Profet Yahweh tillkallar UFON

Han kan få UFON att komma genom att be.



Profet Yahweh har tillkallat ufon i 25 år - och har nu gjort det för TV-kanalen ABC.
Han menar att vi har kallat Gud för fel namn, det är inte Jehova som Jehovas vittnen menar är guds namn utan man säger Yahweh.
Han har studerat flitigt i hebreiska språket för att hitta det sanna namnet om Gud och på så sätt kunna tillkalla UFON.

Jag vet dock inte om det är goda eller onda utomjordiska varleser, för människor är så vilseledda. Det pågår verkligen kamp mellan gott och ont i världen.
De har till och med ändrat Guds namn i Bibeln och gjort om den 6000 gånger. Man vet inte ut eller in.
Det enda vi kan lita på är våra hjärtan till slut.

Men de här är bara början på den nya eran...

"For our wrestling is not against flesh and blood, but against the principalities, against the powers, against the world-rulers of this darkness, against the spiritual hosts of wickedness in the heavenly places. "
Eph 6:12
(ett av få tänkvärda citat i Bibeln som förövrigt är helt söndermanipulerad för att dra folk i önskad riktning)
Postat av: Hosse

shiiit :O coolt!

2009-04-16 @ 17:46:13
Postat av: Stina

Det där var helt grymt!!=)

2009-04-16 @ 20:29:40
Postat av: seilon

Wow!

Undrar om det verkligen kommer komma UFOs över Las Vegas. Vi lever med fri vilja att tro vad vi vill och kontraktet emellan oss på jorden och UFOs går ut efter 2012. Så innan dess tror jag inte vi ser så många tydliga UFOs för att inte inkräkta på den fria viljan.



På tal om goda och onda UFOs så är majoriteten goda. Jorden är skyddad ifrån det onda men vissa mörka sinnen tillåter de att komma igenom ändå. Det finns alltid luckor.



Yahweh är för övrigt en falsk gud, eller ja, han är en riktig gud men inte den äkta guden. Vi är alla Oändlig Intelligens, och alla är en Gud, varenda en av oss är Gudar.



Yahweh skapade "Eden" och ett paradis på jorden med sina människor och Lucifer hjälpte honom påskynda människans evolution genom att införa Fri Vilja och därmed var kaoset startat mellan det "Goda" och "Onda", i slutändan finns det inget gott eller ont, allt är ett och allt är oändlig kärlek!



Vi är Oändlig Kärlek! :D



Massor av Kärlek till dig dede!!

peace

- seilon

2009-04-17 @ 14:59:33
URL: http://www.seilon.org
Postat av: D.Dede

Seilon //



Allt är ett fo sho! Fast det finns även en anledning varför vi får uppleva dualitet, för att uppleva oss själva därför måste vi gå igenom det.

Till slut handlar det om att våga lita på sitt hjärta.



Peace bro!

/ - D.Dede

2009-04-18 @ 11:31:28
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: