Sanningen om 11:e september 2001 - USA attackerade sitt eget land.

Det är dags för dig att exponera sanningen om 11:e september 2001.
Dessa kallas false flags operations.
USA attackerade sitt eget land för att rättfärdiga kriget i mellanöstern.
Prata med dina föräldrar, vänner och alla om detta.
2001. 11 September. Ett dåd gjort av av terrorister? Nej.

Det är ett dåd gjort av sjuka maktgiriga män. Män som vi aldrig kommer se.
Skyddade av en desillusionerade verklighet vi lever i.

"Varför attackera USA sitt eget land?"

Hitler tände eld på sitt eget riksdagshus för att väcka opinion och hat mot judarna.
Detta är alltså en medveten strategi för att lura folket och få deras stöd.
Medans de "högre männen" säger att de lovar trygghet.
Bush och company äger företagen som producerar vapen till krig.
Åter igen; offentliga uppgifter
De tjänar summor vi inte ens kan drömma om.

Deras vapenföretag gör vinst på skattebetalarnas pengar. Staten beställer vapen med vapen de fått "gratis" av folket. Vapenföretagen jobbar inte ideellt. De gör vinst.

De hade en plan om det redan 1962, Operation Northwoods.

- Planen som framlades för President Kennedy av hans militära chefer för en fejkad terroristkampanj - komplett med bombningar, flygkapningar, flygkrascher och döda amerikaner - som skulle rättfärdiga en invasion av Kuba. Kennedy avvisade planen. Lite senare mördades han!

USA är ett kapitalistiskt land som gör allt för profit.


"Vilka är Al-qaida?"

Al-Qaida är en USA-tränad kommandotrupp under ledning Av Bin Laden, som enligt officiella dokument har anställts, tränats och använts av CIA och NSA (National Security Agency).  De är alltså tränade av USA - dokumenterat.
Al-Qaida och Bin Laden sattes in som marktrupper i Balkankonflikten eftersom det hade varit alldeles för kontroversiellt att släppa på amerikanska soldater.

Var det Bin Laden som gjorde allt?

Nej Bin laden sa att han aldrig skulle göra det. Bin Laden får heller inte ha guld på sig enligt Islam vilket den som spelade Bin Laden hade på tv filmerna. Bin Laden erkände aldrig. Han är inte ens jagad för 11 september på FBI:s hemsida! http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/terbinladen.htm

Och om det hade funnits ett genuint intresse att fånga Bin Laden och stoppa hans fruktansvärda terrorsyndikat hade de väl inte skjutsat hem 38 pers ur Bin Laden-familjen med CIA's privata 737'a? Bush arbetade med Bin Laden familjen.
Detta är djupt planlagt.USA hjälper terrorister att angripa sitt eget land, för att ha en ursäkt att starta orättfärdiga krig världen över och skydda oljan och opiumsmugglingen.

Presidenten Harry Trumans bok ännu en gång så att du får helhetsbilden.

"The Middle East region holds the worlds greatest financial resources through it's abundance of petrol and natural gas. Whichever country gains control of this region, will gain control of the world through financial leverage."

Kriget mot terrorismen är ett begrepp av Bush där vi manipulerats om att tro att det en organiserad grupp som heter al qaida och där vi goda västerlänningar måste skyddas genom att de tar bort vår integritet och frihet och skapa en ny världsordning. Bush offrar unga och de mest fattiga amerikaners liv, och tar oskyldiga människors liv i mellanöstern, för att få världens näst största oljereserv.

9/11 är ifrågasätt bland experter, politiker, militärer, vetenskapsmän - många har gått ut och sagt att USA attackerade sitt eget land likt Hitler gjorde för att komma åt gas-olja reserverer. Det finns massa bevis och uttalande om detta och Bush&Illuminati måste ställas inför rätta. De har dödat miljoner människor. Det om något är ett brott mot mänskligheten.


Kärlek&Fred

Andra viktiga sidor
http://www.aktivist.se/
http://9-11.se/
http://www.vaken.se/


"And on top of that, you still wanna take me to prison
Just cause I won't trade humanity for patriotism"

"Weapon contracts and corrupted American dreams
Media censorship, blocking out the video screens
A continent of oil kingdoms, bought for a bargain
Democracy is just a word, when the people are starvin'"

"Read about the history of the place that we live in
And stop letting corporate news tell lies to your children"Och flera kapare lever (en del var vanliga arbetare o studenter) kul anklagelse o få i mot sig. Så där sprack den bubblan. http://911review.org/Wget/members.fortunecity.com/911/september-eleven/hijackers-alive.htm

Sjuka kalla värld...vi måste vakna nu...
Vi blir inlurade i en ny världsordning...
Där miljontals oskyldiga människor dör...
Medans vi ignorerar sanningen...
Och låter det tillgå...

Immortal Technique - Bin Laden
(verkligen värd att lyssna på  - sån här musik borde vara mainstream)


Bush knocked down the towers...

Postat av: emma

Heelt sjukt, kan inget om sånt här :S varför attackera de sitt eget land?

2009-06-13 @ 15:42:16
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: Jojje

Grymt bra skrivet! har hört lite om detta. Låten var jättebra!

2009-06-13 @ 22:12:26
URL: http://jojje.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Emma //De står tydligt, eftersom de skapar egen profit genom det. Majoriteten, inte alla, trodde det var terrorister som attackarade world trade center. Därför kunde propagandan utlöpas "Your either with us our agaisnt us" som Bush sa. Det vann på det mer till slut. Det är upp till folket att exponera lögnerna om vår sjuka maktelit och förändra världen.

2009-06-13 @ 22:36:36
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: bekka

Egentligen är det ingen mer än de det handlar om som säkert vet hur det är. Det är konspirationsteorier som lika väl skulle kunna vara på det ena viset som på det andra. Dock är det mycket möjligt att det skulle vara som du skriver. Däremot var det fortfarande terrorister som attackerade World Trade Center vare sig de hade någon koppling med USA eller inte.

2009-06-13 @ 23:46:27
URL: http://iamyourbaby.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Bekka //Nej, eftersom du gör ett antagande om att det "fortfarande var terrorister" då kaparna fortfarande lever som blev utpekade. Det här är en av de modernaste lögerna i våran tid och det är upp till vår generation att exponera lögnerna och krigen. Vi lever i en sjuk tid, och man kan inte gå runt blind av medias syn.Kärlek

/ - D.Dede

2009-06-14 @ 11:01:16
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, dede.blogg@live.se - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: