Veckans tankar och frågor från alla läsare                                         Veckans tankar och frågor
                     -  D.Dede svarar på alla frågor från alla otroliga läsare.

- Heeeeej Dede!! :D Var du i Stockholm i helgen?
D:
Ja det var jag =D Just nu håller jag på med otroliga projekt som är väldigt inspirerande. Det handlar om många projekt för utsatta människor.


- Jag läste om städerskan du träffa, så himla fint gjort Dede!
D:  Tack så mycket! Men det är helt naturligt för mig.

"I helgen tog jag  in på ett hotell i Stockholm, och en högt uppsatt på hotellet kom förbi mitt rum eftersom jag glömt mina handskar nere vid lobbyn. Han såg helt chockad och förvånad ut. När han såg att jag stod och prata med en gammal städerska som såg så ledsen och tung ut. Jag pratade allmänt och hjälpte henne att städa. Han var helt förbryllad och sa "Här har du...du glömde...dina handskar". Han har nog aldrig sett något liknande. Att en gäst samtalar o hjälper en städerska. Men jag bryr mig inte om du är Kungen eller en städerska. Det är vår medmänskliga sympatisk plikt att behandla alla lika. Ingen kommer nånsin övertyga mig att någon är mer värd än någon annan.
"
 

- Vad var det nya jobbet du fick erbjudande
om??

D: Det är ett jobb som kommer göra att jag kommer kunna förändra världen - i större omfattning. Så det är otroliga saker på gång. Och jag är så tacksam för det, efter allt som hänt den senaste tiden. Jag kommer avslöja vad det är för jobb när jag tackat ja och allt är klart. Det är det STÖRSTA jobbet jag gjort. Så det är WOW! =D Jag avslöjar allt sen.
Dede träffar Shakira i Maj i kamp om barnfattigdomen som präglas för sydamerikanska gatubarn.


- Ska du träffa Shakira? Det stod det på Facebook.
D: Ja jag kommer träffa Shakira genom välgörenhetstillställning genom NCCP och UNICEF om barnfattigdom. Det har inget med mitt nya jobb att göra - utan det är en globalt projekt. Så det känns otroligt spännande, och det är en kvinna jag håller högt.

- Fy faaan ta dig Dede ska du bli ihop med Shakira nu heller!!??? Dålig stil!! Så snygg är hon inte!!!!
D: Men kära gumman? Lugna ner dig lite. Jag är där för o arbeta om barnfattigdom. Jag har inget intresse för Shakira om det lugnar ner dig lite. Hon är gift och har barn och jag är där för att arbeta om barnfattigdom och inte dejta Shakira... Herregud =/
Girlie.


- Heej Dede ledsen med de som hände mellan dig och Matilda, hon var inte Girlie eller har jag fattat fel?
D: Hey! Jag vet inte vem Girlie är, jag vet inte hennes hårfärg, ögonfärg, nånting. Jag har bara känslan att gå på och ett diffust minne från jag vet inte hur länge sen. Men då lös solen bakom henne och det var omöjligt att se hennes ansikte. Det är en otroligt, otroligt, svårförklarad lång historia. Så, jag vet inte vem hon är men det kommer visa sig väldigt snart tror jag vem hon verkligen är.

- Varför pratade inte du och Matilda och varför bestämde sig hennes pappa att lägga sig i?
D: Matilda och jag bestämde för oss att samtala för att läka och gå vidare. Det var några dagar efter alla hjärtans dag, men efter att Matildas pappa hört det så bestämde han sig för att vi aldrig skulle samtala igen.

- Jag är jättesur på Matildas pappa!! :(
D: Var inte det! De känner nog själva att allt blev fel. Och jag vill inte att de ska bära något på deras samvete mer. Det de gjorde var fel men det vet nog med innerst inne. Man kan förtränga det medvetna och bli känslokall, men våra omedvetna processer är 95% av vårt medvetna, så de kommer bearbeta detta, och inse en dag att det som hände var fel gjort. Det är viktigt att förlåta, läka och gå vidare. Så snälla, var inte arg. För jag är inte det.
Kärlelekstexter och revolutionärsromantik.

- Det känns som du ä Robin Hood fast du inte träffat Marion än, de är så romantiskt haha ^^ fiint ju!

D:
Haha så himla sött. Ja faktiskt är målet en dag att kunna bli en verklig Robin Hood. Ta tillbaka pengar från de rika och ge till de fattiga. Jag kommer alltid kämpa bland folket längst ner på samhällstegen. Och en del rojalister och adligheter och politiker kommer kanske försöka stoppa mig, men jag kommer alltid säga sanningen från hjärtat, och vara rösten och ge styrka för de sjuka, svaga och fattiga. Ge dem allt mitt hjärta har.

Och medan de rika sitter i sina slott, kommer de veta att de slotten en dag kommer falla. Och jag tror, om man vill förändra världen på riktigt, så hjälper man den som ska förändra, och inte försöker stjälpa, skada honom. Som Matilda nästan gjorde på slutet. Hon får sitta i sitt slott, bland smycken och diamanter medan jag kämpar från hjärtat och förändrar världen. Jag tror våra val i slutet av våra livshistorier karaktiserar oss, våra val visar verkligen vilka vi innerst inne är.

De innerligaste människorna finnas alltid kvar i alla lägen, stöttar och förändrar denna värld. Det är de som är de äktaste och vackraste människorna i denna värld. De som genuint verkligen känner från hjärtat att världen behöver förändras. Som alla ni otroliga läsare, och alla andra som just nu arbetar med en global förändring av världen.


- Varför träffade du inte Matilda när du hade chansen att ordna upp allt?
D: För jag ville inte att hon skulle falla för mig igen. Jag litade inte på henne heller att hon var det hon sa att hon var. Jag behövde vara ensam. Om hon skulle se in i mina ögon igen är risken stor att jag skulle blossa upp känslor. Hennes kärlek var fortfarande där för mig, men hon lärde sig stänga in sig i dem. Fast det var fortfarande samma kvinna som sa: "Du vet inte hur mycket du betyder för mig" och "Jag vill dö samtidigt som dig". Såna känslor försvinner inte, även om man försöker bearbeta dem.

Känslorna är alltid där, och de blir starkare när man ses. När man hör någons röst eller hon skulle se in i mina ögon. Det skulle bli enorma känslor.
Vi behövde båda vara ensamma. Jag förändrades jättemycket. Oh mitt mål var att förändras till den bästa man jag ska bli, och det är viktigt att acceptera mitt val att vara ensam.

- Varför behöver du vara ensam sååååå länge? 1000 dagar?? Visst, det är jättevackert men jag har aldrig hört nått liknande, orka såå länge??
D: För jag behöver vara det för att tänka, känna och försöka bli det mitt hjärta kämpar för. Och för att göra det behöver jag vara ensam. Jag vill vara i fred. Förstå mig själv, se mig själv och finslipa allt inom mig så jag kan göra och skapa drömmar som är obeskrivliga. Att bli den starkaste tappraste modigaste ödmjukaste glimmrande oövervinnerligaste jag nånsin kan bli. Den essensen finns i alla, i varje själ.

Jag vill helt enkelt inte bli som alla andra som förlorar sig i materialismens värld. Som har tusen bilar, tusen kvinnor. Jag vill inte ha allt det. Jag vill förändra världen och ge den denna obeskrivligt vackra kvinna i mitt liv, allt hon nånsin drömt om. Att bli allt hon nånsin drömt om, så jag gör det för hennes skull och världens skull :)

- Tycker du om jordgubbar?
D: Haha, skönt med ett annat samtalsämne - ja jag tycker om jordgubbar :)

- Bästa musiktips just nu?


Eller hur känns båda texterna ganska otroligt träffande i mitt liv? Som om Universum bara talar rakt till en. Christina Aguilera är en kvinna jag håller otroligt högt, helt fantastisk.

"Cease fire" är exakt det jag känner när vissa inte förstår vad man går igenom varför.  Och "Light up the sky" känns som om en viss kvinna sjunger rakt till mig.

D.Dede tipsar - Veckans film: "Upside down"
Se fler filmer på D.Dede privata facebook - som bara måste ses!Det här känns exakt som Dede&Girlie - alla kommer fatta när de ser den. De är från två olika världar och har bara fragment av allt som hänt. Helt otrolig film, som återigen är som skriven ur mina texter.


Ska du ha läsarträff som du skrev om förut?
D: - Ja, jag har träffat en del av mina läsare och det är otroligt inspirerande. Tänk att en del följt mig i över 7 år! WOW! =D Det är så glädjande, och jag älskar det.

Alla läsare som följt mig så länge, stöttat mig, gett mig kärlek, bara följt mig, och önskat mig allt det bästa, och gett mig allt det bästa, från hela deras hjärta.  Det här går till varenda läsare, jag kommer aldrig glömma bort dig.

Det går till dig. Varenda själ därute som läser dessa ord just nu.
Ett ungt lejon kämpar alltid för att bli det starkaste det någonsin kan bli.

Jag har alltid känt mig som ett ungt upproriskt modigt tappert viljekämpande lejon. Så svårtämjd. Och de här 1000 dagarna kommer förhoppningsvis förvandla mig till den bästa man jag kan bli. Jag måste kämpa själv. 1:a november är den 1000:e dagen. Så trött på jordisk kärlek vill skapa nånting ännu bättre i mig, bort från all vanlig fysisk kärlek och ge Girlie allt hon nånsin drömt om. Kyssa henne så de skapas en känsla som inte en evighet kan förklara. Inga definitioner av känslan eftersom den är så obeskrivligt vacker. Obeskrivligt kärleksrus. Och känslan av att det inte bara är min lycka, utan att jag känner hennes obeskrivlig lycka. Hennes hjärta som slår snabbare en fjärils vingslag.... Och så lycklig o se hennes glädjetårar när hon försöker få fram ord, när hennes glimmrande lyckliga ögon inte ens klarar av att tala för känslan är så enormt vacker o omvälvande obeskrivlig o säger mer än tusen ord :)

Oh. Wow. Cant wait...Much Love&Truly Yours / - D.


Matilda kommer höra av sig en dag.                                Matilda kommer höra av sig en dag.
Jag hade chansen.

Chansen att förändra allt.

Men jag valde att inte göra det.

Det var en dag efter ungefär 500 dagar då hade jag chansen att träffa Matilda. Jag var bara 10 meter bakom henne. Det var en slump, mitt på stan, som bara hon och jag vet om, efter att jag berättade det för henne.

Varför hälsade jag inte?

För jag ville inte springa in i hennes liv. Jag ville inte att hon skulle få känslor uppslitna. Jag har aldrig nånsin viljat såra Matilda, men dagen jag var tvungen o kämpa ensam var för att jag måste bli den bästa man jag kan bli. Jag är tvungen att vara ensam.

Skulle Matilda och jag se varandra i ögonen då, så vet vi vad som skulle hända. Alla känslor skulle blossa upp. Hon skulle inte klara av att se i mina ögon. Hon skulle gråta, för allt som hänt.

Jag vill inte att Matilda ska gråta för mig mer. Hon har gjort det så många gånger.

Så även om jag kunde vara så nära att röra hennes hår, kunde jag inte göra det.

Matilda tänker på mig, ofta, och i mycket av det hon ser och möter i sitt liv kommer hon tänka på mig. Det kommer vara saker i hennes liv då hon direkt tänker på mig, frågor vi diskuterade, då tänker hon på mig. Saker som påminner om de vi pratade om, då tänker hon på mig. Om det är en kärleksfilm, eller fotboll, eller så mycket, då tänker hon på mig.

Varför tänker hon på mig så ofta? Det är för att vi diskuterade allt mellan himmel o jord, allt vi ser o allt vi hör idag, så kopplas hennes tankar till mig. Det är för att så många drömmar byggdes upp, och allt som händer varje dag och det hon själv går igenom, så vet hon vad jag går igenom. Hon ser mig i mycket, och hon tänker på mig ofta.

Vad hennes far gjorde var inte rätt. Det var fel.

Man försöker inte skada någon eller förstöra någon, inte att man agerar på det sättet han gjorde. Han gjorde allt som man kunde göra som var fel. Det skapade ingenting gott ur hans handling.
En dag kommer han be om ursäkt, och Matilda med.

Men jag tror aldrig att jag kan se Matilda i ögonen igen.

Hon kommer vilja prata med mig igen efter allt som hänt, o allt som gjorts.

Men jag kommer svara henne, men jag kommer inte låta henne se mina ögon igen.

O hon kommer be mig titta i hennes ögon. Men jag kommer inte möta hennes blick.

För hon kommer aldrig klara av att se mina ögon igen, utan att gråta.

När Matildas tårar faller, kommer hennes skönhet tillbaka. Hon har förlorat all sin skönhet, och hon skadar sig mer nu efter allt som hänt och det hennes far gjort.

Jag måste acceptera allt. Och Matilda får leva i sin stereotypa värld.

Och jag måste förändra den världen hon lever i. Det är en omöjlig kärlek.

Hennes far har sagt att Matilda och jag aldrig får prata någonsin igen.

För hennes hemska värld. Är den värld jag måste förändra. Så får hon gör vad hon vill, hon kanske får allt i hela världen, men aldrig mig.

O hon kan få alla världens smycken och diamanter. Men hon kommer förstå att ingenting i världen, allt guld, alla smycken, o alla diamanter inte kan ge hennes hjärta, det jag gav henne.

Hon sa det själv, att jag träffade hennes hjärta djupast o att  de jag gjorde var "Större än stjärnhimlen".

Jag måste bara fortsätta kämpa, och tro mig, det kommer jag göra själv.

O just nu är jag den man hon aldrig lyckades fånga. O hon kan göra vad hon vill i sin värld, hon kan få allt varsegod, hela världen, men hon fick aldrig mig.

Men jag upptäckte det med, att även om jag fick allt i hela världen, så vill jag inte ha det.

Det ger mig ingenting. O att jag skulle byta bort allt, mot att hitta o läka och beskydda det hjärtat jag älskar.


Denna bedårande kvinna jag inte vet vem det är, men som så många sagt att de var.

Jag vill inte ha någon kvinna, och därför vill jag vara ensam i 1000 dagar.

För jag är trött på all jordisk kärlek.

Jag dör hellre ensam på en sandstrand blickande mot solnedgången.

Än att ge mitt hjärta till någon annan...

Jag måste fortsätta tro, kämpa, för o bli den bästa man jag nånsin kan bli o allt jag drömt om.

Mitt hjärta ger aldrig upp drömmen.

/  - D.

Hur förlåter man ondska?


                                            Hur förlåter man ondska?Man måste göra det.

För alla människor har nångång i detta liv känt att folk inte lyssnat. Folk inte förstått, eller folk svikit ett förtroende, eller begått handlingar som varit hemska.

De människorna slår oftast ifrån sig ansvar. För det är deras överlevnadstrategi. De klarar inte av att se sin egen ondska. Så de stänger av.

Folk med hjärtan gör tvärtom. De slår på. Deras känslor flödar över, medan de kallhjärtatade människor inte har förmågan att känna eller förstå vikten av sina ageranden.

Ett samvete visar hur stort hjärta man har.

Oftast kommer samvetet i utlopp när man är som skörast, när man vet att nånting är fel, och när man måste agera.

Detta kommer oftast vid svåra tillfällen, och för en del kommer oftast ångern på dödsbädden. Jag hoppas inte Matilda kommer först då. Och jag hoppas det inte blir så dramatiskt. Men jag kommer acceptera allt.

För när människorna inte förstår dig, eller försöker såra dig, tysta dig, eller bara göra ondskullefulla handlingar de inte själva ser eller förstår. Måste du vara större än dem.

Du måste bandagera dig själv, läka ihop och strida tills dina sista andetag.

Det finns mycket som hänt som jag inte kommer nämna här.

Och jag har fått många mail som vill skriva till Matilda och hennes familj om hur de kunnat agerat såhär. Jag kommer inte berätta det, för en dag kommer de kämpa mot sitt eget samvete. De har bara sårat sig själva, och det är något de kommer möta förr eller senare.

Jag vet att hennes far gjorde en hemsk sak mot mig, och att han lagt förbud på att jag och Matilda inte fick samtala igen. Inte fick läka det här i frid.


Jag ville bli fri från allt det här. För att inga lovord hände.


Jag blev lovad hela världen. Matilda sa att dörren alltid är öppen oavsett vad som än händer.

Matilda sa att hennes föräldrar skulle hjälpa mig finansiera mig för en resa till mitt barnhem, och att hitta mina föräldrar.

Och hon sa att de vackraste jag kunde göra, var det beslutet jag tog. Ändå blev de så här, hennes agerande har varit otroligt svagt. Men hon har alltid sagt att hon var "Girlie i mina texter"

Jag blev fångad. Kände mig fängslad. För ingenting hände. Och till slut bestämde vi oss att bara läka det här så vi kan bli starka och gå vidare.

Men handlingen efteråt från Matilda och hennes familj.

Det är nånting på deras samvete, och allt de gör är något de skapar mot sig själva.

Den ondskan hennes far visa, bristen på empati, och förståelse.

All lovord.

Det är nått mitt hjärta måste smälta, förlåta och gå vidare ifrån.

Men jag vet att Matilda en gång kommer kontakta mig när hennes hjärta förstår vad som hänt, när hon vågat se vad som gjorts.

Men som jag ser det, har Matilda förlorat all sin skönhet.

Ett vackert och stort hjärta låter inte allt det här hända.

Vi samtalade mycket, och en sak hon vet, är att jag alltid gav henne svar på allt som skulle hända.

Det kommer hon avslöja själv även om jag är borta.

Så hur kunde jag veta det? Ibland är det undermedvetna starkare än det medvetna.

Och ibland vet hjärtat, att det kommer dagar då ingen kanske finns där.

Då man är ensam mot hela världen.

Och ingen förstår en.

Jag sa att även vad som händer oss, och de skulle bli fel, och världen ställs upp och ner, jag klarar mig, men de kommer göra mycket ont.

Hon kommer berätta allt en dag, även när jag är borta.

Så hur förlåter man ondska?

Man måste ha förtröstan, för en dag kommer de förstå exakt allt de hemska de gjort.

En dag kommer deras hjärtan öppnas. Och våga se.

En dag kommer de se världen från mina ögon.

Förlåt dem Gud, för de vet inte vad de gör.

Jag måste vara stark nu, kämpa ensam, tills den dagen jag är borta för alltid...

För snart är jag borta för alltid...

/ - D.

Wow...Varje ord känns så träffande mot en viss person och hennes familj.

Varför hon aldrig lyckades fånga mig.          Varför många hjärtan aldrig lyckas fånga och tämja en vildhäst.
Min mamma lärde mig allt om kärlek.


Jag har mycket att tacka henne för.

Hon är en fantastisk kvinna på många olika sätt.

Min mor sa till mig varje dag jag växte upp : "Daniel, du får aldrig krossa någon flickas hjärta, utan ta hand om henne som om hon o älska henne och visa henne värdighet "

Jag var bara 10 år och nickade och tittade på henne med oskuldsfulla ögon.

Nu gjorde jag dock det men för helt rätt anledning. Jag förstår mer och mer efteråt och höra alla prata om det här att jag gjorde rätt. Jag ville vara ensam och vara i fred. Ensam i 1000 dagar. För att bli den bästa man jag kan bli. Det var de vackraste jag kunde för kvinnan jag älskar o strider för men inte vem hon är.

Även om ingen man hade gjort det valet att vilja vara ensam i 1000 dagar, är det för att mitt hjärta vill förändras bortom allt det fysiska och bortom alla världens gränser. Jag vill inte älska jordiskt eller som alla andra gör utan fylla henne med en obeskrivlig essens.

Jag vill nå en känsla som jag kan ge henne som kan förändra henne för alltid. Förändra hela hennes värld för alltid! =D

Idag ser vi alla möjliga förstörda relationer, alla problem, alla drama, all stress, alla lögner, all otrohet. Jag vill aldrig ge min kvinna det. Jag vill förändra hennes värld för alltid och ge henne allt hon nånsin drömt om.

Och det enda som kan fånga mig, är att den kvinnan har det där lilla extra. De otroliga känslorna, glädjen, skratten och de innerliga. Att hennes aura bara lyser av godhet, att jag nästan kan känna hennes värme även när hon inte är nära mig.

Jag har inte sett det i någon kvinna jag träffat, inte Matilda heller.
Jag tror med också att Girlies hjärta som är otroligt innerligt, glöder och sprudlar av känslor. Att Girlie aldrig skulle dölja sina känslor och att hennes samvete är så stort, att hon aldrig oavsett vad, aldrig skulle överge, såra eller skada någon, och alltid förstå, ha tillit även i de svåraste momenten.

Och allt det där saknar Matilda.

Jag tror att ett samvete som är stort, går igenom de största kvalen. För de vill bara förbättras, och strävas efter de bästa de kan bli. Så när de mår dåligt eller gråter, tror vi oftast det är för att "de mår dåligt" och vi reagerar ibland dualistiskt på det.

Många förstår inte att tårar är de vackraste av allt...det är våra tårar som får själen att växa...

För samvetet är hjärtats röst. Och har man ett samvete talar hjärtat om att bli den bästa människa man kan bli och läka, hjälpa, rädda varenda själ därute. Detta har jag inte heller sett i någon kvinna alls tyvärr.

Det är det jag saknar, hjärtat, känslorna, auran, samvetet, de innerliga, de bedårande, alla de inre egenskaperna som gör att man bara smälter av att se henne. Matilda har inte de tyvärr. Jag vet att hon finns, men jag vet inte vem hon är. Det är en sån lång historia, och alla vet bara en del av den.

Men jag vill aldrig berätta hela historien för jag vill inte att någon ska låtsas vara henne.
Ja, Matilda sa att hon var kvinnan i mina texter, före och även efter allt hänt.
Men en drömkvinna har så mycket mer än Matilda har, det är därför jag kan släppa henne, eftersom en drömkvinna har allt det där och framförallt ett hjärta och ett samvete som skulle heala hela världen.

Även om Matilda sagt de vackraste orden till mig, hur mycket hon älska mig och hur högt hon håller mig. Så måste man bli mer än sina ord. Man kan ju inte bara säga "Jag vill dö samtidigt som dig" och "Du är större än stjärnhimlen" och sen att allt bara blir så samveteslöst, hjärtlöst och skadande som det blev till slut.

Det är det som är skillnaden mellan mig och Matilda. Det var att jag förvandlades under dessa dagar, hennes hjärta gjorde det inte, och blomstrade aldrig ut, och jag är stolt över att jag gjort detta, och tänker göra det i 1000 dagar. 1:a november 2013 är den tusendagen.

Det är därför jag kan släppa Matilda. För allt hon sa att hon var, stämde ju inte, allt hon sa att hon skulle göra, ordna och lova hände inte. Och hon sa att hon var "Girlie" och det stämde ju inte heller, så hon har bara ljugit och fått mig sårad, allt hon var, va bara en lögn o illusion tyvärr. Det skadade mig lite, för jag trodde ju på henne.

Och därför lyckades hon aldrig fånga mig. För jag tror att Matilda behöver sin vanliga värld och leva med sina studier, och ha en lugn o bra relation o vara nära hennes föräldrar o leva ett vanligt o lugnt liv".

Jag vill ju inte vara en del av hennes värld o de vanliga livet hon lever, jag vill förändra världen. Och åka iväg på alla världens äventyr och resor.

Så jag kan inte låta det här stoppa mig. Hennes pappas ord och att hon inte agerade. Allt det hjärtlösa, sårande, övergivande jag tror inte hon önskar det. Hennes hjärta måste ont efter allt det som hände mot mig.

Och även om de skadade mig, så reser jag mig alltid igen, helt enkelt för att jag måste kämpa för alla människor som tror på mig och som behöver hjälp, tills mina sista andetag.

"De största hjältarna, måste ha de svåraste motstånden, annars förvandlas de inte"

En del hjärtan förstår helt enkelt inte, och låser sitt samvete och sina känslor. För deras hjärtan orkar inte se verkligheten. Och ser inte sina brister och fel, helt enkelt för att deras hjärtan inte orkar. En överlevnadstrategi för att gå vidare. Jag är tvärtom, jag är känslomässig, stark och vilt kämpande. Och jag strävar efter sanningen.

Tusen löften bröts, och att oavsett vad hennes far säger, har jag rätt att skriva om allt som hänt. Mitt hjärta kan inte fångas. Om det nu var ett brutet löfte, så bröt de tusen fler.

Hon får gärna sitta i sina smycken och diamanter och säger "Spegel, spegel i väggen där..."

För hennes ondska kan inte stoppa mig. Och när hon försöker göra det.

Så strider jag och förändrar världen därute, kämpar för folket, de svaga, sjuka och fattiga, bit för bit, dag för dag, för att kunna förändra denna värld.

Och en dag kommer jag hitta den obeskrivligt vackra Girlie och rädda henne och förändra hennes värld för alltid och ge henne allt hon dröm, även om jag inte vem hon är.

Men det ska bli otroligt att se vem det verkligen är...

Bless you all, lots of love
Truly Yours,
- D.


Därför lämnade jag Matilda och allt bakom mig.
Därför lämnade jag Matilda och allt bakom mig och kämpar på egen hand.
Ibland måste man ta beslut.

Beslut inte alla förstår.

För man vet att de vackraste hjärtan i denna värld förstår tillitsfullt.


Och de som har det där lilla extra, står kvar när alla andra faller bort.

Det var därför jag behövde vara ensam.


Jag behövde vara i fred och vara ensam. Jag är sårad, men jag är stark. Jag räknar med att många därute som vanligt vill göra allt för att sätta det här i ett fack, att kategorisera och förstå allt som hände.

Man kan inte förklara allt. Man kan inte förstå allt som händer i livet. Saker är bara menade att hända. Det är när vi försöker lösa saker som vi inte förstår, vi blir ledsna. För vi hittar inte svaren på allt. Mer än att man måste acceptera allt som hänt. Acceptans till livet. Acceptans till evolution. Och acceptera att saker inte alltid blir som man önskat.

Jag accepterar allt som hänt. Jag vet att jag sårade henne när jag behövde vara ensam, och att jag var ärlig att jag kanske inte kunde älska henne just nu. Höll jag Matilda högt upp? Ja, jag älskade henne. Det var därför jag var tvungen att vara ärlig. Mitt hjärta var menat att gå igenom det här ensam och på egen hand, för att bli den bästa man jag kunde bli.

Och jag är tacksam för alla stöttning jag fått. O att ni sagt samma sak som Matilda sa: "Det var de vackraste du kunde göra. Hon kommer en dag förstå att det var det vackraste en kille skulle kunna gjort för henne".

Så nu sitter jag här.

Det har gått 755 dagar sen jag och Matilda sågs.

Hennes pappa har sagt att jag inte får höra av mig till Matilda igen.

Varför Matilda frågade hennes pappa om råd i ett känslomässigt beslut är svårt att förstå när hon sagt att hennes familj visar väldigt lite känslor. De är inte rätt personer att ta ett sånt beslut, för de ser inte allt det här.

Alla vill förstå mig. Matilda sa att hon förstod mig. Och att oavsett vad som än händer. Skulle jag aldrig vara ensam.

Men hon har inte förstått mig. Det är därför jag måste vara ännu större än allt det här som getts mig, och bara växa ännu mer.

Men nu är jag här. Skadad, sargad. Ögonen ändå så medvetna och även fast de är sårade accepterar de ödet men de vilar glimmrande tårar längs ögonen som vägrar falla.

Perceptionen om allt det här har blivit så fel.

Men jag måste ta smällen. Och jag måste växa större än det här.

Det är sant att jag blev lovad allt i hela världen. Att allting skulle ordna sig. Att jag aldrig skulle vara ensam.
Och att hennes föräldrar skulle hjälpa mig med min hemresa till mitt barnhem, för o hitta min mamma och pappa. Med hjälp från Matildas föräldrar.

Jag offrade allt. Allt jag hade. För att bli en bättre man. Och förändra världen.

Och nu sitter jag här. Ett sargat hjärta. Och ögon som aldrig ens drömt att jag skulle kunna vara så skadad som jag är idag.

Alla vill se mig stark. Men jag är som starkast nu eftersom jag är som mest sargad nu och ändå kämpar. Men min sårbarhet är det som kommer göra mig stark. Så det här är de starkaste och vackraste jag gjort i mitt liv. Att förvandlas till det jag är menad och bli, och måste bli.

Det har gått 755 dagar och jag har kämpat tappert och modigt ensam.

Och jag tänker kämpa ensam i 1000 dagar.


Oh jag vill inte vara en del av den värld, denna tillgjorda plastiga värld. Oh därför säger jag nej till alla kvinnor, alla pengar, för jag vill bara förändra världen. Och ingenting får stoppa mig. Ingenting kan fånga mig.

Allt jag nånsin önskat var att någon i denna värld skulle förstå mig. Någon som kunde hjälpa mig.

Jag trodde den personen var Matilda. Men nu med allt jag gått igenom i mitt liv. Så gör de så här mot mig. Och jag måste acceptera hennes fars ord, även om han inte förstår hur illa de gör mig.

Och för ett hoppfullt hjärta tar det alltid lång tid för att smälta och förstå att man är ensam.

Att allt man tror sig se i någon inte finns alls.

Att alla lovord, alla saker som jag lovats, och alla saker hon sagt och hållt vid. Att hon var Girlie i mina texter.

Varför gör hon så här mot mig då?

Jag har inte gjort något fel, mer än att jag sårade henne, för att bli den bästa man jag kunde bli.

Om hon inte såg varför jag gick, så har hon aldrig förstått mig.

Och med allt som hänt. Det hennes far sagt, och det som gjorst. Så måste jag ta mig vidare. För även om allt som lovades, aldrig hände. Och alla ord, allt, allt, det var så mycket. Det är de som tar tid att läka.

O jag måste inse att hon aldrig var värd mig.

För om man försöker krossa det man älskat mest, de som nuddat ditt hjärta djupast, vad gör det henne till?
Om en kvinna inte förstår en man. Och samtidigt försöker krossa honom. Vad är hon då?

Jag förstår inte hur jag kunde se så fel. Och att krossa det goda? Vad lämnar hon för eftertryck i världen och i historieböckerna med en sån handling?

Och hennes far försökte till och med ta det enda jag har, mitt ord.

Vad mer kräver de av mig?

Jag har gjort allt jag skulle. Och om hennes hjärta inte förstod det, så har hennes hjärta inte varit äkta.

Och det därför jag valde att gå ensam.

För jag ville se vem hon var och förvandlades till.

Alla mina läsare, jag är väldigt skadad, men oroa er inte, jag kommer kämpa tills mina sista andetag.

Det gör bara ont, när man ser saker i någon, som inte finns. Och samtidigt offrar hela sin själ, sitt hjärta, och alla sina innersta drömmar i över 700 dagar. För att bli en bättre man. Och ändå. Inte förstås av någon.

Mina ögon är jättedjupa ikväll och de glimmrar tårar under mina ögonlock när jag skriver detta. Men jag måste kämpa.

Jag måste förändra världen...Även om jag vore ensam mot hela världen...

Tills mina sista andetag...

/  - D. Jag älskade dig Matilda, för den jag trodde o den du sa att du var, av hela mitt hjärta. Oh jag förstår inte varför din familj gör så här mot mig? Och att du inte agerade? Men därför måste jag ta farväl.

Alla mina läsare, var inte oroliga, jag kommer kämpa, tills mina sista andetag. Jag kommer bli bättre och starkare, men jag är väldigt svårt sargad av allt som hänt.