Den svarta och vita riddaren.

 
 
 
      Den svarta och vita riddaren.Vad gör en man...

Om han är redo...

Att förlora allt...

För att förvandlas...

Han skriver till hela världen och försöker fånga och definera varje ord och känsla inom sig tills han dör...

För att världen ska förstå varför han var tvungen att gå ensam. Och ta strider ingen förstod. Varför en man väljer att springa som en sårad vildhäst genom taggbuskar. Och aldrig vill stanna.

Det är svårt att tämja en sårad vildhäst. Det är svårt att få den att stanna och lägga sig till ro.

Den älskar som få, men är så oerhört oerhört svår att tämja.

I mitt hjärta vet jag, att bara en Gudinna kan tämja och fånga en vildhäst.

Men jag vet inte vem hon är.

Nu när jag kommit tillbaka hem.

Så vill folk veta varför jag gick?

Vad var det du gjorde?

Det finns saker jag aldrig kan förklara. Hur många ord jag än skriver. Därför tänker jag inte förklara eller försvara mig mer. Men jag tänker alltid skriva mina känslor från min själ...

Jag är den svarta och vita riddaren.

Jag är en spirituell själ uppväxt i en materialistisk kapitalistisk värld. Jag vet inte vem min mamma och pappa är. Det enda jag vet är att jag har något i min själ från dem som aldrig kan tas ifrån mig...

Jag önskar jag en dag fick veta vem min mamma och pappa är. Jag känner oerhört starkt för min mamma. Och i min själ känner jag att nånting hände. Och ingen vet varför.

Jag vet inte vart min mamma är. De säger att det är omöjligt att hitta henne. Det finns inga spår. Att jag måste ge upp och att hon kan vara död.

Det övernaturliga i allt det här, är att jag. Jag minns saker. Jag minns så mycket. Och jag har försökt rationalisera mig själv, och försökt hitta logiska förklaringar.

Jag vet vad jag valt. Jag vet varför jag "kom hit". Jag minns mina tidigare liv. Jag minns till och med innan jag föddes och kom hit.

Jag fick en annan mamma och pappa. Och jag kom hit. Jag var en skildring av två världar. Bokstavligen. Spirituellaste landet i världen, och nykommen till västvärlden.

Jag var en blandning av två världar på så många sätt. Jag var egentligen bara en föräldrarlös pojke från ett barnhem från ingenstans. Med så mycket, så mycket, så mycket i mitt hjärta. Så mycket jag visste, så mycket jag förstod.

Men jag vågade inte dela med mig allt jag visste i mitt hjärta.

Jag blev en stereotyp i samhället. Fotbollspelare, lagkapten. Lovande. "Han har det där lilla extra". Och jag frågade mig många gånger varför jag var älskad. Älskar de verkligen den jag är? Eller den stereotypa rollen jag har i samhället?

Mitt hjärta gick sönder. Det här var inte jag. När jag såg världen. Så gick mitt hjärta sönder. Jag bröts ner sakta. Jag ville inte representera en kapitalistisk värld, en materialistisk värld. Jag behöver göra något mer.

För det är galet, att vi lever i en värld där folk tjänar miljoner på menlösa saker, medan vi har sjuksköterskor, brandmän, vårditrädande som sliter och kämpar och hjälper de svaga, fattiga och sjuka. Och får ingenting.

Det är inte rättvist.

Världen är inte rättvis.

Och även om jag inte förstod allt då. Varför jag bröts ner. För jag ville ju uppnå saker. Göra mina föräldrar stolta. Så gick jag igenom en enorm förvandling.

Och jag förstod att min essens det jag är kan bli stigmatiserad, generaliserat, kategoriserat. Även fast det inte finns ord som kan förklara allt.

Jag var en av alla andra killlar utåt sett. Fotbollspelare, bra betyg, vänner, och festa på helgerna. Det var det som var livet. Fast jag började skriva så många nätter för inom mig var det en känslostorm.

Varför en känslostorm?

För jag ville förändra världen...

Jag kom inte hit för att bli en del av den. Jag kom hit för att förändra den.

Men i en jantelagsvärld. Är det svårt att lysa. Man tonar ner sig själv för att "översittarna, de rationella stereotyperna" har sin världsbild klar redan. Man anpassar sig. Man vill inte sticka ut. Man blir en av alla andra.

Fast att vara en del av normen i en galen värld, är bara galet.

"Allt är fint, allt är bra." 26 000 barn svälter ihjäl varje dag. "Men vad ska jag ha till lunchlådan i morgon?" Så sjukt. Vi lever i en kapitalistisk och materialistisk värld som behöver förändring.

Därför var jag tvungen att förändras. Att inte gå den enkla vägen och festat med grabbarna. Strulat med massa tjejer på krogen. Och tjänat pengar på en stereotyp roll. I en materialisk värld. Spelat min stereotypa roll. För vet ni vad, det har aldrig varit jag :)

Det var därför Matilda älska mig.

Matilda.

Hon såg striderna jag tagit. Hon älskade mina ögon. Hon älskade mina texter. Hon älskade mig.

Till och med när jag gick sa hon att det var det "vackraste jag kunde göra".

Hon skrev med att hon kunde gråta av hur vackert det allt det här var.

Jag krossade Matildas hjärta och gick.

För jag vet att jag inte var klar.

Jag var den svarta och vita riddaren.

Jag var tvungen att förvandlas till något bortom det.

Jag hade positiva drag både från den spirituella världen och den materialistiska världen. Så oerhört många fina drag. Men om jag verkligen ska förvandlas till något bortom allt det här, måste jag spränga dualismens gräns. Och finslipa min själ och mina drag så jag kan bli den jag innerst inne är. Och det är det den här resan gick ut på.

Det är svårt att förvandlas när man växt upp i en materialistisk och kapitalistisk värld. Det är svårt att hitta "hem". Det är svårt att förvandlas. För det tar tid.

Det tar tårar, smärta och tid. Speciellt tid, och det var nog de svåraste att lära mig tålamod. Matilda hade sånt tålamod, jag hade mer uthållighet. En otrolig uthållighet. Fast min mor sa att uthållighet och tålamod går hand i hand och jag har tränat oerhört nu i över 1000 dagar och nätter. Jag trodde ibland att jag aldrig skulle komma tillbaka. Fast man kan inte förgöra något oövervinnerligt i bröstet.

De här 1000 dagarna och nätterna av en förvandling.

För att bli den bästa man jag kan bli.

För en kvinna jag inte vem det är, för en värld som inte förstår, och för föräldrar jag inte känner till.

Men jag litar på det jag känt, och följer mitt hjärtas röst.


För jag vill inte ha tusen kvinnor, tusen hus, och tusen bilar.

Jag behöver en förändring av denna värld....


Oh min väg är inte den enda vägen. Men det är en väg jag vill gå...

I mitt hjärta vill jag 3 saker.

Jag vill hitta mina föräldrar, min mamma och pappa, o hitta Girlie och förändra världen.

Och om jag bara fick välja en sak.

Skulle det vara att förändra världen.

Ibland undrar jag om någon kommer förstå vad mina ögon är gjorda av...

Jag är ledsen att jag var tvungen att göra det...

Men jag hade gjort det igen om jag hade samma val...

Förlåt Matilda...

Kommer du nånsin förstå...

Kärlek,
D.


"Han kom; från en värld där tårarna for...
Där svälten och plågorna log...
Där hans; frågande mor; fäller tårar längs kinden...
För hon har aldrig sett han men ropar i vinden...

Älskande... Bedårande... Förlåtande ord...
Han blev; gift med kärlek... O förlovad med mod...
 
O han får; aldrig ge upp sitt löfte, aldrig, glömma bort vad som ingraverats i bröstet.
Bli en röst för de röstlösa. En tröst för de tröstlösa.

Se till att de svaga o fattiga reser sig upp. Att världen. Förenar sin röst.
För jag kan inte se på; en värld; där kvinnor och barn stenas till döds.
Jag; behöver förändring. Vi; behöver förändring.
Hat är bara brist på ljus. Men all kärlek är oändlig. All kärlek är oändlig."


 

D.Dede svarar på alla frågor från alla läsare.

 
 


Dede svarar på läsarnas frågor:

-
Varför jag valde vara ensam i 1000 dagar och

1000 nätter.

Hey alla otroligt fina läsare...

Så otroligt skönt att skriva till er igen.

Jag vill först säga att de är skönt att vara tillbaka.

Det andra jag vill säga är att jag ber om ursäkt om jag kommer svammla en del för jag är utmattad. Min kropp är trött efter de här 1000 dagarna.

Men jag kommer repa mig bara jag får en godnatts sömn.

Jag kommer svara på alla frågor från alla läsare, och de kommer komma upp fortlöpande under veckan, så de kommer uppdateras här under hela veckan. Alla svar kommer inte på en gång utan allt kommer svaras på under veckans gång.

Den vanligaste frågan jag fått är:

"Varför lämna du alla och Matilda och gick ensam i 1000 dagar?"- Varför lämna du alla o Matilda i 1000 dagar?
 

- För den här världen krossa mitt hjärta fullständigt. Jag orkade inte med o se världen mer. Jag orkade inte vara med i den och se vad allt blivit och jag själv i den. Hur vi förstör miljön, förstör varandra, och se hur den här världen verkligen blivit. Hur vi alla sitter i våra trygga hus med rinnande vatten när folk inte ens får rent vatten. Ändå sitter vi där och klagar på TV-dosan, med kvällsmiddagen och fina bestick framme och har "allt" i västvärlden.

Jag orkar inte spela teater i västvärlden och dra på ett leende och säga "allt är bra". När 1 miljard inte ens får mat på bordet. Den här världen behöver en förändring nu. O jag ville inte bara upprätthålla min stereotypa roll i samhället som lagkapten och fotbollspelare. Jag var tvungen att göra något mer med mig själv. Att slita mig loss från alla materialistiska drömmar och uppnå nånting större än allt det här, och att förändra den här världen och hjälpa andra. För mitt hjärta kände, att det var det absolut vackraste jag kunde göra.

När det kommer till Matilda, så insåg jag att jag måste få vara ensam. Jag sa det till henne många gånger innan att jag har ont, och jag måste lösa saker på egen hand. Och efter en hel del självrannskan och soulsearching kom jag fram till att jag har saker ur det förflutna jag måste lösa på egen hand. Jag sa det till henne många gånger när vi var tillsammans. Jag kan göra det här själv gumman. Mitt hjärta visste att det jag gjorde var rätt, och att oavsett vad som än skulle hända mellan oss, så måste jag kämpa och aldrig ge upp min dröm.

Så på frågan; mitt hjärta var krossat. Jag kunde inte ge Matilda mitt hjärta. Jag var tvungen att vara ensam, och ta mina egna strider. För att komma tillbaka till det bästa jag kunde bli.- Varför träffa du ingen tjej på 1000 dagar?


- För mitt hjärta tillhör en kvinna, som jag inte vem det är. Alla vet om historien,men jag kan inte berätta mer än det. Jag vet inte vem hon är, men jag vet att jag var menad att gå igenom de här 1000 dagarna ensam.

Det handlar om min kärlek till Girlie. Att jag vill visa att i denna värld är många bara "tomma ord". Men finns det verkligen någon man som skulle kunna gå ensam i 1000 dagar utan någon kvinna? Är inte det bara en saga? Det är därför jag ville förverkliga mina ord. Det är därför jag var tvungen o fullfölja mina 1000 dagar ensam o visa att sagor existerar.

Och jag förstår knappt själv att jag nu gjort detta i 1000 dagar. Så jag känner mig kraftfullare förut. Och för att det var rätt sak o de vackraste jag kunde göra, för jag vill ge henne hela världen och allt hon drömt om.

Jag vill göra henne så lycklig, så lycklig att hon bara fäller glädjetårar.

Och jag får aldrig krossa hennes hjärta. Aldrig nånsin. Det är därför jag tacka nej till alla modeller eller "systematiskt vackra" kvinnor, för de stereotypa och fysiska räcker inte till.
Jag vill inte ha det, jag behöver något mer.

För de måste finnas mer än bara de fysiska. De måste finnas mer. Och därför ville jag växa ifrån det, och att hon äntligen får leva utan "krav och måsten". För i en materialistisk värld känns det som kvinnlig skönhet bara har blivit så förvrängd och fel. Jag skulle inte vilja vara kvinna i dagens värld, så mycket krav och måsten. Men jag tänker aldrig ge Girlie det, hon kommer alltid, alltid vara perfekt o älskad och omhändertagen. Så länge hennes vackra hjärta strålar ut genom ögonen. För jag tror det är där sann skönhet kommer ifrån.

Så jag ville inte förlora mig själv i en materialistisk värld, och ha den "systematiskt vackraste kvinnan". För jag tror inte de skulle göra mig innerligt lycklig.

Oh jag har lovat mig själv att inte bli som alla andra kändisar, som förlorat sig i en materialistisk värld med pengar, fame och kvinnor.

Vi läser dagligen om otrohet, om hur relationer slits itu, om bråk, intriger och kärlek idag finns knappt inte. Men detta är något jag strävat efter de här 1000 dagarna ännu mer. Att gå bort från det fysiska.

Min flickvän, min bedårande otroligt vackra Girlie. Kommer veta att jag aldrig kommer vara otrogen mot henne. O aldrig lämna henne eller svika henne. . Oavsett hur framgångsrik o känd jag blir. Jag kommer bli den som aldrig förlorar mig själv i pengar, fame eller kvinnor.

Jag var tvungen o förvandlas till den absolut bästa man jag kan bli...

För jag älskar en kvinna, som jag inte vem hon är...


             
 
               
 
- D.Dede offentlig? Läsarträff? När?


Det har varit så oerhört svårt att som lagkapten och fotbollspelare att kunna gå ut med allt det här, och bli offentlig. Alla de här otroliga känslorna, alla livsepisoder, min innersta privata dagbok, alla kärlekstexter, till alla revolutionerande texter, o allt det övernaturliga, det är så otroligt omvälvande mycket. Och jag har ändå inte hunnit berätta allt...

Min pappa är med högt ansedd i samhället, och det har med gjort det svårt. För jag vill ju bli offentlig, men det känns som min stereotypa roll i samhället har gjort det nästan omöjligt att bli offentlig...

Jag tror alla härinne förstår, hur svårt det varit, och oerhört svårt det är att bryta sig loss från sin stereotypa roll i samhället och hur omvärlden reagerar. Men jag vill jättegärna, bli offentlig.

Jag har tänkt med om mystiken inte dör lite om man bara blir offentlig. Alla hjältar ska ju bära mask idag, och jag kan inte vara båda samtidigt. Så jag vet inte hur jag ska kunna vara båda två. Hur ska jag lösa det?

Men det varit oerhört glädjande att ändå träffat så många av mina läsare. En del har kommit på mina fotbollsmatcher, och en del har träffat mig personligen, och det varit otroligt glädjande.

Det har verkligen varit otroligt värmande och helt obeskrivliga stunder att få se er o träffa alla läsare =D Så överväldigande och helt otroligt många kramar, och jag är tacksam för det.

Och att alla med förstår hur prekär min situation är. Men jag vill...

Men det kommer en dag för allt. Och ni får gärna höra av er o skriva vad ni tycker med.


De övernaturliga.

I dokumentären "The ghost inside my child" visar det hur barn minns sina "tidigare liv". Vilket börjar bli mer och mer en vetenskaplig bevisat. O ju längre paradigmskifte vi når desto mer saker kommer börja komma upp till ytan.

Se den otroliga dokumentären som kommer förändra ditt liv, för alltid.

Jag kommer berätta mer snart om allt de övernaturliga och vad som börjar hända just nu.

Den här "världen" är inte den enda världen.

Kärlek,
Truly Yours,
D.

Mer övernaturligt: Mina egna berättelser kommer jag ta upp. Problemet är att de är väldigt känsliga. Så jag vet inte om jag ska posta dem eller inte än. Men det är skönt att allt det här har börjat snuddat mer mot vetenskapligt bevis. Vilket visar, att allt det jag upplevt, mina drömmar, alla övernaturliga händelser nu kan bekräftas mer och mer av forskare.

Det känns oerhört tryggt, och jag kommer dela med mig mer av övernaturliga händelser, ju mer mitt hjärta är redo att våga berätta.

"Vad är kärlek?"


Det är dags att tala från hjärtat om det här...Och få ut det här ur bröstet...

Allt som hänt...Detta kan vara de sista jag skriver om de 1000 dagarna.

O även om jag skulle skriva skulle inte de ge en hel bild om allt som hänt.

Jag skulle behöva prata i 1000 dagar om allt som hänt...

Det skulle inte räcka med en bok. Jag skulle behöva släppa flera böcker om det.


- "Min syn på kärlek, sex och relationer"


Det första jag vill säga är att jag inte dömer nån, och alla får älska hur de vill. Men jag vill berätta om min väg jag går på. Om mitt mål att hitta kvinnan i mina drömmar bortom denna världs gränser. O min väg är inte den enda vägen, alla får älska hur de vill, om de vill ha fler partners, eller öppet förhållande eller hur de nu vill älska. Så dömer jag inte nån av dem. Så länge de finns villkorslös kärlek bakom det och man inte sårar någon får folk älska hur de vill. Men jag själv vill bara ha 1 kvinna, och jag vill göra henne lyckligast i världen.

Mitt hjärta har en dröm. En dröm som skapats för längesen. Och det är att transformera mig bortom vad som är fysisk kärlek. För en kvinna som jag vet i mitt hjärta existerar.

För idag lever vi i en objektfierad värld. Där det finns krav och måsten hela tiden. Och jag vill befria Girlie från det. Jag vill att hon ska vakna varje morgon och vara den lyckligaste kvinnan i världen. Så lycklig.

Att hon får leva utan krav och måsten. Och att hon är så fri från allt det, för allt som betyder något är hennes otroliga vackra varma hjärta. Och att hon vet att jag stöttar henne, att jag alltid finns där, och aldrig lämnar henne eller sårar henne på något sätt.

För när jag känner känslan av kärlek och Girlie. Så är det som att allt är ofysiskt. Det är hennes otroliga vackra själ som väcker en känsla och skapar det vackraste ur mig. Det är som att jag, det är svårt att beskriva den känslan. Det är så vackert, att jag inte kan förklara det med ord. Men jag ska försöka.

Så jag vill gå bortom det fysiska. Jag behöver inte jordisk kärlek. Jag behöver en kärlek utanför denna världs gränser och den vill jag ge bara till Girlie.

Det är därför mitt hjärta är så svårfångat, för jag vill bara ha Girlie. Ingen annan kvinnan kan fånga mig.

Och när jag gick de här 1000 dagarna ensam var för att jag försöker bli den bästa man jag kan bli för Girlie. Jag har levt länge i en stereotyp västvärld och ville slita mig loss från det.

Det var aldrig min mening att såra någon när jag lämnade alla...

Men jag behövde vara ensam...

För att förvandlas till den jag är menad att bli...
"Mitt hjärta ger aldrig upp -

... jag kämpar tills mina sista hjärtslag"


O även när jag var som svagast, som mest sårad, av allt som hänt. Så fanns det momentum då jag älskade det som hände även när de var som tyngst, det var som en känsla av att "Jag kan aldrig ge upp..."

Det är en känsla i mina ögon och i min själ, som jag omöjligt kan förklara. Och jag vill så gärna förklara den, det är ju därför jag försöker skriva så mycket haha =/ Men det är nånting i min själ, i mina ögon, när jag fäller mina tårar ensam, eller när jag glädjs så de gnistrar, som det skapas något inom mig. Det är nånting oövervinnerligt. Och jag kan inte förklara det.

Jag vill förklara allt. Men jag vet inte allt. Jag har bara fragment av minnen och gå på. Och jag måste lita på mitt hjärta på den här resan. Oh jag måste bara fortsätta sträva för att bli den bästa man jag kan bli.

Så jag gjorde det för min skull, för världens skull och för Girlies skull. Och jag måste fortsätta kämpa för det, även när folk säger att "Det finns ingen sån kärlek, ge upp". Eller när folk säger "Bli ihop med henne, hon vill ju ha dig och hon är jättesnygg".

Jag känner att inga jordiska tjejer räcker till riktigt =/ Visst gumman, du är säkert fin enligt systematiska mått. Men det räcker inte. Jag behöver nånting mer.

Det värsta är när samma tjejer som är enligt normen "de systematiskt vackraste" och säger eller skriver sånt: "Men herregud Daniel, jag är ju lixom jättesnygg och jag har varit uttagen på modellutagningar, asså varför vill du inte ha mig?"

För det fysiska räcker inte till för mig. Vad ska jag göra sen? Om vi älskar och har sex. Det finns ju ingenting efteråt. Det skulle ju bara vara en tillfällig lust och det ger mig ingenting alls.

När jag gick den dagen. Och försvann. Så var det för att jag tror inte på jordisk kärlek. Jordisk kärlek som präglas av otrohet, lögner, svek. Man hör det i alla förhållanden. Otrohet har ökat otroligt mycket, och det verkar vara mer norm i dag med otrohet. Man hör det i tidningar, i förhållanden, överallt.

Skillsmässostatistiken har ökat med tusentals procent. Det är snarare vanligt att ha barn från andra förhållanden. Och jag vill inte ha kärlek på det sättet, och för att gå bortom det måste man förvandlas bort från den normen som finns i samhället idag.

Det var därför jag tog mina strider ensam...

Hur ont det än gjorde...

För jag visste att de mitt hjärta gjorde var rätt...

För även om samhället försöker skapa en norm...

Så betyder de inte att de är rätt...

Utan att ibland måste man våga gå sina egna vägar...

Bort från de samhället försökt intala oss vad vi är och vad vi söker...

När hjärtat söker nånting bortom stjärnhimlen...

"Last night I lost the world,

and gained the Universe"

Så när jag lämnade allt. Kvinnan jag älskade, och i jakten på att hitta min riktiga mamma och pappa, drömmarna som byggts upp. Jag var förkrossad. Jag var så förkrossad.

Vad har jag gjort? Vad är de som får mig att sträva efter det här? Det gör ju bara ont?

För jag vill inte vara i den här världen som en robotisk stereotyp. Jag är inte här för att vara en del av världen, jag är här för att förändra den.

Så många nätter blickade jag bara upp mot stjärnhimlen....och tänkte "Gud, tänk om ingenting stämmer. Tänk om allt bara är en dröm."

Och jag kom på mig själv då, även om det bara är en "dröm" så är det fortfarande världens vackraste dröm.

För det handlar bara om en ung man som försöker komma bort från samhällets norm, skapa det bästa inom sig själv och hitta kvinnan hans hjärta älskar.

Jag kom på att jag har ingenting att förlora alls, och allt att vinna ur det här.

Och det var en befriande känsla.

Självklart åker man berg-o-dalbana mellan olika känslor, det är ju det man gör när man tar beslut, för allt är ju en känslomässig process som behöver bearbetas.

O det var dagarna då jag undrar om mina tårar kunde skapa hav...

Och det fanns dagar då jag kände att jag kände mig oövervinnerlig...

Och jag är bara tacksam att jag vågat kämpa mig igenom de här 1000 dagarna ensam..."Det är enkelt att förlora sig själv,

i en förlorad värld"


Världen har förändrats så mycket de senaste åren. Och jag tycker mänskligheten är så primitiv. Den är så spirituellt och sexuellt disorienterad och förlorad. Vi har levt i tusentals år med förtryck av kvinnor, förtryck av människor för deras utseende, deras etnicitet, läggning. Jag tänker bara ibland "När ska mänskligheten mogna och växa upp?"

Och i dagens värld så ser man fortfarande samma spår av förtryck, av våld och orättvisor. Och det gör mig så ont i hjärtat att se detta. Och jag tänker: "Tänk om vi kan komma ifrån det, bygga nånting nytt, och skapa nånting bortom det paradigmet som finns just nu".

Och det enda sättet jag kunde göra det. Var att ta mina egna strider för att bli den man jag önska bli.

Jag hade en dröm under de här 1000 dagarna och då sa en röst: "För att hitta kvinnan ditt hjärta söker, måste ditt hjärtas struktur först förvandlas till det ditt hjärta söker". Och jag tror det är så sant.

Vi måste älska, så som vi själv vill bli älskade. Hur vill vi bli älskade? När du tänker på det, måste man själv ge den kärleken på det sättet som man själv vill bli älskad. Samma sak handlar i allt, vänskap, hur vi behandlar varandra.

Och när jag ser dagens kapitalistiska sexistiska materialistiska värld...så tänker jag, wow...vi har verkligen kommit långt ifrån den vad vi önskat se i den här världen.

Men när saker och ting eskalerar, så kommer det också förvandlas. För det växer en motsatt sida. Som inte står för det man ser i världen.

När vi är trötta på att se ekonomisk girighet, krig, svält, rasism, sexim, förtryck, övergrepp, mobbning. Oavsett vad det är för orättvisor, oavsett vad för skala. Det räcker med att 1 utsätts för det så är det 1 för mycket.

Och jag är trött på att se världen så.

Och mitt hjärta brinner för förändring.

Så när jag säger att jag gjorde det här för 3 saker, för mig egen skull, för världens skull och för Girlies skull. Så är det verkligen så.

Jag tror vi måste börja bygga oss själva inifrån och ut. Istället för utifrån och in.

Människor är olyckligare än nånsin, det förstörs oändligt både inom oss och utom oss i dagens värld.

Det är därför jag vill ge och skapa det här.

Jag behövde ta mina strider när ingen förstod vad jag gjorde.

Men jag tänker inte låt mitt hjärta stoppas av cynism eller negativitet.

För jag vet att kärlek är den starkaste kraften.

O det är därför mitt hjärta kämpar så.

Och jag tänker kämpa...

Tills mina sista hjärtslag...

O jag tror ingen tvivlar på det längre...

All kärlek,
Truly Yours,
/ - D.

Otroligt viktiga citat som jag hittade under de 1000 dagarna. O jag vet att jag inte kan hinna berätta exakt allt jag gick igenom de här 1000 dagarna för det är så otroligt mycket som hänt, att jag skulle behöva släppa flera böcker om det. O jag hoppas alla förstår nu varför jag gjorde det. All kärlek! / - D.


Fick se hur jag såg ut när jag mina ögon förvandlas på fotbollsplan haha =D Tack Anna!Alla citat, så otroligt viktiga.
Och sist men inte så här kändes det många nätter. Från klippet Batman Begins. Batman är fångad och fängslad. Och vill rädda världen och pratar med en blind man som ger honom visdomsord. Så att han blir fri igen. Så episk. Utlovas rysningarBlind Prisoner: You do not fear death. You think this makes you strong. It makes you weak.
Bruce Wayne: Why?
Blind Prisoner: How can you move faster than possible, fight longer than possible without the most powerful impulse of the spirit: the fear of death.
Bruce Wayne: I do fear death. I fear dying in here, while my city burns, and there's no one there to save it.
Blind Prisoner: Then make the climb.
Bruce Wayne: How?
Blind Prisoner: As the child did. Without the rope. Then fear will find you again.


Wow..

De här 1000 dagarna...

Den här historien... kommer förevigt leva i mitt hjärta tills jag blir gammal...

Man glömmer aldrig något... som träffar hjärtat djupast...

Jag är så tacksam för att jag kom ut levande och till slut kom hem...

All kärlek,
Truly Yours,
D.


1000 dagar och tusen nätter. Jag är hemma.1000 dagar och tusen nätter.
Hey gumman...

Det är helt otroligt... det är overkligt...

Det har nu alltså gått tusen dagar och tusen nätter...

Jag förstår inte vad jag har gjort själv eftersom de är så omfattande för mig just nu att få grepp på att jag klarat detta. Det kommer ta ett tag att landa i allt det här...

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är tom på ord. Jag som aldrig brukar vara tom på ord..

Jag kommer självklart svara på alla frågor och även lägga ut en intervju här i morgon.

Jag...får inte fram ord.

1000 dagar och tusen nätter...

Jag förstår inte...

Jag får inte grepp på att jag gjort det här...

Jag får förklara allt sen...i morgon...

Wow...

Till alla som stöttat mig längs den här vägen, kärlek tillbaka 10-falt. Jag kommer aldrig nånsin glömma det. Och jag kommer ge kärlek tillbaka 10-falt. Så tacksam.

Det fanns dagar då jag trodde att jag aldrig skulle komma tillbaks...

Men i mitt hjärta visste jag att de finns nånting där som är oövervinnerligt...

Kärlek, Bless you all!
Truly Yours,
D.