Dede borta 10 dagar.Hey! =D

Nu åker jag! Borta 10 dagar utan internet, telefon. Meditationsläger och jag hoppas verkligen de här går bra. Är lite nervös. Och jag kommer nog hem som en ny människa =D

Det blir otroligt spännande. Jag är hemma nästa söndag den 6:e februari. Pappa ommer hem i morrn från sjukhuset och det var verkligen skrämmande för han har alltid varit fullt frisk. Hade inte kunnat åka annars, hade bara gått o tänkt på honom. Jag älskar min pappa, han är den enda som alltid ställt upp för mig.

Oh, my, god. Jag kan inte förstå att jag ska göra detta =D Men oh! Jag lovar o BERÄTTA ALLT sen när jag är hemma! =D

Och jag har älskat o skriva den här bloggen, en del har frågat varför jag inte vill tjäna nått på den?
Jag tycker kunskap ska vara fri och inte kosta nånting.

Alla förtjänar o bli lyckliga, och jag vill inte ha nånting från nån. Vill bara förändra världen. Och jag tänker fortsätta bevisa allt de övernaturliga och tex inlägget om perception är ju förbluffande för de bevisar att denna värld inte är på riktig.
Forskaren och visionären Gregg Braden om den nya tiden i vår evolution - så otroligt mycket kommer hända!


Jag kan bara skriva nu att ja kommer saknar er alla!! =D

Vi hörs! =D

6:e februari...

Kärlek
Truly Yours
/  - D.

Mitt liv just nu
Mitt liv just nu sammanfattat:


Flytta ihop med Matilda
-  Det blir otroligt spännande. 7:e Februari är det officiellt och då tar jag mitt första steg in i den nya lägenheten =D Det blir AMAAAZING! =D Tänk att vi kan nu bygga ett helt eget liv, vårat självständiga liv där ingen säger till vad vi ska göra. Vi sätter reglerna och formar allt själva, oj vad vi kan skapa =D De kommer bli otroligt vackert och alltifrån hälsorik mat, meditation, tända ljus, nattliga promenader, well morgonpromenader me =D och mys, kärlek. Och sen resorna och äventyren med =D Förstå vad härligt liv! =D OOH DREAMLIFE!
Vegetarisk mat
- Jag kommer börja äta vegetariskt. Jag har börjat läst på mer köttens historia och hur det hela började. Jag tycker alla borde läsa på om det och det finns bra komplement/tillskott för kött. Det började med att jag 2008 helt slutade dricka kolsyra och började titta ordentligt på mat. Det är därför jag har kategorin "livsmedelindustrins lögner". Västerländsk mat idag skapar hälsosjukdomar, det är tillsatser, konserveringsmedel o saker som förstör våra kroppar. Tittar man i Japan finns de väldigt fåtal med cancerfall, här i västvärlden har de ökat lavinartat. Vi måste se över vad vi äter, många tänker inte ens över vad som står på innehållsförteckningen.

Tacksamhet
- Mina kära underbara fina läsare. Hur ska jag glömma er? Ni har stöttat mig, följt mig o hängt me mig på alla mina olika äventyr, alla mina tankar, om allt som händer i mitt liv. Kan ni tänka er att snart har de gått 6 år sen sen folk började följa mig? När jag skrev för första gången. Att påverkat så många människor, över 100 000-tals, det är belöning nog. Jag behöver ingenting tillbaka mer än kärlek. O jag lovar att ge kärlek tillbak 10-falt till alla som verkligen trott på mig helhjärtat. Jag är tacksam för o ha världens bästa o finaste läsare!

Fotbollen
- Jag vet inte än hur jag ska göra. Jag har fått förslag men jag vet ärligt talat inte. Det känns som jag vill hålla på men det finns viktigare saker att göra med, men jag vill hålla igång på ett eller annt sätt. Vi får se hur de blir, säsongen har inte börjat o allt kan hända.

Musiken

- Jag känner inte lika stort behov längre, kanske för att jag är lyckligare. När jag skrev förut var det då jag behövde uttrycka allt det här inom mig, och då jag även var i en förvandlingsfas från den stereotypa världen. Då var det otroligt mycket känslor, alla möjliga känslor med att folk började gråta av det. Det var en jättejobbig period i mitt liv. Men jag har en stark grund nu vilket gör att jag inte behöver ventilera mig lika ofta. Men jag älskar det och jag kommer aldrig sluta =D

Min relation till min familj
Den är som den är...Vad ska man säga. Det är hjärtkrossande o förlora 2 mammor i sitt liv. Men jag tror att min självständighet är något jag behöver, och jag behöver forma mitt eget liv. Jag tror dock att allt ordnar sig till slut...även om jag är tvungen o stänga dörren nu och gå min egen väg.

Äventyren

Oh myyy! =D Vad kommer inte hända! Vi ska iväg på otroliga äventyr, och de blir inga vanliga resor utan verkligen i Indiana Jones-style baaby! =D Hahaha har ni märkt att jag skriver de ofta ;D de är för att! jag älskar äventyr! Och de kommer bli heeelt otroliga resor, den första startar ju bara om ett par dar! BAAAABY! =D


De övernaturliga

Den svåraste delen av mitt liv att acceptera. Mitt hjärta accepterade det från första början, men hjärnan rationaliserar o man blir en av alla andra, en stereotyp i samhället, även fast hjärtat har mycket mer i sig o vill gå en annan väg. Att se fragment av framtiden, sekvenser av deja vu, utomkroppsliga upplevelser, resa till andra dimensioner o världar, en förståelse av allt. Det är oerhört svårt att handskas med precis som de är o förstå vad hela Universum är. Det bortgår från vårt förstånd, men vår essentiella kärna söker svaret och de är de som driver människan framåt i sin inre och externa evolution. Och jag älskar den här biten av mitt liv! Man blir så fulländad av de obeskrivligt vackra...

Well, nu har jag snackat för mycke =D
Jag längtar otroligt mycket till 7:e Februari.

Önskar alla en underbar lördagkväll!

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

P.S De var en tjej som hette Demi som skrev ett jättevacket inlägg till mig förut? Jag råkade ta bort ditt meddelande, kan du skriva till mig igen?  D.S

Farväl, mamma.
Farväl, mamma.

Hur börjar man att skriva...

Ett farväl till sin mamma?

För det är det jag gör nu.

Förkrossad...

Jag orkar inte med alla bråk, tjafs, diskussioner
 om stereotypa ting. Om handduken inte är upphängd på elementet. Om disken inte är upplockad. Det finns ingen anledning att bråka och jag hatar det.

Det krossar mitt hjärta. När folk kan börja skälla på varandra för små trivala saker i vardagen. Jag har bara glömt det. Vi behöver inte bråka för det? Jag hatar att bråka. 

Det gör ont att älska dig. För även fast du ger mig kärlek, ger du mig smärta med.

Och hur många dagar och nätter har jag inte funnits vid din sida. Även när du haft ångest. Även när du haft hjärtproblem. Jag låg o lyssna på ditt hjärta för att du ska komma igen. Och de började redan när jag var ett barn.

Jag försökte ge dig energi dessa nätter. Och jag tömde hela min själ vissa nätter för att du ska hitta glädjen.

Men mamma. Du har dina klor i min kropp. Du sliter sönder mig ibland.

Du måste förstå att jag har en helt annan väg och gå, och du kan inte hålla kvar mig i den stereotypa världen för alltid.

Du håller fast mig i dina klor. Du sätter dina klor i mig. Ibland försöker förlöjliga, försöker hålla ner mig, försöker behålla mig i den stereotypa världen, och är det verkligen att respektera någon? Nej, det är de inte.

Mamma jag är ingen stereotyp robot människa! 
Jag har känslor!

Jag vägrar titta på nyhter -
 gå lägga mig, gå upp till jobbet, äta, somna, samma rutiner. En normal människa säger ifrån, en normal människa skriker inombords och måste få utlopp. Och jag vill inte bli den robot som dig - jag vill bli det jag vill bli.

Mitt mål är att kämpa för demokrati och rättvisa och stötta alla fattiga, hemlösa och svaga. Det är mitt liv, mitt val och mitt öde.

Även fast jag älskar dig, gör det ont. Även fast du ger mig kärlek, ger du mig smärta.
Och hur många dagar och nätter har jag inte funnits vid din sida. Även när du har ångest. Även när du har hjärtproblem. Ligger och lyssnar på ditt hjärta för att du ska komma igen.
Jag försökte ge dig energi dessa nätter. Och jag tömmer hela min själ vissa nätter för att du ska hitta glädjen.
Men mamma, du har dina klor i min kropp. Du sliter sönder mig ibland.
Du försöker tysta ner mig. Du försöker neutralisera mig. Det är som du inte vill se mig skina.
Du vill inte se hur jag lyser av självförtroende.
Du vill inte att jag ska bli den jag är. Det är som om du fruktar vad jag ska göra.
Du vill behålla mig för alltid. Och aldrig släppa taget om mig...
Min integritet är förlorad. Du håller fast mig i dina klor. Du sätter dina klor i mig. Försöker förlöjliga, försöker hålla ner, försöker låta mig vara en vanlig kille.
Men mamma jag är inte det. Och jag vill inte bli den robot du vill att jag ska bli.
Jag är din son, men jag är mer än din son.
Mamma jag är en soldat nu. Och jag krigar inte med eldvapen och handgranater.
Jag krigar med min ord, min sanning, och min kärlek.
Mina ord är mitt vapen. Jag kommer bryta regler och mönster.
Jag kommer vara han som kämpar för demokrati och rättvisa...
Jag kommer vara han som flowar och kör spoken word och kommer hem sena nätter...
Jag kommer vara han som står upp för fattiga, utsatta och hemlösa...
Oh, du....du slog mig...jag minns senast när du slog mig rakt över ansiktet...
Och nu armbåga du mig i mina revben...
Tror du inte jag älskar dig? Jag älskar dig mer än allt annat...
Jag vill ge dig hela världen.
Men jag vet att du är en utbränd och alkoholiserad mamma...
Och att du skapat allt inom mig...även min aggressivitet...
Men tror du inte jag kämpar för dig med?
Varför är du utbränd? Varför dricker du?
För systemet är sjukt. Vi människor sliter som djur för att tjäna en penning.
Medans kapitalismens bovar sitter och tjänar miljarder av slaveri, krig och död.
Men du slog mig...
Men du gav mig allt.
Jag ångrar inte en sekund att du blev min mor.
Du gav mig vilja. Aggressivitet. Förändring. Drömmar.
Och framförallt lärde du mig älska. Du sa till mig varje natt...
"Kärlek är vår största lycka - skänk henne hela ditt hjärta
Ge henne hela världen; bli lyckliga och tillåt er själva att leva och älska..."
Du slår på fel saker. Du slår på mig. Du slår på nån som kämpar för rättvisa.
Din ilska är så missriktad. Du borde slå på dem som styr oss.
Men du slår på mig...
Du slår din son...
Och...mamma...
Jag vill bara göra dig stolt...
jag älskar dig ju...
Och även om jag aldrig kan ge dig lyckan du behöver...så tänker jag ge en kvinna mer lycka och kärlek mer än hon drömt...
Men nu har jag bara sömnlösa nätter...
Där jag önskar tusen kramar varje natt...
Jag behöver tusen kramar i natt. För dessa ord är mer än bara ord.
Och allt jag nånsin önskat är ett hem som är fridfullt...
Men du kommer aldrig kunna ge mig det...
Oavsett hur mycket jag älskar dig...
/ - Din D .
Jag kommer aldrig bli som dig, passiv-tillgjord-robotisk-svensson-som-alla-andra i den falska stereotypa världen.

Och vet du?

Jag dömer dig inte för det som hänt
. Jag är tacksam för allt som hänt. Allt vi gått igenom. Den här aggressiviteten, den här kärleken med har du skapat inom mig. Du gav mig allt. Jag ångrar inte en sekund att du blev min mor. Du gav mig vilja. Aggressivitet. Förändring. Drömmar.

Och framförallt lärde du mig älska
. Att aldrig såra den jag älskar. Så allt de här har du varit med och skapat.

Du måste förstå att jag kämpar inte för mig
. Jag kämpar för dig med. För anledning att vi hamnade i det här dispyterna från första början är för människor sliter som djur för att tjäna en penning till sin familj. Medans kapitalismens bovar sitter och tjänar miljarder av slaveri, krig och död. Och på arbetarklassen. Situationerna hade inte uppstått om systemet varit sjukt.

Men du har sårat mig. Nån som ville förändra världen för dig. Nån som älskar dig.

Och du vet att jag aldrig kommer höja min hand mot dig.

De enda du nånsin får av mig är mina tårar. 

Och nu får du aldrig se dem tårarna mer.

Jag ville bara göra dig stolt?

Men istället.

Så har jag nu.

Förlorat två mammor i mitt liv.

Jag bryter ihop.

Men ingenting kan stoppa den här glöden inom mig.

Inte nånting.

Och tänk att de är de som skiljer oss.

Att du ser inte mig eller förstår mig o den glöden i mitt bröst.

Oh... jag antar att alla behöver en mors närhet.

Men ibland känns det som jag aldrig haft det.

De är därför tårarna rinner...

Allt jag önskat är ett fridfullt hem...

Men du kommer aldrig kunna ge mig de...

Oavsett hur mycket jag älskar dig...

/  - Daniel.
D - Världens perception förändras av villkorslöshet.Veckans text - Världens perception förändras av villkorslöshet.
Hey alla fina läsare! =D

Veckans text idag och de har varit en stor vecka nu när jag kommit hem från fotbollsmötet och vi får se vart jag spelar nästa säsong, inte klart än och jag har har massa planer. Festen igår var väldigt lugn, alla vet att jag inte dricker, de var en lugn tillställning och jag var hemma redan vid 22. Jag tycker om lugna hemmakvällar före festande =D  Alla vet med att mitt liv är så annorlunda eftersom jag inte enbart lever i samma värld som alla andra gör dagligen.  Men ibland känns de som att miljoner ord aldrig kan förklara  alla känslor jag vill flowa ut..
Ibland när jag skriver o flowar och försöker beskriva mitt liv
Känns de som inte orden räcker till för o förklara...
För hur förklarar man för någon att man bedriver sin tid...
I andra världar... långt från perception av det uppenbara...

Och i denna värld bevittnar man, svält, krig och död
O är förundrad hur folk kan vara passiva utan att agera...
Mitt mål är att hjälpa svaga, hemlösa, fattiga o alla liv i nöd
För jag vet att själar dör i krig där deras nära har massakerats...

Mitt hjärta har bara en dröm och det är förändring
Och jag kommer alltid kämpa tills mitt hjärta slutar slå...
Väcka varje passiv robotisk stereotyp västerlänning!
Som fastnat i en kapitalistisk materialisk värld utan mål...

Ett extraordinärt vokabulärt ordförråd har inget slut för rimmen i D
Är fylld av en själslig essiens med innovativa klara besked
Och pengar, bilar, kändiskap, jag behöver inget av de
Jag vill bara förändra världen och vara i fred...

Och ingenting kan stoppa oss från att förverkliga en dröm.
För det är en dröm vi alla har innerst inne i vårt hjärta...
Och vi förändrar världens perception byggt på systemets lögn...
När vi alla förstår innebörden av ordet älska...

Glöm aldrig de. Oövervinnerlig villkorslös kärlek är den starkaste kraften.

Kärlek
Truly Yours, and only yours.
/ - D.

D.Dede fotbollsmöte.Hey alla! =D

Nu har jag precis nyligen postat upp om allt perception och som ni ser är vår verklighet existerande av perception - det vi ser är inte en verklighet utan bara en perception. Det är helt otroligt, och jag kommer gå djupare in i detta.

Och jag sa ju alltid att jag lovade att förändra din värld! Och jag tror de är därför alla dras till den här bloggen för att de är ju att alla vill ju verkligen förstå allt de här - varför man är på jorden och vad som händer efteråt. Den här bloggen ger ju så mycket mer än vardag-mode bloggarna och stereotypa chicks gör ! =D

I morrn har jag fotbollsmöte och ska diskutera hur det blir nästa säsong, ska diskutera med 2-3 klubbar.

Får se vart jag ska spela nästa säsong - och om jag spelar. För jag har så mycket andra planer med.

Så i morrn är jag borta men återkommer på Fredag med veckans text! =D Och hur mötet gick.

Saknar er redan! Hörs fredag!

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Verklighet är enbart en perception skapat av elektroniska signaler.
Verkligheten är enbart perception.Vad är verklighet?

Verklighet är elektroniska signaler i hjärnan. Det kallas perception och sitter i vårt bakhuvud. Det betyder att vår värld är enbart elektroniska signaler i vår hjärna och vår verkliga värld inte existerar utan enbart i vår perception. Som ni kan läsa här av forskare.

"Statements of some scientists posint that "man is an image, everything experienced is temporary and deceptive, and this univerise is a shadow", seems to be proven by science in ouy day".

20 minuter av ett klipp som kommer förändra din värld. Mindblowing stuff.

Vet du har långt din perception kan nå i världen runt dig?
Tror du att din medvetenhet kan uppdaga nya dimensioner utanför din omedelbara fysiska omgivning? Ett stort antal studier om extraordinär upplevelse och transformativ utövning visar, att vi kan förbättra vår synförmåga oändligt mycket, förfina vår hörsel, utveckla vår kapacitet att förnimma saker genom beröring, öka vår känsla för lukt förädla vår inre kroppsmedvetenhet och uppodla extrasensoriska färdigheter. Vi tror att de flesta av oss skymtar dessa förmågor då och då och vi anser att allihop kan utvecklas vidare.

Vissa vinprovare kan till exempel skilja på tusentals olika årgångar. Parfymexperter kan utskilja upp till trettiotusen dofter. Det finns ”tygkännare” som kan bedöma kvaliteten på tyger även om deras fingrar är täckta med vax.

Eftersom perception enbart är i vårat huvud betyder det att om du skulle se en fågel så ser du det i din perception - den fågeln finns egentligen inte där överhuvudtaget.

Vad är då verklighet? Denna värld har antika kulturer kallat en drömvärld och inte den verkliga världen.
Och i modern tid har det börjats bekräftat av forskare med.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Öppet brev - Tro på det du gör.Ett öppet brev från D.Dede


Hey alla!

Oh my. Mitt liv. Är just nu mitt liv väldigt omtumlande. Det händer så mycket och det är jättemånga som säger vad jag ska göra, o när jag ska göra det. Jag vill leva mitt eget liv.

Jag önskar ens närmaste kunde förstå mig mer, se igenom att jag vill inte leva som de lever sina liv. Jag vill nått mer med mitt liv. Upptäcka saker, förändra saker och åka på mina egna äventyr.

Jag har under denna tid träffat min livs kärlek med. Varje gång jag stänger ögonen så är de en speciell sak jag alltid ser. Och de är när jag och Matilda träffades första gången. När vi gick in i mitt rum.

The rest is history...Vilken otrolig natt.

Att hitta nånting så otroligt vackert, ens ena hälft det gör en så fulländad. För det är svårt o hitta nånting innerligt vackert i dagens värld för man vet att många drivs av helt andra syften.

Jag är så tacksam att hittat Girlie.


Så vad händer nu då?

Många av mina läsare har ju varit med innan jag träffade Matilda och när jag skrev mina texter. Och alla har hittat hit för en anledning. Man känner att de är nånting som håller på hända. Nånting stort.

Förändringar sker inte över en natt...

Det övernaturliga jag tagit upp dessa år är ju med är för att få folk att vakna och inse att det finns så mycket mer än en den tredimensionella miljö vi lever i. Ska man bli riktigt fri och lycklig måste man hitta tillbaka till sin spirituella kärna.

Kommer ni ihåg när man var liten?
Inte påprackad av vårt västerländska samhälle. Alla var så lyckliga o sken upp. Sen blev vi vuxna, robotiska och stereotypa och tappade den där innerliga känslan när vi upptäckte hur omvärlden verkligen gjorde oss besvikna. Vi blev gråa, naiva och tappade tron på omvärlden och även oss själva.

Men det är dags att börja tro igen. Upp med huvet. Du förtjänar ju att bli lycklig? Det har redan börjat en overklig förändring som kommer smälla högt. Och det är det de övernaturliga vi går in på nu. Det jag lovat att skriva om, perception och andra världar.

Börja tro. Från hjärtat.

Släpp taget. Om omvärlden.

Har du ens nån aning hur vacker, speciell, innerlig och unik du är?

Om vi börjar tro så skapar vi förändring.

Du förtjänar att bli lycklig.

Kom igen nu.

Let's go...

Kärlek
Truly Yours
/ - D.


Veckans text: Dede till Matilda
Veckans text - Dede till Matilda
Jag har känt den känslan, när ängslan fängsla tag...
Tårar rann och skapade tsunamis på ett känslohav...
Och vattnet forsade in...
Han öste det ur bottnet av skeppet tills kroppen inte orkade och somnade till...


D väcktes av fågelkvitter i ett fjärran land...
Ett strandat skepp som tappert hade kämpat fram...
Genom regn och rusk, och stormar och oceaner...
Det var dagen då Matilda träffa Daniel...

Och hennes ögon glimmrade av ljus o utan dem hade D ingen chans alls
För i den dunkla dimman var Girlies ögon som fyrtorn till havs...
D hade styrt sitt skepp i oändlighet till denna världs ände
För att hans hjärta hade drömt om en själsfrände...

De sprang fram och omfamna varann och pratade hela natten...
D sa "Gumman, vi måste sova, men jag lovar o berätta allt sen.."
Och det var överväldigande av obeskrivliga känslor, en magisk natt...
Hur förklarar man en övernaturlig kärlekshistoria, jag har ingen aning alls...

Men jag vet att med dig skulle jag inte behöva äga en enda ägodel!
Jag skulle kunna sova med dig i ett skjul iställe för en dyr lägenhet...
Och jag skulle kunna offra allt, för att se dig le...
För helt ärligt...gumman...det är de bästa D vet...

OHWOOW! =D

Jag älskar dig =D Och jag älskar ditt leende.
Det gör mig så fulländad...

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Veckans text - Matilda till Dede
Veckans text - Matilda till DedeVeckans text blir idag Matilda eftersom vi firar 1 månad =D Och jag kommer replikera så de blir dubbel veckans text denna vecka, så jag kommer skriva ett i morgon om Matilda.


En kyss på ditt bröst, för att öppnat hjärtat för det som kommer
En kyss på dina läppar, vars ord har hjälp så många själar så många gånger
En kyss på din hand som gjort så många trygga
En kyss på varje fingertopp, för all kärlek att bygga

En kyss på din rygg som genom livet valt att bära
Så tungt men så mycket värdefullt för andra hjärtan att lära
En kyss invid ditt öra, så att du alltid vet
Att någon här vill höra och vårda din hemlighet

Åter en kyss vidd hjärtat för att försegla dessa ord
Så att du aldrig känner dig ensam på eller bortom denna jordSå otroligt vackert. I morrn svarar jag på brevet.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Otrohet - från en otrogens perspektiv.Otrohet - från en otrogens perspektiv.
Hey alla!

Ja då går vi in på otrohet som utlovats och det här är ju ett väldigt starkt och laddat ämne. Och eftersom vi skulle syna inte bara att säga "otrohet är fel" för det är nog vi och majoriteten ganska enhälliga om. Men varför finns otrohet?

Det kan visa sig vara en genetisk fråga har forskare kommit fram till.

En studie visar att män som besitter en viss typ av gen oftare misslyckas i sitt kärleksliv än andra.

- Vår studie visar att mäns beteenden i parrelationer till viss del går att förklara utifrån personlig genuppsättning, säger professor Paul Lichtenstein vid Karolinska institutet.

 

 

En av fyra tros ha otrohetsgenen.

Genen DRD4 påverkar signalsubstanserna i hjärnan. För den som råkar ha genen i sin arvsmassa ger en tillfällig förbjuden kärlekshistoria samma rus som en alkoholist får av att dricka eller en spelmissbrukare av en spelvinst.

Forskning visar att de är otrogna dubbelt så ofta som personer som saknar genen.

- "Vi har upptäckt att individer med en särskilt variant av DRD4 oftare har tillfälliga sexuella förbindelser, inklusive one night-stands och otrohet" säger forskaren Justin Garcia, State University of New York, enligt tidningen Daily Mail.

Men genen ska inte ses som en fribiljett till amorösa eskapader.

- "Den här studien fritar inte bedragarna från ansvar. Det är inte alla som har den här genetiska uppsättningen som har tillfälligt sex eller är otrogna " , säger Justin Garcia enligt Daily Mail.

 

Monogami eller polygami? En debatt om att man inte tror på äktenskap och en partner.


Det har visat sig om och om igen i samhället att otrohet ökar med och det är ju med tanke på all industri som matar det budskapet. Hugh Hefners Playboymansion, otrohet promotas på många sätt - och ett gym hade till och med texten:

"If your man is cheating - you need to take your fat ass to the gym".

På bilddagboken hände en helt sjuk sak med de var en tjej som såg bra ut som laddade upp bilder och hon skrev "Om du ska ha min msn så skriv jag vill ha sex med dig" - efter 15 minuter hade hon fått över 500 kommentarer från killar!

Och de var killar som hade flickvän när man gick in på deras presentation, en del hette "Amandaskille" osv och på deras presentationer stod det "Oh baby älskar dig 14/6 - 2 månader". Varför håller de på med andra tjejer? Otrohet har ökat markant. Helt sjukt.


Mina åsikter: Är polygami mer acceptabelt? Att man inte vill leva med bara 1 partner?

Det har varit en riktig debatt om det att folk inte tror på kärlek på det sättet och inte tror på giftermål eller en partner hela livet. Detta är självklart upp till var och en. Jag tror att så länge man inte skadar någon får alla älska som de vill. Alla väljer ju älska olika, och alla är olika. Det viktigaste är att man är ärlig i sin relation.

På ett personligt plan tror jag att samhället förvridit så många hjärtan och hjärnor att vi förlorat vår essentiella behov av riktig kärlek. För vi är alla rädda för kärlek. För vi vet hur mycket den kan skada en. Jag är för att människor får älska som de vill, med vem de vill, så länge ingen såras eller skadas.

Men jag tror inte på polygami till slutet - jag tror att de människorna inte vågar älska och falla handlöst i någon. Jag tror från hjärtat att människor vill känna sig älskad av en och känna att man är den enda. Villkorslös kärlek. Men det är inte många som kan älska så för de vågar helt enkelt inte.

Skulle jag vara otrogen mot Matilda, även om jag hade en otrohetsgen, så har jag skrivit i mina texter att alla mina läsare har rätt att ge mig en örfil på stan... Hands down.

Alla som vill leva i polygami - jag respekterar det, för alla får älska som de vill. Vi har fri vilja.


Men jag har tänkt mycket på den här frågan om vad kärlek verkligen är.

Jag tror att riktig kärlek handlar om att våga älska, släppa taget och få känna den där villkorslösa kärleken och känna att man är den enda.

Jag tror det är ens innersta längtan av vad hjärtat vill. Och när det händer, händer otroligt obeskrivliga saker inombords. Men bara om det är villkorslös kärlek.

Men det är inte många på denna jord som kan älska längre eller vågar älska.

Därför ser man överallt om bråk, lögner otrohet i relationer. Det skapar total olyckliga hjärtan som inte sen vågar älska på riktigt.

Evig kärlek lyckorus o glädjetårar eller slänga bort 10 minuters sex med nån annan?

Upp till var och en. Men jag vet mitt val.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Ett stort avslöjanDe - Dede&Matilda flyttar ihop.
Stort avslöjande i dag på Dedeprivat om Dede&Matilda!

Hey Heey alla fina läsare!! =D

Idag skulle jag berätta det stora avslöjandet om mig och Matilda.

Är ni redo? =D

Vi har pratat om det under en tid och vi kommer flytta ihop tillsammans.

Det är mer än kärlek det vi upplever, det är väldigt svårt för utomstående att förstå allt det universiella, essentiella vi upplever t.ex mina föräldrar som undra om de inte gick för snabbt, men de har inte någon aning om vad vi känner eller går igenom. Vi vandrar bokstavligen på moln och vi vill inte vara ifrån varandra.

Det är jättesvårt att förklara känslan
men man känner att något känns rätt i hela sin själ. Man har hittat hem. Man har hittat en själsfrände. Så förälskade och Matilda har med sagt saker till mig som gör att jag har blivit helt förbluffad. Det här var det jag alltid sökte, nånting speciellt, innerligt och vackert. Nu har jag hittat henne.
Vi går bokstavligen på moln och ja, vi kommer även göra ett par obeskrivliga resor nu med vilket alla ni läsare kommer få följa =D


Varje gång jag skrivit en text, om de varit om världen eller Girlie eller nånting annat så har det alltid varit från hjärtat. Jag skriver från mina drömmar, min inspiration och metaforiskt.

Jag önskar verkligen att alla ska få känna det här, som jag och Matilda upplever.

Ingen stereotyp vanlig tråkig svensson-kärlek kantrat med lögner, bråk, otrohet. Det ser man överallt i samhället idag.

För o hitta riktig innerlig evig kärlek så måste man själv vilja vara det för o uppleva det.

Jag är så tacksam för allting =D

Jag är jättelycklig och jättestark, oövervinnerlig.

Detta är självklart en början på en ny epok och jag kommer bli mer offentlig det här året.

Nu ska vi snart inreda meed ;D haha undrar hur de kommer gå?

Well, jag hoppas ni alla kan känna energin o kärleken!

Jag är jättelycklig och jag har hittat världens vackraste.

Kärlek
Truly Yours
/ -  D.
Nejdå absolut inte - tvärtom nu kommer alla få en mer inblick i våra liv och vårat nya hem.

Årets lista 2010 på Dedeprivat !

ÅRETS LISTA PÅ DEDEPRIVAT!


Årets Man
: Julian AssangeExponerade sanningen om makteliten. Makthavarna försökte smutskasta honom då direkt och anklaga honom för olika saker - vilket folket vet. Go Assange! Sann hjälte.Årets kvinna
: Alicia KeysAlicia är inte bara en begåvad artist utan hon samarbetar också med keep a child alive. Hon är helt enkelt en otrolig kvinna som är värd all beundran då hon utnyttjar sitt kändiskap för att hjälpa afrikanska barn som har hiv/aids. Utöver det är hon den enda kvinnan som inte är halvnaken i sina musikvideos som fler andra kvinnliga artister - utan hon glänser med sin aura, röst och talang.
Alicia Keys har all beundran och respekt från mig. http://keepachildalive.org/Årets film: 1. Inception. 2. Kick-ass. 3. Videocracy
Årets inspiratör: Kiesha CrowtherKiesha har väckt upp jättemånga om den nya tiden och vad 2012 innebär då vi går in en medvetande förändring av det kollektiva medvetandet. En helt otrolig inspiratör. Alla borde lyssna på hennes ord!


Årets hemsida
: www.esoterictube.com - väcker jättemånga människor med alla sina filmer de lägger upp.

Årets bortgång: Leslie Nielsen. R.I.P

Årets negativa: Vill inte lägga min energi på det men alla vet nog att det händer så mycket negativa saker både inrikes och utrikes - vilket vi alla måste förändra.

Årest roligaste: Hysteriskt många saker =D Älskar när folk kan få mig o skratta!

Årets bästa
: Allt som kommer hända och allt som redan hänt - otroliga saker i mitt liv som jag önskar alla ska känna.

Årets bästa klipp: Att förstå andra dimensionerDet övernaturliga och dimensionella perspektivet är egentligen fullt naturligt och nått vi kommer lära oss mer av ju mer vi utforskar det. Detta klippet har fått verkligen med mycket annan information att det finns mer därute än vad vi kan uppleva med 5 sinnen.30 frågor om 2010 - Dede svarar.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gör nya saker varje dag =D

2. Höll du några av dina nyårslöften? Har inga mer än det jag alltid lovat mig själv innan jag föddes.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.

4. Dog någon som stod dig nära? Ja.

5. Vilka länder besökte du? Länder? Världar.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Lycka&Fred.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 7:e december.

8. Vad var din största framgång 2010? Att jag hitta mer av min essentiella styrka.

9. Största misstaget? En del misstag, men inga som inte gick att reparera.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har varit väldigt fri från fotbollskador och varit sjuk 1 dag på året som de brukar bli. Vid slutet av April och övergången från vår till sommar så får jag frossa och det blir kallt då borrar jag ner mig i en filt och dricker honungsvatten och sen går de över =D

11. Bästa köpet? Nike Air skor.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Oh hell yeah!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Ingen speciell för något speciellt år, allting som är bra fastnar är inte anpassat för ett år utan för alltid ye =D

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och men till slut mycket lyckligare.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest iväg men det blir nu istället med babygirlien.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit mindre delaktig i den stereotypa världen.

18.
Blev du kär i år? Förälskad i världens vackraste =D

19. Favoritprogram på TV? Dålig på att följa serier, såg 15 minuter av Idol bara tex.

20. Bästa boken du läste i år? Läser inte böcker utan information.

21. Något du önskade dig och fick i julafton?
Önskade mig ingenting.

22. Något du önskade dig men inte fick? I år var det första julafton jag inte önskade mig nånting i julklapp, men fick en del ändå. Behöver inget mer av den stereotypa världen helt enkelt. Vill bara förändra världen just nu.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Skrev en uppföljare av Dede&Girlie.

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej allt är som det ska vara och det som händer är menat o hända. Det är våran respons av händelser som är det unika och skapar vår innersta styrka.

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Back to my thing.

26. Vad fick dig att må bra? Kärleken och hoppet.

27. Vem saknade du? Girlie - men hon kom till D 7:e december! =D Oj vilken NATT DE VAR! =D

28. De bästa nya människorna du träffade? Alla som ger mig en erfarenhet rikare.

29: Vad var årets bästa händelse? Att träffa Matilda, att alla mina texter jag skriver från mina drömmar fortsätter hända i det verkliga livet. Det är otroligt sagolikt. Det är helt obeskrivligt, de går inte o förklara med jordiska definitioner.

30. Planer för 2011? - OJ OJ OJ! =D Vad kommer inte hända 2011? Resor, förändringar, allt. Det kommer hända så otroligt mycket på så många olika plan. Det kommer bli spekaktulärt och väldigt väldigt obeskrivligt.


2010 slut. Dags för nästa kapitel. Vi vänder blad. 2011.

D har hittat Girlie och nu kommer det hända otroligt mycket!

Allt kommer förändras. Och overkliga saker är bara början på en ny paradigm.

Kärlek
Truly Yours
/ -  D.