och att jag sett fragment av framtiden och det är därför jag väntar på "Girlie". Fast framtiden är samtidigt föränderlig. Men jag har kvar min tro och hopp att inte förvandlas till en stereotyp som har 10 tjejer varje natt.


Den bortskämda överklasstjejen vs revolutionären Girlie!

(Ja behöver inte ens nämna vilken tjej som skulle kunna fånga mig o bli min flickvän =D )
- Den bortskämda fucked up överklasstjejen -

"Hej mitt namn är ****, jag bloggar och gillar mode smink o sånt
På fritiden så festar jag ...och ah, festar ännu mer eller ser på film med nån
Mycket mer finns de nog inte att säga om mig, men jag är orginell och rätt unik!
När jag blir stor så vill jag bli frisör eller jobba på en känd butik!
Oh skit i ryktena, alla som snackar om mig är bara hoes D
Assååå du vet, nobody is perfect but im pretty fucking close D...;)
Alla dör som kopior men jag tycker jag...? eh vet inte vad jag ska säga mer
Tack alla fans de är ju ni som gör mig känd, ni vet att ja älskar er!

"Ge inte såna här tjejer uppmärksamhet eller en sekund av din tid
Om folk ignorerar dem förändras de och får ett annat perspektiv"- Den unikt vackra revolutionistiska Girlie -

Girlie är jag. Mitt mål är att revolutionera hela systemet.
Jag tycker media idag består av dålig journalistik som inte speglar problemet!
Därför borde vi gå ut på gatorna idag och låta orden bli kamp...
Att bygga en ny värld kan man först om man vågar gå till roten med allt!
Hela systemet har blivit galet och vi behöver ändring
Mitt hjärta vill så mycket mer i livet och brinner för förändring
Och jag är trött på alla egoistiska robotiska svenssons och våran jantelag
Därför tänker jag gå mot strömmen och kämpa tills mitt sista andetag...

"Många blir stereotyper och blåser iväg av den kapitalistiska lögnens storm..
Men riktigt skönhet är att våga vara unik och gå den väg ens hjärta drömmer om..."

Worldclass on that.

Bli det du vill bli innerst inne, inte stereotypa produkter!
För de är genom din förändring, allting kan förändras.

Det finns en helt annan värld...fastna inte här...
Let me show you...

Let's go ruffy!

Kärlek
/ - D.

Tänk om jag blir den killen jag inte vill bli?Tänk om D förändras? Och blir den där stereotypa killen som sitter med 10 tjejer i soffan? Tänk om jag förändras? Vart är Girlie när man verkligen behöver henne? För jag vill inte ha nån vanlig tråkig stereotyp tjej. Jag har sagt nej tack till alla tjejer jag stött på...Jag vill inte...

Förlora mig själv...


Det är så många som gjort det i en materialistisk värld. Så många som fallit ner och sålt sin själ. Sellouts indeed. Men jag måste lova mig att inte göra samma sak. Det har jag gett mitt ord på.

Jag har aldrig skrivit för kändiskap eller pengar. För jag strävar inte efter det. Mitt syfte är och har alltid varit att skapa en global revolution som just nu pågår i hela världen. Det är så många som börjar vakna och fattar att de är systemet är sjukt på så många sätt, och att de måste förändras. Bygga nånting nytt. Det var mitt enda syfte. Den gåvan inom mig som jag fick lära mig acceptera.

Sån lång historia om D...och jag vill berätta allt...och ska berätta allt...

Den är så overklig men ändå verklig...den kommer förändra ditt synsätt för alltid...

Förändra hela din värld.

Men nu är jag där. At the crossroad.

Helt plötsligt är D där bland alla pengar och kvinnor. Och jag lovade att aldrig bli som de innan mig som fallit det. Jag har lovat av hela mitt hjärta att inte bli en stereotyp. Shit, I dont wanna fall!

Jag skulle kunna ta den enkla vägen. Bara sluta, ge upp. O strunta i allt de här. Låta D dö ut. Fuck it, just let it be. "Ta en drink, ta en bitch D" damn it's bullshit. Cant take this anymore...

För ibland är de svårt. Att verkligen vilja så mycket mer i livet än vad många andra vill.
Ibland är de svårt. När man har sån mycket kunskap och en sån gåva att man bara vill bli av med gåvan.

Det är så mycket inom mig...det var därför jag förvandlades från mitt stereotypa jag till en självständig revolutionär, och mina ögon kan nästan brinna som eldklot pga den viljan jag har av att förändra världen, men de har varit så nära att slockna så många gånger pga alla tårar jorden kan ge här. Det var kanske var därför de nästan blev världens djupaste? För hela min själ speglas i dem och det är så mycket i dem, så mycket jag inte ens kan förklara med ord.

Hur ska jag nånsin kunna förklara allt de här? Damn, im trying. I really do.

Men ibland det känns som jag börjar falla.
Att jag kanske blir det där jag inte vill bli.


Har jag gett upp Girlie? Jag hittar henne inte.

Är de bättre att bli en stereotyp och strula med 10 tjejer och gå ut och leva clublife hela helgerna?
Det är ju inte jag! Men ska D verkligen sluta som en sån kille?

Sitta där i soffan med 10 tjejer...it's just not me.
Det skulle vara som nålar i ögonen på Girlie...

Jag vill ju inte bli det. Oh jag vill inte falla ner i ett materialistisk trygghet...
Varför finns allt de här inom mig?

En del tror att övernaturliga gåvor är fantastiska, men ibland vill man inte ens ha dem.
Bara släppa dem. Låta kampen sluta och bara falla in i ledet.

I mitt stereotypa jag är jag framgångsrik på många plan.

Men mitt hjärta vill så mycket mer än vad denna materialistiska värld kan ge...

Jag kan inte somna om nätterna...

För varje gång brinner D ögon som eldklot...

Om bara all världens ondska kunde bli en fysisk person?

Så hade jag gått upp där självsäkert och tittat den ögonen...
Låtit all den kraft kommit ut inom mig och knockat ut den i 1:a ronden...

Flat out...

Jag sprängs...

Jag vill bara se förändring nu. På jorden.

Mitt hjärta vill...

Är jag verkligen ensam?

Om att drömma. Om nånting bättre.

Om nånting mer. Om nånting ojordiskt.

En förändring. Bygga nått nytt på jorden.

Overkligt. Men verkligt.

Oh kommer hon inte ihåg mig?
Hon ska ju känna en otrolig känsla och deja-vu av mina texter?

Jag kan inte somna i natt.

För mitt hjärta dras åt olika håll...

Av olika personer...

Jag är ledsen alla ...

Men jag kan bara älska Girlie.

Men kommer jag nånsin hitta henne?

Kärlek...
/ - D.Veckans kommentar, veckans händelser på Dedeprivat !


Veckans kommentar och veckans händelser på Dedeprivat!

Ska ju postas på söndagar men efter en hektisk söndag så kommer den idag istället. Veckans film utgår pga att veckans händelser blev stort.
VECKANS KOMMENTAR:
http://johannawwestling.blogg.se/


Dede svarar:
Tack! Du skrev också förut att de var första gången du våga kommentera!
Så gulligt =D Det är såna som dig jag skriver för, jag vill stärka alla!
Håll huvet högt gumman och låt aldrig någon säga "Det här kan inte du".
Du kan allt, och du kan bli exakt vad du vill bli. Strunta i vad folk säger.
MASSA KÄRLEK! / - D.


VECKANS HÄNDELSERMin mamma blev blåst på tradera...
stackare =/ hon skulle köpa en ny mobil till mig från nån som heter "fyndigt" på tradera, det gick inte vägen! Hon blev blåst, då den hade uppgett ett mobilnummer som inte existerade. Ni vet ju att min mobbe hamna i tvätten efter träningen...stackars mami! =/ jävla idioter på tradera!

Min lillasyster gav mig ett krokben...
Jag sprang uppför trappen(springer alltid uppför trappen i rekordfart) och haha vem lägger ut ett krokben!? Min lillasyster. Hon ba: "Man måste va beredd på allting så är de väl på fotbollsplan me" hahaah =D som tur var ramla jag inte o slog mig. Men hon är så jäkla busig ! =D ÄLSKAR MIN LILLASYSTER SO MUUUCH YOOO! =D

De värsta sist...

Jag var med min vän "Nugge" på stan och han har flickvän...
Ändå häver han ut sig helt sjuka saker...

Nugge: fy faan hur ska man vara trogen när man ser all bröst och rumpa, 100 tjejer !
D: Du vet att du har flickvän va?
Nugge: Inte när jag är ensam på stan, då är jag singel.
D: Shii....
Nugge: *skrattar* aah men du vet hur de är bro
D: Neeh ja vet fan inte de bro? allvarligt? shapa upp!
Nugge: Nej men att se en tjej utan smink är en madröm, en tjej måste se bra ut utan smink på morgonen, och det är nästa ingen som gör det! Så de är bättre ta massa tjejer när de har smink på sig. Tjejer ser förjävliga ut! och frida ser förjävlig ut på morgonen! Fy fan!
D: haha aiight logiska nugge? alla ser ut så på morgonen?
Nugge: Aaja men vi går fram och snackar me henne här *blickar mot en tjej* vi kommer lätt få henne
D: Men jag vill inte haha? gör de du!
Nugge: Jag sätter 500 kr på att hon gillar dig!
D: Tänk om din flickvän såg de här *skakar hopplöst på huvet*
Nugge: Äsch, hon är en jävla ***** ändå, talanglös på att suga ***!!

Jag vet inte vad jag ska säga!? Men de här är en vanlig konversation som jag hört från alla i mitt fotbollslag, vanliga klasskamrater, jag mår dåligt av killar!
Jag SKÄMS över jordens manliga släkte. Det är helt sjukt. Och jag förstår tjejer som säger "Det finns inga bra killar kvar". Jag vill bevisa motsatsen och verkligen bara bli vad mitt hjärta villl.

Ska jag träffa Sara Bill? Ja eller Nej?

Alla undra vem som var Fröken X som ville träffa mig?

Svar: Det var Sara Bill, Stylisten som ville träffa mig privat! (www.sarabillstroom.blogg.se)
Jag har träffat på henne ett par gånger eftersom vi båda bor i Örebro.
Hon tycker om mig och mina ögon har hon sagt och hon kikar in på dedeprivat ofta.Innan alla frågar nu "Är hon Girlie i dina texter Dede!!??".

Jag har ju sagt att Girlie är nån av mina läsare, och att hon ska hitta hit.
Så du som läser just nu kan vara Girlie utan att veta om det, men jag vet inte vem Girlie är än.

OM (?) jag väljer att träffa Sara kan jag ju göra det som vän.
Jag kan ju träffa henne genom att kanske ge henne lite annat tankesätt och tankebanor?
För jag fick en del galna kommentarer! Speciellt av en tjej som var inne över 40 gånger på min blogg dedeprivat på en dag!!!! =D de är nästan 2 ggr varje timme...girls are crazy. Det är därför jag fått tagit bort bilder me o bli mindre offentlig, för tjejer har blivit helt galna i mig o vill träffas, och mitt nummer läckte ut som ni kan läsa nedanför då ett par fjortisar ringde.

Men vad tycker ni!??

Ska jag träffa Sara Bill?  Svara JA eller NEJ!
Du får skriva dina åsikter med. Så skynda göra din röst hörd! =D

Om jag träffar Sara Bill lägger jag upp bilder och videoblogg från det.

Veckans text - Bli inte en kopia, bli en overklig dröm.Vill man vara en stereotyp i en fucked up värld som äter upp en inifrån eller nånting obeskrivligt vackert?VECKANS TEXT PÅ DEDEPRIVAT !

Well, hell...

Det här är ingen vanlig blogg, fylld med ytligheter mode eller nån fototävling
Jag skriver varje dag, men ibland är jag borta en längre tid pga av fotbollsträning ;D
För det kommer dagar då jag har bortamatcher och kan försvinna ibland
Dedeprivat är för alla, gammal som ung, vit som svart, kvinna som man...yeep!

De är en lång historia om D som är övernaturlig och jordiskt overklig
Oh jag är så trött på att människan blivit så robotisk o omänsklig
Därför öppnar jag mitt inre och visar en helt annan väg!
Att det finns nånting mer därute om man vågar resa till en helt annan värld...

Vem vill leva som en stereotyp i samhället med ett påklistrat leende!?
För vårt hjärta vill så mycket mer i livet och hatar de beteendet!
Vi försöker läka vårt bröst med att hitta nånting som lindrar vår onda smärta
...Men hur ska materialistiska drömmar nånsin fylla vårt tomma hjärta?

Hur mycket pengar vi än får, hur mycket vi än lyckas i en fascistisk värld
Förblir nånting ändå trasigt, och aldrig helt i en kapitalistisk själ...
Vi har kommit långt ifrån vår egentliga källa...
Det känns som att vi glömt bort empati och att det är mänskligt att känna...

Men alla bryr sig om nästa lön, sin villa och volvo och karriär...
Att man glömt bort alla andra som lever och har drabbats av misär...
Tittar på Let's dance och äter kvällsmat i ett tryggt svenssonliv
"Det går inte att förändra världen, det är alltid ändå krig"

Inte om du förändrar dig själv, för genom din förändring förändrar du världen
O när du förändrar dig själv förändrar du andra genom att va förständig
O förändringen blir fulländad när du har förändrat själen
Det är då upptäcker att världen förändrats genom din förändring...

Men det är ett val du själv får göra, låta världen fortgå som den är idag
Eller våga att att förändra den och visa tydligt för alla vilken väg du tar
270 familjer äger 49% av all världens rikedom medan folk svälter ihjäl !
Frågan är nu: Väljer du att bli en robotisk produkt eller att känna de här i hela din själ?


Ge inte upp.

För du är nått vackert och speciellt utan att du vet om de!

You're not a mess - Men världen är !
Det är dags nu att visa en helt annan värld.
Och bygga upp nått nytt.

Vad väntar du på? Det är din förändring du väntar på.

Våga. Drömma. Om Nått Bättre.

Nu har du ett val o göra.
Oh Valet är enkelt...

No holds barred, det är dags o visa en helt annan värld...


Let's go !
Follow me ruffy!

Kärlek
/ - D.
I kind of miss you...=D

Övernaturligt!Övernaturligt!


Nu kommer övernaturliga rubriken fyllas på med massa teman som ni kan ta del av. Det är ju nånting som präglar min blogg väldigt mycket, de övernaturliga är fullt naturligt för mig dock.

Jag tänker inte bara skriva om det, utan även bevisa det.

Det finns fler världar, fler dimensioner. Albert Einstein la även fram det vetenskapligt genom strängteorin, då det finns 10 dimensioner+1 (tidrum)

Det betyder att allt du ser här på jorden, vår 3-dimensionella värld är inte allt som existerar.

Det finns mycket mer.

Oh det är dags att låta att alla ta del av det. När vi inser att vi har en otroligt samband med allt och förstår vår sanna natur, så kommer systemet förändras, denna värld är uppbyggt på kapitalism och materialism och långt ifrån vår egentliga källa.

När jag först började med den här bloggen var det jättesvårt, för hur ska jag få ut allt?
Hur ska jag berätta allt?


Jag tror de var mycket förvirrande för många i början att förstå allt, men jag tror också det var därför också många fortsatte läsa - för alla ville förstå "Vad är de här för nått?" Alla ville veta mer om D, mer om allting, det övernaturliga och förstå saker.

Alla ville bara läsa mer, mer och mer på Dedeprivat och läste hela tiden om och om igen, för det fanns en hemlig nyckel i allt.

Man fastnar i Dedeprivat! Och man vill veta hur allt kommer sluta...

Jag lovade att förändra din värld, och det är ju ingen idé att jag slutar nu?

Det är otroligt att många känt redan att jag förändrats deras värld...

Jag som bara börjat haha? =D


Massa kärlek straight at you!
Bless you!
/  - D.
Girls, we need to talk. Ett öppet brev till mina läsare.
Fuck Heidi Montag. Jag vill ha naturliga tjejer. Du som läser dedeprivat är redan perfekt i mina ögon.

Girls, we need to talk....

Jag måste först och främst säga...

Att jag är väldigt tacksam och smickrad
av alla otroliga kommentarer. Det är många som skriver, och jag uppskattar verkligen alla fina ord. Otroligt tacksam.

Det är också många som plastikopererat sig -
och ni som läste mina flickväns drömegenskaper vet att jag inte vill ha plastikopererade tjejer.

Det är inte så att jag inte förstår dig. Du som har plastikopererat dig. För det är svårt att känna sig perfekt i en skönhetsidealistisk värld.

Men samtidigt så upprätthåller ju du det samhället genom att plastikoperera dig. Samtidigt är det du som kvinna som upprätthåller den idealistiska skönhetsvärlden genom att jämföra dig med andra.

Kvinnor sluta TÄVLA mot varandra!

Det är ju de som skapar det snedrivna idealet vi har, som leder till dåligt självförtroende för kvinnor, självmordsförsök bland depressiva kvinnor, och med ökad sexism skapas det mer övergrepp i samhället.

Samtidigt blir vi killar överösta med sexistiskt material från tidningar/media och vi blir manipulerade av hur vi vill att våra kvinnor ska se ut. Men jag bröt mig loss ur samhällstänkanadet och tänder inte på plastikopererade tjejer eller samhällsystematiska ideal. Och det är väl ovanligt från en kille att tänka så långt men jag önskar alla kunde göra det.

Det var därför jag nobba Elita på krogen.

Världen är inte perfekt  - men du är!


Du är det, och jag kan mata in dig i ditt huvud tills du förstår att perfeketion är inget att eftersträva eftersom du inte behöver det. Du är redan perfektion. Du har dina brister, dina fel och det är ju det man älskar någon för till slut. Det är ju det som blir charmigt.

Jag tror alla vet om att nått är fel med världen så antagligen följer du strömmen och går vidare med ditt liv och går in på kissies.se.... ELLER annars följer du med på nått större än det, ett äventyr av att denna värld ska förändras nu. Det är nånting stort på gång.

Jag vill inte ha dig samhällsidealistiskt perfekt.

Jag vill bara ha dig som du är.

Naturlig...

Du behöver bara vara du gumman.

Du behöver inte va nånting annat i mina ögon.

Du behöver inte göra dig till.

Jag älskar dig precis som du är...

Så höj blicken...

Ta inte del av den galna värld vi lever i.

Kämpa i mot den.

Förändra den.

Bli självständig.

Endast då blir du lycklig.

När du förstår...

Att din skönhet redan funnits där hela tiden.

Inom dig. Ditt hjärta vet.

Låt den skönheten inom dig exponeras.

Vägra bli en del av en galen systematisk värld...

Höj blicken nu.

Och ta över världen...

Ditt hjärta kan.

Kärlek
/ - D.

Vem är tjejen i Dedes text ögonlock?


Den otroligt texten "Ögonlock". Vem handlar den om? Vilken tjej är de till? Har du rätt svar? Isåfall får du en hemlig överaskning!

Svaret presenteras IKVÄLL på dedeprivat vem TEXTEN HANDLAR OM!
Så skynda! =D

Svarsalternativ:

1. Elin
2. Girlie
3. Linn

Förord

Du vet gumz... bara kärlek från D ...
Låt mig bara... greppa pennan...
Sända mina tankar från hjärtat...
Känn dem... i hela din själ...


Vers 1

Ligger i min säng och ser mina tårar, vaken o yr...
Oh låter ögonlocken öppnas... och ser dagen som gryr...
O ja bejakar soluppgången och försöker sätta ord på sorgen...
Vi prata i natt och jag önskar du förstod min ångest...

När jag sa de ord jag aldrig fick säga...farväl, förlåt...
Minnen spelas upp nu... hör hur vi grät i går...
Vi hade aldrig gräl eller bråk - vi hade kärlek o lycka i tankarna...
Men jag lärde mig vandra själv och bara rycka på axlarna...

Ignorera all kärlek för jag förtrollades av den
Men jag vill att du ska veta hur mycket kärlek vårt förhållande gav me
Oh världen kanske blir vackrare en dag på denna jord...
O ja vill förändra den med mina ord och visa hur jag kämpar i mot...

Utopin är nog att vi glömmer gårdagen och erövrar världen...
Går ut denna vackra dag i detta sköna väder...

Du gumman...

Jag borde säga: "Dede gjorde ett misstag o vem bryr sig om ödets skrock
När det vackraste i världen är att kyssa dina ögonlock..."


Aaaoowwwwww...


/ - D.

Veckans kommentar, veckans händelser och film på Dedeprivat !Då är det söndag igen på DEDEPRIVAT - och då kommer veckans kommentar(er) som idag blev delad bland två tjejer!


http://abln.blogg.se/

Jag har läst lite ifrån din blogg och jag har verkligen fastnat på att du skriver så mkt om ödet.. Vad är ödet enligt dig ? Väljer vi människor inte själva varje steg vi tar, varje minut vi spenderar på ett visst ställe men sedan kan ångra oss i sista sekunden, att vi svänger vänster istället för att svänga höger? Är allt det ödet?
Skapar vi inte våran egen lycka egentligen? Äre ödet som bestämmer vår lycka och hur mkt mängd var och en ska få av "lycko-dosen". You create your own luck. Så säger Will smith i The persuit of happiness. Det är mäktigt, dom orden är mäktiga. Så ödet, är inte ödet något vi skyller på bara när saker och ting inte liksom går vår väg.. Att vara djup jag förstår dig, jag tror verkligen jag gör det, men vi lever här på jorden av en orsak var och en av oss, även om alla någon gång eller flera känner att dom inte gör någon nytta alls, vi kanske lever i 104 år och under alla dessa år endast gör något vettigt, det vettiga vi gjorde kanske påverkade någon, kanske gjorde den personen stark, kanske hjälpte vi den, har inte vi själva gjort det då, med våran egen magiska kraft av att bara få vara människa och leva för att göra det bättre i en annan människas vardag. Vi alla kan om vi vill, om vi verkligen vill och försöker, om vi menar det vi säger. Men hur långt är vi verkligen villiga att gå? Hur länge orkar vi fortsätta utan att vara egoistiska, vi är bara mänskliga.. Ödet kanske bara är något vi kan skylla på.. och ingenting mer .
det var bara det jag hade på hjärtat. hare bra

Dede svarar: Intressant att du skriver om ödet. Och samtidigt att man skapar sin egen lycka. Det gör man ju. Men samtidigt så har vi karma, och karma påverkar ödet. Vi ställs inför val pga av vår karma - men där kommer den fria viljan in. Ödet gör oss bara att vi ställs inför val. Val är något den fria viljan bestämmer, och då skapar man sitt eget öde. Så de finns två Öden. Ett öde där det är förutbestämt att vi ska hamna i vissa situationer  händelser som formar oss.  T.ex ett stort livsval. Och sen vårt fria öde där vi är skapade med fri vilja och kan bestämma vad vi ska göra för livsval. Så vi har ett öde, men samtidigt fri vilja. Vi kan bli allt vad vi vill bli.http://kajsawermelin.blogg.se/
jag kan inte beskriva, kan inte, vet inte hur jag ska förklara. för jag är ingen som kan säga mina känslor rätt ut, jag kan inte överträffa någon annan. men du känns som en saga, en underbar saga som man inte kan få nog utav. en saga som ger en hopp om att det finns mer därute. du ger mig och alla dina läsare hopp, you really do.

som sagt så är jag inte bra på det här, men du förtjänar det bästa och jag hoppas att du hittar din girlie =) Hon kommer bli världens lyckligaste! Puss. <3

Dede svarar: Jag tycker sånt här är så sjukt vackert, jag ryser av såna här fina kommentater. Det gör mig oerhört stark och kärlek är ju mitt batteri =D om jag inte skulle få det skulle jag nog dö.
VECKANS HÄNDELSER

Jag har nyss börjat skriva en ny låt...
och kan efter en lång försäsong i fotboll på 4 månader äntligen börja spela in snart igen, det jobbiga med att ha mycket i luften är att man inte hinner med allt, det är så mycket på schemat. Fullspäckat...

I morrn kommer en ny kategorirubrik på dedeprivat upp...
Blir spännande, mycket nytt på gång!

För små fotbollskor eller för stora tånaglar?
haaha ;D ja min skor är verkligen dåliga, jag kommer köpa nya. Har väldigt breda fötter, men enligt mamma är det för att jag inte klipper tånaglarna? De är blåa! Av alla stämplingar....

Jag håller på förebereder en överaskning till mina läsare...
Eller aah inte bara en utan fler =D de är ni värda!
VECKANS FILM: The Knowing1959 begraver eleverna i en nyöppnad grundskola i Lexington, Massachusetts en tidskapsel full med teckningar. Tidskapslen är en hälsning till framtiden och tanken är att den ska öppnas om 50 år av skolans dåvarande elever. 2009 är John Koestlers son Caleb elev på skolan och med under öppningsceremonin. Teckningarna delas ut till barnen, men istället för en harmlös teckning som föreställer en framtidsvision, får Caleb ett underligt brev fyllt med till synes osammanhängande siffror. Siffror som, när de skrevs 1959, i bästa Nostradamus-anda visar sig utgöra datum för olika katastrofer under de kommande femtio åren.


Dedebetyg: 3:a - ett av de lägsta betyg  jag gett på viktiga filmer jag tagit upp. Varför jag sänker betyget är pga katastrofscenario. Det är inte så en övergång går till i ett paradgimskifte. Det handlar om medvetande. Intressant att de tar upp ödet med och framtidsvioner.

Bottomline is: Även om du har ett öde och ställs inför stora prov i livet  - kom ihåg att du har fri vilja och kan göra exakt vad du vill med livet. Du kan bli exakt vad du vill bli, det är dina val som skapar dig.

Höj blicken.

Bit ihop.

Du kommer klara allt du nånsin velat klara.

Kärlek
/ - D.