Ett helt nytt liv formas.Hotellnätter och utbildningsdagar inför

mitt nya otroliga jobb med

ensamma barn.
Otroliga nyheter och jag tar in detta från min privata Facebook:

https://www.facebook.com/dee.dedeobeskrivliga


Hey alla lovely fina läsare! 

Som ni alla vet har jag pratat om att jag ska flytta till Stockholm nu! Flytten blir helt klar den 15:e juli och jag flyttar in ganska centralt i Stockholm! =D Det är dags att avslöja mer ingående vad det är jag ska göra.

Jag har blivit erbjuden en tjänst som biträdande chef och kommer hjälpa ensamma flyktingbarn i assimleringsprocessen. Barnen har kommit hit utan sin mamma och pappa, och en del vet inte om de lever eller inte, och en del av dem har gått igenom otroligt traumatiska livsöden.

Jag kommer kunna göra allt för att hjälpa dem, och även försöka få dem att hitta sina föräldrar igen och få dem att bygga upp ett nytt liv.
Det är helt fantastiskt att få vara med på resan och jag kommer göra allt för att stärka dem.

Jag kommer även förutom min bidträdande cheftjänst vara handledare och föreläsare och kunna jobba nationellt med det och påverka detta nationellt. Så det känns otroligt stort och glädjande.
I framtiden vill jag även jobba internationellt mot orättvisor och barnfattigdom.

Jag kommer även vara fotbollstränare åt dem, eftersom jag är duktig på fotboll (you know) :) Så de jag lär dem på planen kommer vara en del av viktiga saker i livet med. Lagkänsla. Hårt arbete. Och att aldrig ge upp.


 
Jag kan relatera till den här bilden, då jag också var förldrarlös och uppväxt på ett barnhem.
Och aldrig fått träffa min mamma och pappa.


Hur fick jag jobbet? Jag hade inte sökt tjänsten ens, utan blev handplockad av en underbar gammal dam som varit verksam i arbetet i över 30 år, och som sett mig i arbete och handlett mig och fått lovord och tänkte att:

"Den här unge mannen måste till Stockholm, han är gjord för att arbeta med detta och problematiken och orättvisorna kring det, och ungdomarna ser upp till honom"


Hon är verkligen en ängel. Hon har verkligen gett mig allt jag behöver. Hon har bekostad dyra utbildningar inom juridik. Hon betalar hotellrummen för mina internutbildningar och ordnar lägenhet. Hon är verkligen en ängel för mig, och jag har sagt det till henne. Jag är så tacksam för henne.

Jag tror riktiga änglar visar sig genom sina handlingar. De är inte bara "tomma ord". De stöttar en i de svåraste motstånden. När hoppet är bortblåst. Jag har verkligen sett vilka som är äkta, och inte är äkta alls under denna tid.

Men jag vill bara förändra världen. Så jag förstår inte varför folk vill stoppa mig och förgöra mig? Varför? Jag vill ju bara förändra världen.

Och jag önskar en dag all ondska kunde bli en fysisk varelse. Så att den äntligen kunde besegras. Jag skulle utmana den i eoner av tid, och jag skulle aldrig ge upp förens jag besegrat den. För jag vet vad jag kämpar för.

Och det är därför jag aldrig kommer ge upp nånsin för världen. Jag kommer strida tills mina sista andetag.

De är en dröm och en välsignelse att få hjälpa dessa ensamma stackars barn.

Att få stärka deras liv, se deras glädje igen, det är en gåva. Och sen hur alla barnen utmanar mig kuddkrig och brottar ner mig skrattandes =D Att få hjälpa dem alla.

De är de som skapar essensen och styrkan i mig.

Stridande tills mina sista hjärtslag...

Så tacksam.
Kärlek,
/ - D.