Gott nytt år!Hey alla! =D Gott nytt år!

Jag ska träffa Matilda strax och vi ska ha mysigt nu och fira nyår och bara prata massa o mysa! =D Hon har ställt tusen frågor till mig och de känns som våra samtal håller på tills vi båda somnar haha =D

Nu är det nyår som gäller och tänker spendera den med familjen och matilda. Och jag hoppas verkligen ni andra gör det med, jul/nyår en av få högtider då man kan umgås med familjen - gör det.

Så hörs vi inte i morgon kommer temat upp i övermorgon 1/1.
Ta hand om era nära och kära och ha ett gott nytt år.

Det som kommer upp på Dedeprivat efter nyårsfirandet är följande:
- Årets lista
- Otrohet/Polygami- Omedvetet rätt ?
- Övernaturligt tema - hur man reser till andra världar.

Min förra årets lista hittar ni här: http://dedeprivat.blogg.se/2010/january/draft-jan-2-2010.html

Min älskling och jag =D Har haft de underbart, sista dagen hon är här. Så vi ska ordna massa saker just nu eftersom vi tagit ett stort gemensamt beslut, kommer avslöja det senare. Oh sen har jag ju även min stora årets lista som dyker upp när Matilda åker hem i morrn.

Det har varit extraordinärt - och ett stort beslut kommer avslöjas till alla läsare.

Hoppas ni haft de underbart och bless you all för ett gott och välmående 2011 till alla er! En välsignelse skickad till alla mina läsare.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans film


Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans klipp!
Veckans kommentar: Moa
Kommentaren var så stor att den inte fick plats så den fick bli miniatyr.
OBS, väldigt starkt, handlar om en tjej som haft självmordstankar men rest sig upp.
Klicka för o läsa.


Dede svarar: Denna kommentar är såna där som man väntat på. Att folk verkligen reser sig upp, den här tjejen har haft självmordstankar. Att folk börjar minnas och komma ihåg att de har ett större syfte. Det är många här som hittat hit som är här för en anledning. De kommer inte ihåg nånting eller har minnen av vad som hände innan de föddes. Men de börjar alla komma tillbaka till sin spirituella källa. Indigobarn, Christal Childs, Starchilds, Lightworkers. Att förstå ett större syfte för mig handlar dock inte om kateogrisering, för detta ljus finns i varje varelse och i allt levande. Det gäller bara för alla att komma ihåg och gå tillbaka till sin källa för o bli lycklig. O de är otroligt att du gjort den resan, fortsätt gumman, fortsätt Moa.  Kärlek / - D.

Veckans händelser - Topp 5!


1. Jag har aldrig mått bättre.

Det är en sån skön känsla. För det är en så lång historia. Att allt det jag gått igenom för att nå dit jag är idag. Jag känner en känsla av lugn. Och samtidigt lättnad. Jag har aldrig i hela mitt liv mått bättre och jag har aldrig varit starkare. Men det var bara menat o bli. För jag har sett det och mitt hjärta visste det hela tiden även när folk tvivlade så visste mitt hjärta. Man måste alltid lita på sitt hjärta - för bara du kan känna vad du känner i ditt hjärta. Lita mer på ditt hjärta än preferensramar från omvärlden.

2. Stora stora nyheter och överaskningar

Jag har en väldigt stora saker på gång och det är inte klart än men det innefattar väldigt om mitt privatliv. Det är inte bara en sak utan flera väldigt stora nyheter. Sen en hel del överaskningar till mina läsare.

3. Dedevardag.


Funderar lite på vad jag ska göra med dedevardag.blogg.se om jag ska lägga ner den eller göra den större. Jag vill helst inte ha för mycket vardag så därför flyttar jag ofta en del vardaglinga inlägg för att de inte ska ta upp för mycket plats på Dedeprivat. ska tänka lite på vad jag ska göra med det.

4. Akupunkturskor

Testa dem, finns jättemycket punkter som sitter under fötterna. Det är otroligt skönt! Älska akupunktur =D
Det är sweeeeeeeeeeeeet! =D


5. Matilda - inte bara kärlek utan stor beundran.Alltid med mig i tankarna. Alltid ser jag hennes leende varje gång jag stänger ögonen. Det värmer hela mitt hjärta. Jag är fortfarande väldigt tagen av att hitta Girlie. Visst har jag sett det i mina drömmar och när jag såg in i framtiden, men det blir ändå överväldigande när drömmar blir verklighet. Jag älskar henne inte bara, jag beundrar henne, respekterar henne och älskar bara att känna hennes närhet. Jag känner ett väldigt starkt behov av att ta hand om henne, skydda henne, se henne lycklig. Det går inte förklara.

Och de är jag skrivit i alla Dede&Girlie texter. Denna kärlek är så ojordisk, obeskrivlig. Jag önskar alla får känna de jag och Matilda går igenom. Kärlek räcker inte för o beskriva det längre.

Fick världens vackraste brev hem idag på posten, det här är en drömflicka. Hon överaskar och imponerar mig hela tiden. Jag ska skriva mer sen om allt det vi går igenom och vad hon gjort.

Jag älskar dig, respekterar dig, beundrar dig, villkorslöst, ärligt, gränslöst och för alltid.

/ - Din D.
Veckans film: The Great Debaters
Handing: Filmen är baserad på den sanna historien om Melvin B Tolson, en professor på Wiley College 1935. I en tid av rasism inspirerade han studenterna till att vilja vara med i skolans debattlag som blev ett av de första att debattera mot ett lag med vita studenter.


Dedebetyg:

Jag brukar ha svårt för drama-filmer för man måste verkligen vara i rätt "mood" för att se dem. Men den här var riktigt bra och riktigt stark och tar upp om hur ordens betydelse verkligen kan skapa förändring. Ord är vapen - glöm aldrig det.


Nu ska ja sova =D

Gonatt beuatiful!
Hörs i morrn!

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Veckans text: En av Dedes första texter om Girlie.Veckans text: En av Dedes första texter om Girlie.
Hittade denna som är över 5-6 år gammal, en av mina första texter om Girlie. Hittat väldigt många gamla texter och just nu håller jag även på skriver en helt ny text om Matilda. Den här gamla texten representerar lite av hur jag började utvecklas och lämnade den stereotypa världen. Det är bara sista versen av en större text.Ref.
Otrohet och svek finns inte i min tanke; kan inte förledas o förföras
För mitt hjärtas rena kärlek kommer aldrig att förstenas och förgöras
Kommer alltid vara samma gamla jag; kan inte förneka min förvördnad
För i kärlek är två hjärtan ett; hugger jag dig kommer mitt eget hjärta att förblöda...


Min mamma sa alltid: "Hittar du kvinnan i ditt liv - vårda henne ömt
Så som du själv vill bli älskad - låt aldrig kvinnan gråta till söms"
- "Daniel förstår du? För kärlek kan göra ont
Och det kan skapa djupa sår i livet där hjärtat kan blöda tomt!
Kärlek är vår största lycka - skänk henne hela ditt hjärta
Ge henne hela världen; bli lyckliga och tillåt er själva att leva och älska..."
Så jag faller fritt och ger kvinnan i mitt liv min kärlek för alltid
Och tittar henne djupt i ögonen och säger; ditt hjärta har mer värde än allting!
För äkta rikedom är inte pengar utan kärlek till den man älskar
Min kamp är att få världsfred och finna kvinnan i min längtan
Jag har bränt broar; gråtit och kämpat; förlåtit och älskat
Men ingen förstod mina val; många nätter har jag sovit i ängslan
För de såg aldrig mig; vem jag var och att livet är större än oss men
ja vill gå min vackra stig och representera rösten från folket
Lämnade det systematiska robotiska mönstret; mot mitt fria jag
Och om jag skulle beskriva all min kärlek skulle jag nog aldrig kunna skriva klart...


Så jag släpper pennan här.


/ Daniel.

Fotbollsöndag - så taggad!
Godmorgon alla fina läsare =D

Sovit gott? =D

Det har jag! Och idag blir det heldag med fotboll! Idag har vi verkligen taggat upp för o äta gott och se på fotboll.
Och jag hejar såklart på Liverpool FC som säkert alla vet nu!

Klubben har bäst filosofi och klubbtheme
"You never walk alone". Tycker ni ska lyssna på den.
Det är en riktig arbetarklass klubb som trots att folk lägger ut miljarder på nyförvärv så kämpar de med de medel de har och är ändå en av världens bästa klubbar.

Och idolen är Steven Gerrard.
Problemet med Gerrard är att han visat jättedålig vilja över 1 år.
Det som var hans kännetecken förut. Han sprang och tacklade allt. Nu är han tillbaka efter skada och är med idag och jag hoppas verkligen jag får se den riktiga Steven Gerrard idag.

Seriöst jag har mått jättedåligt. Man vill inte se sin hjälte dö och ge upp? Jag har till och med drömt om att jag pratat med han haha =/ jag är lite fotbollstokig. Men jag älskar den här killen, och jag vill verkligen att han börjar visa sitt rätta jag. Han knäcker mitt hjärta när jag inte ser honom som han en gång var.

Nej, Matilda du behöver inte oroa dig haha =D

Hörs sen alla! =D

Hoppas ni har en jättefin söndag med familjen och vänner!

Ikväl kommer även veckans kommentar, har fått jättefina kommentarer o mail från er läsar, blir helt förstummad av er. Så bedårande vackra ni är!

Kärlek
Truly Yours
/ - D.


Ett öppet brev på Dedeprivat.Ett öppet brev till alla läsare - övernaturligt på Dedeprivat.

Hey alla fina läsare! =D

Hur har ni det?

Det här är ett öppet brev till dig.

Alla vet om min historia nu. Jag skriver från hjärtat och driver bloggen Dedeprivat och skriver så ofta jag kan efter mina fotbollsträningar.

Är lagkapten i mitt fotbollslag och jag vill ge nånting mer än vad alla andra vanliga tråkiga bloggar gör. Mode, vardag är så tråkigt. Den här bloggen ger nånting extra som hela ens hjärta behöver.

Nu är jag äntligen hemma efter julafton
med mamma o pappa o en del släkt o vänner, och jag varit väldigt upptagen men nu kommer det utlovade öppna mejlet till alla ni mina läsare.

Jag tycker helt och hållet att jag har världens bästa läsare. Hands down. Så jag vill ge mina läsare nånting extra. Och en av de övernaturliga sakerna jag vill ta upp är hur man reser till andra världar.

Det går att resa till andra världar.
Och det är dags at introducera det och ha en hel weekend om bara det vilket kommer upp på Dedeprivat.

Vi får helt enkelt ta ett steg i taget
, vilket jag gjort när jag introducerat kategorin övernaturligt och det har verkligen varit en del mindblowing stuff som gjort att folk verkligen blivit medvetna om saker inom det paranormala.

Många har sagt med att bloggen Dedeprivat ger så mycket mer än vad andra vanliga bloggar ger. Det är meningen att den här bloggen ska förändra ditt liv för alltid men också stärka dig enormt.

Jag skriver för mitt hjärta får ont när jag ser
hur många människor som är ledsna, lider, svälter och inte hittar det där lilla extra så att de kan få ut sin fulla potential. För de får inte förutsättningar de behöver. Västvärldens passivitet och normsamhälle har skapat en sjuk värld.

Och det är dags att förändra det - för alltid.
Kissie är den direkta motsatsen till Dede.Fri och lycklig? Blir man det genom att vara en stereotyp som Kissie och alltid leva i krav och måsten i en materialistisk värld? För i en sån värld förlorar man alltid till slut.

Nej riktig lycka och frihet är att upptäcka nånting mer utanför systemets gränser och få ut sin fulla potential av välmående och lycka.

Dedeprivat tar upp så otroligt mycket med:
- sanningen om mat/livsmedel/läkemdelindustrin, vår sjuka värld och maktelit, vardagslivet, övernaturligt, åsikter, personligt/privat, kärlekstexter, politik,  relationer, dissar/sågningar och revolutionerande känslor.

Min strategi och plan har alltid varit att ge hela mitt hjärta i detta och alltid stöttat alla.

Alla vet med att jag inte hinner skriva jämt
då jag har mitt privata liv med och som fotbollspelare så tränar jag ofta vilket mina läsare visat stor respekt för.

När jag inte spelar fotboll så stöttar jag speciellt hemlösa, fattiga och svaga på daglig basis och jag har påverkat över 100 000-tals människor.

Jag tänker förändra världen och jag kan aldrig nånsin ge upp
. För det finns en stjärna i mitt bröst av en känsla som aldrig kan dö ut.

Så jag vill att alla tar in den här enorma energin här! =D

Den här bloggen kommer vara ditt livs äventyr och den kommer förändra din värld för alltid!

Alla som vill hänga kvar i den vanliga tråkiga stereotypa världen med Kissie får göra det.

Men jag tror helt ärligt talat att den inte ger nånting man behöver.

Jag är hands down Kissie's motsats =D Kille, fin, äkta o gör allt ifrån hjärtat.


Jag tror med att man hittar saker för en anledning och du hitta hit.

So let's goooo!

Det kommer skapa en känsla.

Som gör en riktigt lycklig på riktigt och man känner "this is it".

De hjärtat alltid sökt efter.


Kärlek
Truly Yours
/ - D.
Ett öppet brev i morgon på Dedeprivat.Ett öppet brev i morgon till alla läsare - övernaturligt på Dedeprivat.


Heyoooo alla fina läsare =D


Nu är jag tillbaka! Hemma. Jag kommer ha ett öppet brev i morgon till mina läsare.

Det kommer innefatta väldigt mycket om mitt liv, vad som händer och det är riktat direkt till dig som läser - nya som gamla kommer få ett brev av mig i morrn på Dedeprivat.

Jag har fått introducerat det här bit för bit på Dedeprivat och jag tror många av mina läsare är redo nu för att ta nästa steg - kunskapen om att kunna resa till andra världar.

Det är lätt att fastna i en 3-dimensionell bubbla och tro att allt vi upplever med våra 5 sinnen är allt som existerar. Trots att det bara är en inre perception av verkligheten.

So. All of you.

Det är dags för nästa steg =D

Ett öppet brev i morgon på Dedeprivat till alla mina läsare!

Jag har saknat er =D

Kärlek
Truly Yours
/  - D.

Hur Matilda fångaDe D.


Hur Matilda fångaDe Dedes hjärta.

Världens mest svårfångade kille blev fångad? Och D ville bli det med.Den här kvinnan. Hon hade nånting som många andra tjejer inte har. Det där lilla extra jag sökte. Nånting mer än bara ett vanligt stereotyp skal utan nånting inombords. Hon hade det där själsliga, innerliga, vackra som få människor i denna värld har.

Jag har alltid skrivit att jag är världens mest svårfångade. Och att jag vill älska någon mer än bara fysiskt. Många av mina kärlekstexter om Girlie handlar om det själsliga samförståndet och en utopi att stjärnorna exploderar när våra ögon möts.

För att bli fångad. O för att ge den där villkorslösa kärleken som inte kan förklaras med jordiska definitioner så måste det vara en väldigt speciell tjej som förtjänar den. Matilda har allt det där. Hon är den där kvinnan jag alltid drömt och lite till.

Våran relation är verkligen helt fantastisk. Vi förstår varandra och vi kan hitta på vad som helst när som helst. Det finns inga begränsningar. Vi har en otroligt bra dialog med, och jag kan aldrig se någonsin att vi skulle kunna bli osams. Vi har alldels för speciellt, innerligt och vackert band mellan oss.

Hur visste jag då att Matilda var Girlie? Det var genom hennes ord. Hon sa saker, förstod saker.  Hon ville inte ens vara offentlig, hon ville bara ha mig. Hon sa alltid "att höra dina ord är som att höra sin egen själ, som om dina ord är mina." Och det hon sagt och skrivit till mig har fått mig helt förbluffad, för det har varit så speciellt och innerligt vackert.

Jag önskar alla kan älska så här på jorden
och göra den man älskar till världens lyckligaste. Men vi lever i dag i en väldigt fucked up värld med stereotypa stela tillgjorda robotiska förhållanden och man mår inte bra av dem. Det viktiga är att hitta det själsliga samförståndet och där räcker inte bara tomma ord, försöka spela reko, utan man måste visa vem man är med hela sitt hjärta.

Jag älskar Matilda. Hands down. Jag har världens vackraste innerligaste flickvän.

Att hon fånga D. Var bara menat att bli.

Jag sa nej tack till alla stereotypa tjejer. För jag sökte något mer.

Och jag fick en innerligt finslipad vacker stjärna från solnedgångens hav.

Natten vi sågs. Natten vi pratade i 6 timmar mellan 4 ögon.

Att hitta Girlie. Gjorde mig oövervinnerlig.

Nu kan ingen besegra mig oavsett vad som händer.

Det som existerar i mitt bröst nu är obrytbart, oslagbart och oövervinnerligt.

Kommer ni ihåg.

Jag skrev ju "Hur man tämjer en vildhäst" men aldrig svaret.

Som en fjäril på en sommaräng men inga håvar i världen kunde fånga mig.

Men den här tösen. Den här vackra varelsen.

Hon är Girlie som jag alltid skrivit om i mina texter och som jag drömt om.

Och jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Jag hoppas alla kan älska så här och verkligen visa hur mycket någon betyder och hur mycket man älskar den.

Nu är det äventyr som väntar.

Revolutionärsromantik.

Och mer kärlek än vad jordiska referensramar kan begränsa.

Det kommer explodera.

Matilda. Du har mitt hjärta.

Jag är bara din. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.


Kärlek
Truly Yours
/ - Din D.Blir många äventyr nu för mig och baby! Kommer bli overkligt spännande! =D
Mer om det i morrn!

Dede svarar mot Jehovas Vittnen.


D.Dede på ett ungefär enligt en predikant från Jehovas vittnen.
De-mon? =D


Dede svarar: hahaa ja va säger man =D Ett av de mest hysteriskaste mejl jag fått. Nu har du mejlat mig flera gånger så jag väljer och besvara  alla dina frågeställningar öppet .

1. Mina kunskaper är esoteriska och har varit med mig sen jag föddes, att jag har dem är flera faktorer och även om jag inte vill gå in på alla så har det inget med något ockult att göra.
2. Ingen vet vem mina föräldrar är, och jag tycker inte de är respektfullt av dig o ta upp dem och samtidigt skriva att de är demoniskt? Ingen vet vilka de är, inte du heller.
3. Ja, jag kan se in i framtiden - men det kan alla om de avtar sin materialistiska sida och utvecklar sin spirituella sida och den fulla potential man har inom sig.
4. Alla människor söker sin egentliga källa och existens till varför.
5. Jag är inte religös och jag har svarat på varför. Religion har skapat krig och död. Gud existerar, men den är inte dömande eller accepterar att folk krigar mot varandra för landsmarker och olika tro. För mig är gud ett spirituellt band och jag står inte för den religionen som folk utövar idag på jorden.

The wooord is out! Dede är en demon haha!? =D
Nej, jag är ingen demon. Känns helt galet at jag ens ska behöva säga det?

Hoppas detta klargör så nu hoppas jag att jag slipper dina mejl o frågor!

Btw ifall jag nu vore en demon måste jag vara världens mest kärleksfullaste demon? =D

Kärlek
Truly Yours
/  - D.

Mystisk dröm.Hey alla! =D

Hoppas ni har en fin lördagskväll!

Själv håller jag på med lite hemliga och spännande saker as usual och gör väldigt mycket! Allt som händer är så fruktansvärt overkligt - men så är det vid denna tid. Det är många som säger att det är den mest spännande tiden i mänsklighetens historia.

Fick ett waackt mejl idag med från en tjej, ska nog posta det i morgon och besvara det! För hon har skrivit till mig tidigare..
Helt gaaalet mejl! Postar de i morrn!
Bjuder på denna låt så länge: Loreena Mckennitt - Mystic's dream.

Tycker den här tjejen är så otroligt begåvad. Jag har väldigt bred musiksmak och tar in alla influenser jag kan få. För mig är den här tjejen MAGISK =D

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Veckans text: En gåva och en förbannelse.Veckans text: En gåva och en förbannelse.Hey alla!

Veckans text postas nu och den här gången ville jag testa annorlunda meningsuppbyggnad, annorlunda rimschema. Ville helt enkelt utveckla mig, förnya och testa lite nytt.

Skillnaden på vanliga texter och texter till låtar är att vanliga texter behöver man inte anpassa takten och då blir det längre meningar, medan låtexter som denna blir kortare meningar för att komma i rätt taktslag.

Det här var jätteinspirerande att skriva denna text, att testa något helt nytt nu.
Genialskt! =D
Jag hoppas ni diggar och när jag videobloggar sen kommer jag flowa veckans texter direkt.


Det tog tid...
Men en förvandling..
Sker inte...
Över en natt.

Det finns nätter jag gråtit, nätter jag sagt
D, jag måste göra allt i min makt
För o förändra systemet o hämnas i vrede
Hellre hemlös och laglös än älskad i TV
Mittenfingret - till alla som tvivlat
Minnesbilder - gör att D aldrig ger vika
O ja vägar bli en stereotyp puppetdocka
För att svenssons ska underhållas...
Robotar av kapitalism o materialism
Nätter av ångest, tankarna gick
Inte till cash, sex och kvinner..
Utan för o förändra världen, mina känslor brinner
O mitt hjärta exploderar, om inte orden kommer ut
Illuminati, lögner, Al-Qaida, vår värld är sjuk
O mitt kall är att skriva o flowa nu
En revolution inom mig som forsar ut...(whhoow)Det är ingen gåva att känna de här
Det är en förbannelse att brännas ihjäl
Inombords är det eld i min själ...
O jag måste säga orden som fängslar vår värld
Illuminati - ett system styrt av girighet
Krig och ondska
Robotar - livlöst tomma
Jobbar för staten - 9 till 5 - jag skriver till dem
Om hur livet'et känns - i-i-instängt.
Jag skakar galler...
Men inga bojor i världen kan hålla fast mig...
Kändiskap och skvaller!
Vände ryggen tusen knivhugg
Älskar stygnen - det blev min livstörst
O ett lejon kämpar som modigast när de är sårat
Jag är inte mänsklig -  jag är en vålnad..
Oh mina tårar skapar magi...
Mitt hjärta kan aldrig dö...De har vaknat till liv...


För de övernaturliga är oöverinnerligt.

O de vet inte vad D är.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.

Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans film


Veckans kommentar!
Veckans händelser!
&Veckans film!


 - Veckans kommentarerDede svarar: Tack så mycket. Till och börja med, sånt här känns så vackert&intelligent på samma gång. Riktigt fint skrivet. Och det är väldigt bra att man läser och analyserar för det finns en hemlighet i många av inläggen. Jag funderar på läsarträff snart då många av mina läsare vill se mig och träffa mig =D Absolut så får du träffa mig!
Kärlek / -  D.


Dede svarar: Förändring sker på många plan. Det finns de som har en mer edge-style till att förändra. Men man måste fortfarande tjäna pengar så länge det kapitalistiska systemet existerar - som ändå måste störtas en dag då vi snart går mot en ekonomisk kollaps och ännu mer ökade klassgap. Fortsätt förändra, påverka och göra aktiva val - man kan ha dubbla roller i samhället och ändå förändra världen. Fast det man inte ska bli är enbart en kapitalistisk stereotyp som tex. Kissie. Tack gumz! Kärlek / - D.


Dede svarar: Wow. Jag älskar de här=D Hon svarade på en som kommenterat mot mig. Beundrar verkligen såna här människor. Sånt här glädjer mig så mycket när folk verkligen förstår att de behövs mer en fadderbarn och tänka normativt - vi behöver en revolution och aktiva val. "Min lilla gnista på förändring har blivit enorm". Sånt betyder mer än nånting annat. Vill verkligen stärka ALLA! Och jag tänker hjälpa alla mina läsare - oavsett vem du är och  vad du gått igenom. För vi är i en overklig tid. Då det övernaturliga och medvetande skiftning förändrar det konservativa normsamhället. Kärlek Marie!  - D.VECKANS TOPP 5 HÄNDELSER!
1. Matilda  - världens vackraste kvinna.Ord kan inte förklara hur det känns att träffa den tjejen man skrivit alla sina texter om. Den tjejen man alltid drömt om, hoppas att den skulle finnas. Matilda är den kvinnan jag alltid sökt, nånting mer, nånting förståligt, nånting vackert, nånting innerligt, nånting mer än bara alla tråkiga stereotypa skal.

Jag kan sitta och skaka på huvet ibland och bara titta på henne. För hennes sätt att vara, hennes varma otroligt vackra ögon, hennes otroligt fina hjärta. Hon matchar ut alla tjejer och det här är kvinnan jag alltid sökt. Inte alla stereotypa skal jag nobbat, inte alla som knappt vet vad kärlek är, finns inget djup bara ett robotiskt förhållande.

Det som slog mig med är att hon inte söker fame, för hon vill inte ens vara offentlig. Hon vill bara vara med mig o sova på mitt bröst och höra mina hjärtslag. Hon är världens vackraste kvinna. Jag kommer nog skriva mer om varför hon fånga mig. För jag har ju skrivit att jag var världens mest svårfångade. Men vi har ett själsligt band och jag älskar henne så mycket.

Jag döpte henne till My-Tilda =D Min tilda och ibland säger jag också MatilDe ;D haha ye!

Hon är Girlie. Så himla vacker. Jag älskar henne djupt. O vill göra henne till världens lyckligaste.

Om du vaknat o läser de här så kärlek till dig! Hörs sen gumman! =D

/ - Din D.


2. Meditationsläger - 10 dagar utan kontakt med omvärlden!

Ska ju på meditationsläger i januari och kommer vara borta 10 dagar - utan dator, utan mobil, utan allt. OMG! =D
OMG =D Jag vet inte hur de ska gå! Men jag kan säga att de kommer vara jobbigt - men leda till en personlig utveckling och mer lugn tror jag. Det blir en fantastisk sak att testa på, de borde alla robotar göra som springer runt styrda av systemet.

3. Läsarträff

Många har ju sagt att de verkligen vill se mig och träffa mig. Och jag är med på det. Så jag tänker ha en läsarträff början på nästa år =D Då får alla träffa mig. Jag kommer även börja bli mer offentlig nästa år även om jag kommer försöka rikta energi till "D" istället för personenn "Daniel." Alla vet hur galet de varit runt mig på mina fotbollsmatcher o att folk kommit hem till mitt eget hem! Helst vill jag förändra världen bara och få vara i fred.

4. Varför jag inte är religös.

Många har ju frågat varför jag inte är med i en religon. Och jag tycker inte om religion. Jag tycker religion har skapat osämja, krig i flera tusentals år. Jag respekterar folks religion - men jag tycker folk måste bli självständiga och ta ansvar för sitt eget liv. Gud finns, men den är absolut ingen som respekterar att folk dödar varandra för landsmark och för olika värderingar. Gud är ett spirituellt band till vår egentliga källa - det är villkorslös kärlek.

5. Varför jag inte är politiskt bunden.

Samma sak här, jag tror på människors egen självständighet. Politik är så styrt att makten aldrig kan förändras utan enbart innefattar små reformer. Skulle jag starta ett parti skulle det innefatta ett system som är byggt mer på direkt demokrati istället för en centraliserad maktelit, ett system med minskade klassgap, fördela pengar rättvist så inte företagsmän tjänar 500 miljoner per år medan folk svälter ihjäl, där människor lever i kärlek och fred. För mig är den anarkistiska revolutionen en förändring för något bättre. Och det är värt kampen när man tänker på hur många människor som lider idag. Vi måste bli självständiga och ifrågasätta och förändra systemet.

Dede for Prez? Give me a HELL YEAH! =D

Veckans film: Battle of SeattleHandling: Filmen är baserad på den sanna historien om när aktivister anlände i Seattle, Washington för en massiv protest mot WTO-mötet, (World Trade Organization). Demonstranterna hade bara en sak i siktet och det var att stoppa mötet.


Dedebetyg:


WOW! =D Vilken film! Det var den starkaste film jag nånsin sett. Ni kommer beröras. Den kommer få dig arg. Den kommer få dig fruktansvärd förbannad. Men den kommer också ge dig en känsla av att nånting händer. Att den baseras på en sann händelse med gör den så stark.

SUPERTIPS:
Ni kan se filmen direkt här som stream/ladda ner den:
http://stagevu.com/video/nnohzgtvtywq


Glöm inte att förändring sker överallt. 

- 36 miljoner i hela världen demonstrera mot Irakkriget t.ex.

Så ingen är ensam om att vilja ha en förändring.

Den kommer ske.

Jag lovar en revolution.

Och nånting övernaturligt och overkligt.

Kärlek&Fred
Truly Yours
/ -  De.


Dede hemmaHey alla!

Idag har jag pratat med Rita och strukturerat lite planer!
Har även svarat på debatten om mitt senaste mat-inlägg.

Doktorer och professorer som Birgitta Strandvik, Annika Dahlqvist har även gått ut och sagt att överintaget av kolhydrater skapar hälsoproblem. Det är inte att man ska utesluta kolhydrater.

Läs ordentligt på länkarna, se klippen.

Veckans kommentar&Veckans film kommer i morrn på Dedeprivat.

Börjar få panik med på att jag inte hunnit svara alla mejl än, så har jag inte svarat er än, så är det på gång! =D

Kärlek
Truly Yours
/ -  D.

Livsmedelsverket är lögnare - Kolhydrater är inte alls lika nyttigt som vi trott.Maten vi får i oss är full av tillsatser och konserveringsmedel och lögnerna kring vad vi får i oss är ofantliga.  Se filmen Food Inc!Maten vi får i oss.

Vi har levt i en lögn. På många plan.

En av dem är lögnen om mat och vad det innehåller och vilken mat vi ska äta.

Nu ifrågasätts etablissemanget och livsmedelsverket av väldigt många människor.

Både professorer, doktorer, läkare och vanliga människor som upplevt förändringar genom att ändra sina kostvanor.

Vi är trött på lögnerna och det vi utsätts för. För de högsta handlar det om att tjäna pengar på oss konsumenter. Det viktigaste är att göra maten hållbar - därför får vi konserveringsmedel och tillsatser i vår mat. Maten blir hållbar länge. Men ingen bryr sig om biverkningar för oss som äter maten.

Allt handlar om att tjäna pengar.

Livsmedelsverket ljuger bland annat om intaget av kolhydrater - kolhydrater är det som gör att folk går upp i vikt! Fetma har ökat lavinartat i västärlden.
En fråga: - Hur kan en 4 år gammal cheesburgare fortfarande inte ha ruttnat? Vad är det vi får i oss? Hur hanterar vår kropp detta? Konserveringsmedel = Hållbarhet. Då blir det säljbara längre. Dock påverkar detta våra kroppar väldigt negativt vilket företagen inte bryr sig om. De skiter i dig.
Ett viktigt brev från Birgitta Strandvik.


Ur ”GU-journalen” nr 1/2003:
Tänk om vi lever med en stor fet lögn?!
DET SÄGS JU att en stor del av sjukdomarna i vårt välfärdssamhälle beror på kosten, framför allt att vi äter för mycket fett. Men tänk om det är fel! Tänk om inte fett är så farligt! Inget land har väl en sådan fettfobi som USA och ingenstans ser man så många feta människor. Fett ger mättnadskänsla. Brist på vissa så kallade essentiella fettsyror ger ökad aptit, troligen en kompensationsmekanism hos vår kropp. Får man inte äta fett äter man en massa kolhydrater som startar insulinproduktionen, man blir snabbt hungrig igen och effekten blir för mycket
kalorier. Fet blir man av kalorier som finns både i fett, kolhydrater och protein. Äter man dubbelt så mycket kolhydrater som fett, vilket är lätt hänt, så ger det lika mycket kalorier och dessutom ger överskott av kolhydrater höga blodfetter.

OAVSETT MÄNGD FETT är sammansättningen på fettet vi äter viktig. Hos råttor har vi kunnat påverka utvecklingen av fetma, diabetes, benskörhet, högt blodtryck och allergi i vuxen ålder genom att ge råttungarna bara under den första tiden då de ammas, det vill säga via deras modersmjölk - en fettsammansättning som är lik den vi har i västerlandets kost, det vill säga mycket margarinfett och lite mättat fett. Djuren programmerades så att oavsett hur deras kost var senare under uppväxten såg vi skillnader i sjukdomssymptom när de blev äldre. De djur som under amningsperioden uppföddes av mödrar som åt ister (mättat fett) visade till exempel klart minskad allergitendens. Andra råttungar utvecklade övervikt, högt blodtryck och högt insulin som vuxna när de fick en kost som vår, det vill säga med hög halt linolsyra i kosten endast under amningstiden. Tänk om sådan programmering föreligger också hos människor och bidrar till svårigheten att lyckas med bantning trots alla våra ambitioner.

Kartläggningen av den mänskliga arvsmassan har visat att vi inte är så olika djuren som vi trodde. Tänk om det gäller även kostens inverkan! Vår genuppsättning har inte ändrats på många miljoner år. Våra förfäder åt mycket rotfrukter och frukt, kött och fisk men inte kolhydrater i form av bröd och pasta. De sista sägs ju vara de viktigaste för oss! Tänk om kostpyramiden är fel? Tankar i den riktningen uttryckte redan den berömde gastronomen och näringsfysiologen Jean Brillat-Savarin i början av 1800-talet. Dr Robert Atkins i USA har sagt det i 30 år och begabbats för detta, men börjar nu få gehör för sina hypoteser när man ser hur utvecklingen gått med de kostråd som getts. Men hur kan man vända på så inpräntade doktriner som att fett är farligt när det är kaloriöverskottet som är det farliga. Även om det finns mer kalorier i fett per gram, så uppmuntrar en fettfattig kost till fel intag och för mycket kolhydrater.

KOST AR INTE BARA att äta det vi tror är nyttigt. Maten skall också vara en njutning för att vår matsmältning skall fungera bra. Hinner vi med det i vardagen, det vill säga tar vi oss den tiden eller blir allt bara snabbmat från mikron framför tv:n? Kan detta moderna levnadssätt vara en av orsakerna till våra ökade sjuktal och läkemedelskostnader? I stället för dyra blodfettssänkande mediciner kanske vi skall satsa på ökad kunskap om rätt mat. Tänk om margarin inte är så bra? Man kan med gott samvete äta fett om vi samtidigt får fysisk aktivitet
att vara en naturlig del i vår vardag. Mat skall lagas med smör och ätas med kärlek. Tänk om det är så enkelt?"

Birgitta Strandvik
Professor vid institutionen för kvinnors o barns hälsa

Vad ska man äta?

Det är varierande, en del kan vara lite känsliga för mejeriprodukter och vete och man får testa sig fram men detta är en bra mall.


Du får äta:
Mjölkprodukter. Grekisk/Turkisk yoghurt, ost (ej mager), feta-ost, keso, creme fraiche, grädde, smör, majonnäs etc. Mjölk, filmjölk och yoghurt kan intas i måttliga mängder beroende på hur kolhydratkänslig man är, de innehåller 5g socker per dl. Den som är laktosintolerant kan använda laktosfria produkter. Smör och ost innehåller inte laktos. Vid mjölkproteinallergi kan man prova om man klarar att äta ”ghee”, klarat smör. Se Wikipedia hur man gör.
Välj helst ekologiska produkter. Du ska inte välja lågfett-produkter, och inte sockrade!
Nötkött, fläskkött, lammkött, kyckling, fisk, skaldjur. Skär inte bort det synliga fettet!
Kryddor (utan Glutamat, smakförstärkare och E-nummer), salt efter smak. Hemgjorda såser utan kolhydrater.
Grönsaker. Olja(raps eller oliv)-vinäger-dressing. Majonnäsdressing.
Linfrön. Oliver. Olivolja och rapsolja (endast ekologiskt odlade, kallpressade).
Kokosfett (inte silverpaketet i affären, utan ren, oprocessad, produkt som kan finnas i hälsokosten, eller köpas från inköpsställen i min bloggmarginal).
Ägg, helst ekologiskt producerade, de innehåller mer omega-3.
(Inte mesost, inte blodpudding; för mycket socker)
Titta i affären på innehållsförteckningen: Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne. Det är det totala kolhydratintaget som har betydelse i slutänden. En bra tumregel är att inte äta mer än 20-30 g kolhydrater per dag.
Det finns en stor risk, att det i vår normala kost blir en brist på den fleromättade fettsyran omega-3. Den finns i riklig mängd i fet fisk, samt i tillskott av fiskolja. Finns också i kött och mjölk från gräsbetande djur, (som alltså ätit minimalt av kraftfoder) samt i ägg från hönor som fått vegetabiliskt omega-3-haltigt foder.

Du får äta lite av:
Bönor, linser, frukt (inte torkad frukt, koncentrerat socker).
Nötter, mandel, solrosfrön.
Någon bit choklad med hög kakao-procent, 65-90%.
Korv och andra charkprodukter. Här finns många E-nummer, som glutamat etc som skadar våra kroppar. Bör ätas bara vid enstaka tillfällen.
Dessa innehåller låg andel, långsamma, kolhydrater. Uteslut gärna under viktnedgång, du kan prova att äta lite mer av det när du kommit ner till idealvikt.
Dricka bara lite alkohol, den är fettbildande, och stör blodsockerbalansen.
Öl innehåller mycket socker, likaså förstås söta viner och söt sprit (likör).

Avstå från (eller minsta möjliga):
Potatis, och potatisbaserade varor som chips och pommes frites.
Ris och risprodukter.
Majs och majsprodukter (ex cornflakes).
Spannmålsbaserade produkter som pasta, bröd, kex, frukostflingor, gröt, välling, pannkaka etc (stärkelserika födoämnen)
Om du känner att du inte helt kan avstå från exempelvis bröd eller potatis kan du trappa ner successivt.
Godis, kaffebröd, tårta. Sockersötade drycker. Allt socker och allt sockrat.
Margariner (på kemisk-teknisk väg hårdgjorda och smörliknande vegetabiliska fetter)
Omega-6-rika matoljor (exempelvis majsolja, solrosolja, tistelolja, sojaolja, jordnötsolja)

Från http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/ - kika in hos henne!
En kort klipp från en längre föreläsning, om du bryr dig om din hälsa så titta och forska vidare.


Nu har ni lite läsning!
Rekommenderar även dessa sidor:

http://fatlies.wordpress.com/category/kolhydrater/
http://www.skaldeman.se/ - gick ner av att bara äta fett - inga kolhydrater.
http://severkligheten.blogspot.com/2010/10/cancer-en-guldgruva.html - intressant läsning.

Till alla läsare: Ta reda på vad du äter och ifrågasätt våra institutioner och auktoriteter. De är inte ute efter ditt bästa eller ditt välmående - de är ute efter dina pengar och att produkterna är hållbara länge genom tillsatser och konserveringsmedel.

Till livsmedelsverket-livsmedelsföretag har jag detta o säga: Hur fan orkar ni se er själva i spegeln!? Ni lever i lögner och matar ut lögner till folket. Börja agera och se igenom fasaden! Ni utsätter människor för ohälsa, depressioner och livshotande men genom att inte exponera sanningen om maten vi äter. Ser ni inte detta eller agerar och skiter i folkets åsikter och problematiken de upplever har jag två ord att säga och det är:

FUCK OFF!

Peace
Spread the words...
/ -  D.

GoDmorgon MeDDelande på en sönDag.Godmorgon alla! =D Hoppas ni har en bra dag =D

Här är de fint me de!

Jag går bokstavligen på moln...Nu är jag oövervinnerlig. Nu kan ingenting besegra mig även om jag skulle förlora allt för jag har känt den känslan av Girlie som gjort mig oövervinnerlig.

JAG MÅR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAA! =D

Så lyyyyycklig! =D

Idag ska jag svara lite mejl och softa ner och sen ska jag ta upp ett intressant och spännande ämne på Dedeprivat.

Godmorgon lovelys =D catch u soon!

Kärlek
Truly Yours
/ -  D.

Tack så hjärtligt alla för alla gratulationer!

Har blivit väldigt trött nu, har börjat med en special-diet som utgår från mycket frukt o grönsaker. Har börjat med den idag så jag kommer vara mycket tröttare nu de närmaste dagarna.

De var också de jag skulle ta upp, mat. Hur vi konsumerar det och vilken mat som är bra och vilken mat som är farligt.

Har beläst mig i ämnet de senaste åren
och vet att den maten västvärlden får idag skapar så mycket åkommor och ohälsa. Cancer ökar lavinartat, hjärt-kärlsjukdomar likaså.

Men varför finns det knappt inga cancerfall i Japan alls?

Det beror på livstil och vad vi äter.

Mer om det i morgon.

Och i morrn kör jag i gång ordentligt med min nya diet.

Problemet blir sen att laga all mat jag läst om, men Matilda ska hjälpa mig med den biten ;D
haah yee!

Mat-special i morrn på Dedeprivat!


Kärlek
Truly Yours
/ -  D.

Dagen då Dede träffade Matilda för första gången.Det var dagen då Dede träffade Matilda för första gången.
- Världens vackraste Mytilda.
Heyyooo alla! =D

Jag har lovat och berätta allt nu då när jag träffade Matilda för första gången.
Jag är fortfarande helt tagen.

Allafall. Here we go...om en helt otrolig berättelse...

Dede&Matilda.

1:a dagen.

Matilda var på väg och satt på tåget till Örebro. Till slut får jag ett sms att tåget har krockat! Jag ringer upp Matilda och får inget svar.

Panik.

Sen fick jag tag på henne och det hade tydligen varit nedsläckt på tåget med och ingen fick gå ut ur tåget så de skapades lite kallabalik inne på tåget. Tåget hade krockat med en älg. Jag fick tag på Matilda till slut och vi pratade och det var väldigt jobbigt en stund. Tåget började rulla efter 40 minuter men bara 10/km i timmen.

Matilda skulle vart vid stationen vid ca 20:00. Nu kom hon inte in förens 22:00. Jag blev nervös för hon skrev att hon var 15 minuter ifrån mig men hon menade 15 minuter från Örebro och jag undrade varför hon inte kommit.

Men till slut satt hon på en gratis taxi pga förseningen och till slut vid 22:30 tiden var hon hemma hos mig.

Att möta hennes ögon första gången, att se henne. *jag mår så bra inombords o ler bara av att tänka på det*. Vi kramades om varann och det var en väldigt varm innerlig känsla. Sen visade jag henne mitt rum.

Jag kastade ner Matilda i sängen medan hon skrattade och sen tittade jag in i hennes ögon. Det var en magisk känsla. Vi låg uppe till 4:00 den natten. Och bara pratade om allt. Varför D, allt det övernaturliga. Om allting.

Jag hade sagt till henne att hon fick fråga vad som helst till mig och jag skulle svara på allt.

Jag bestämde mig med att inte kyssa henne på hela natten för jag ville bara känna hennes närhet, hennes skönhet, bara beundra henne, visa hur mycket jag respekterar henne.


2:a dagen.

Dede är morgonpigg och gör frukost. Gjorde ordning havegrynsgröt, apelsinjuice och massa annat smått&gott! =D Fick ett mobilsamtal och de var en läsare som ville komma förbi, hade träffat hennes syster innan så de var lugnt och hon kom =D Så vi drog alla 4 (jag, matilda, sofia, och ti) till backen och åkte pulka och spelade in de med haha, de var helt hysteriskt en stund =D yeee men de gick nice!
Sen hyrde vi film, Robin Hood och åt gott!

Jag och Matilda gick till sängen vid 16:00 och låg där hela tiden, och jag berättade nu allting. Hon ville höra. Så jag berättade allt. Det blev många tårar. Hon förstod mig. Hon kramade om mig och det jag berättat för henne har jag inte berättat för någon. Sen kom kvällen då. Vi hade sagt att vi skulle pussas idag och vi väntade till 23:23. Vilket har en väldigt stark betydelse för oss nu =D Vi pussades och myste och ja...vad ska man säga. Det var en otroligt magiskt natt.


3:e dagen

Jag väckte Matilda genom att hoppa upp i hennes säng =D och kramade sönder henne =D mm! Matilda gjorde jättegod frukost och sen åkte jag in med Fia och köpte mat och vi åt lite sen och tittade på De Okända på TV4 plus. Sen var de daaaaags o mysa meee rufffycutey! =D Det är underbart att bara hålla om baby och kyssa hennes panna. Vi somnade tidigt och vaknade tidigt.


4:e dagen.

Matilda åker hem. Tar farväl, och när jag kysser henne sista gången så säger hon: Tittade överst i byrålådan sen. Väl hemma ser jag världens vackraste brev och att hon målat av mig o henne. Jag ooh, bara rysningar! =D


Matilda, som jag döpt till Mytilda =D Är helt otrolig. En overklig ojordisk kärlekshistoria.

Hon är nånting så unikt och vackert att det är svårt och förklara. Jag kunde skaka på huvet ibland och bara le när jag såg henne =D

Hon är så innerligt vackert, sån otrolig människa, och det finns ingenting jag skulle vilja ändra med henne på =D

Hon sa till mig: Hur kan du finnas? O samma fråga ställde jag. Hon sa helt otroliga saker till mig.

O de känns otroligt att de äntligen hänt.

Jag har äntligen hittat Girlie i mina texter.

Jag är så lycklig!

O de finns ingen annan tjej som kan få mig nånsin.

O nu är det upp till mig att visa att jag inte kan falla i den stereotypa världen som alla andra killar gjort.

Det kan jag aldrig göra. För hennes kärlek är så villkorslös och så vacker.

Jag älskar Matilda =D MYYYTILDA! =D

Min kärlek till dig är evig ruffy...


Du är det vackraste jag mött...

Kärlek
Truly Yours and only only only yours!
/ -  Din D.