En stor bekännelse

 


Inga läsare under 15 år.


"En stor bekännelse" släpps 20:00

på  fredag den 28:e Februari.
Hey alla.

Som ni vet så är det en sak jag behöver berätta.

Det här kommer vara oerhört krävande men just nu kommer jag gå ut med detta offentligt på Dedeprivat..

Och jag vill helst inte att unga läsare under 15 ska läsa detta.

Jag vet att jag har många yngre läsare, och jag önskar att jag kunde sätta en åldergräns på inläggen men det kan jag inte. Så jag vill va varsam om er yngre läsare att inte läsa inlägget "En stor bekännelse" som kommer postas snart.

Det kommer förändra väldigt mycket.

Jag hoppas jag fortfarande har full stöttning av alla läsare, efter detta, ni har följt mig genom berg och dalar i flera år...

Vi har gått igenom så mycket tillsammans, och jag hoppas ni alla kommer förstå detta...

Kärlek,
Truly Yours,
D.

Kategorin om De 1000 dagarna för alla som inte förstått vad som hänt:
http://dedeprivat.blogg.se/category/de-1000-dagarna.html
 
*********************************************************

Hey alla!

Har inte glömt eller struntat i det. Men det hände en sak igår så jag hann inte.

Jag ber verkligen om ursäkt till alla läsare.

De tre delarna kommer snart. / - D.

Hjärtskärande.

               Hjärtskärande saker...


Hey alla kära läsare..

Hjärtskärande saker behöver berättas.

Jag samlar mod till detta, och jag behöver berätta det.

Det kommer förändra väldigt mycket.

Ni som vill läsa om de 1000 dagarna kan läsa på det på en ny blogg som skapats.

Där posta jag mitt inlägg min syn på kärlek, sex och relationer.

http://detusendagarna.blogg.se

Kärlek,
D.

Sexism, ideal och kropphets.

 
- Sexism, ideal och kropphets.


"Hon existerar inte, så varför jaga

något som inte finns? "Jag är så trött på att se det här...

Så fruktansvärt trött...

Så jag måste skriva av mina innersta känslor och låta allt bara forsa ut...


Vad händer med världen när vi ständigt matas med falska photoshoppade bilder? Det här matas dagligen till världens befolkning, sexism, ideal och kropphets.

Vad kommer hända av allt detta? Jag läste att unga kvinnors psykiska ohälsa och till och med självmordsförsök har ökat otroligt mycket de senaste 10 åren.

Det här har exploaterats och under 2000-talet har det fått otroliga proportioner där så många kvinnor mår fruktansvärt dåligt av all utseendefixering och kroppshets.

Den ökade seximen leder ju till att kvinnor mår fruktansvärt dåligt. Ökad psykisk ohälsa, självdestruktivt beteende, förvrängd självbild om att man inte duger, anorexia, bulimi, och till och med nu ökade självmordsförsök för av den enkla anledningen av att samhället har kastat ut en "idealbild" om hur en kvinna ska se ut.

Det har pågått ett förtryck av kvinnor i flera årtusenden! Och jag vägrar se det här skiten mer.  Jag är så trött på att se skiten. Jag är så förbannat trött på det här. När ska mänskligheten växa upp? När ska den mogna och börja ta ansvar?

Som man så ser man även konsekvenserna av det från vårt perspektiv, och det är att kvinnor är objektfierade. Det är fruktansvärt objektfierade. Det betyder ju att killar förväntar sig att "så här ska en riktig kvinna se ut" fast problemet är att hon i magasinet finns inte.

Det betyder med att killar får en felaktig bild av hur en kvinna ser ut,och en snedriven kvinnobild som med leder till objektfiering och ökade sexuella övergrepp. För man ser inte en kvinna som en person - utan ett objekt.

Nu kanske några killar skriver: "Ja men vi män är med utsatta". Ja, men absolut inte den utsträckning som kvinnor, det går inte ens att jämföra. Kvinnor har blivit objektfierade i tusentals år, och vi lever fortfarande i ett patriarkalt samhälle.


             "Är det här allt vi är,

              fysiska objekt?"
 


Jag skäms över mitt manliga släkte. Jag skäms över att vi inte kommit längre. Jag skäms över mänskligheten. Den här mänskligheten är så fruktansvärt primitiv fortfarande.

När ska vi växa ut ur det här grottstadiet? Är det här allt vi är? Bara sexuella fysiska objekt? Finns det ingenting mer i oss? I den själsliga bonaden?

Jag är så trött på att se all den här sexismen...

För jag vet att den förstör så många. Den förstör kvinnor inifrån, och den förstör även mäns syn på kvinnor. Och den förstör relationer. Och den förstör självbilden.

Och jag tror det enda sättet att vi kan växa ifrån det här är att börja växa ifrån det. Att ta en ståndpunkt och säga ifrån. "Jag tänker inte spela mer teater i den här sexisitiska materialistiska världen, jag har fått nog."

Jag vill att den kvinnan jag hittar, inte ska vara någon skönhetsopererade fotomodell, för jag vet att det bara är en stereotyp bild som jag matats med som man av hur en "systematiskt vacker kvinna" ska se ut.

Nej, jag vill att Girlie ska vara fullt naturlig.

Jag vill älska Girlies brister, där Girlie ser sina "fel" och sina "brister" där tror jag hennes skönhetsdrag finns. För allt det där är bara inlärt av samhället.

Jag vill så gärna göra Girlie lycklig...och att hon förstår att hon duger och är perfekt precis som hon är.

Så att hon äntligen blir fri, och slipper leva i alla dessa krav och måsten...

Jag tror vi alla behöver skapa det för oss själva och i alla våra relationer.

Att komma bort från enbart det fysiska, och älska varandra för våra naturliga unikheter, våra brister, våra fel, som bara egentligen är våran naturlighet.

Jag önskar mänskligheten kan ta steget bort från det fysiska.

Och skapa något inombords som gör att vi evolverar bort från allt det här och kan älska varandra så som vi behöver bli älskade och vill bli älskade, en oberoende frihet, en djup samhörighet, ett själsligt samförstånd.

Sann skönhet kommer alltid vara själsligt...

Det är något vi känner inombords...

Inte något vi ser, utan något vi känner...

Så du som läser är en otrolig skönhet! =D

För du har känt det här i själen.

Och det enda du behöver göra är att vara den otroliga vackra människa du är.

Lys från hjärtat, det är där din skönhet finns.

All kärlek,
Truly Yours,
D.


Nästa inlägg: Sexism

 

Hey alla!

Tack för alla respons och mejl jag fått för det jag skrev.

Jag kommer nu skriva om "sexism" och annat i nästa inlägg för att beröra det djupare. Hur vi kan förändra oss själva bort från det materialistiska samhället till att skapa nya paradigm inom oss själva.

Det är otroligt viktigt ämne - som inte vågas prata om eftersom det är så tabubelagt. Men om man inte rör vid ämnet kan man aldrig lyfta och evolvera ifrån det.

Därför så tänker jag ta upp "sexism" i nästa inlägg och skriva mer om det.

All kärlek,
Truly Yours,
D.

P.S Jag la allting inlägget som jag skrev under kategorin "Dede svarar på de 1000 dagarna" så att allt är under samma ställe. En ny kategori är nu "De 1000 dagarna" så folk får se vad jag gick igenom, bless you all D.S