Veckans kommentar, veckans händelser och veckans film!




Veckans kommentar, veckans händelser och veckans film på Dedeprivat!



VECKANS KOMMENTAR: Mi (Från läsarträffaren med Dede, blir helt klart veckans kommentar)


Mi
: "Jag bestämde träff med Daniel två dagar innan och jag tycker han är en jätteball person med skön personlighet!" Han skriver helt otroliga texter och musik och jag blir så varmhjärtad när jag ser och hör hans texter, awesome! Jag tog bussen till dit han bodde och resan tog väl 30 minuter och när jag var framme beskrev han vart han bodde! Och där stod Dede med boxershorts på sig...haha nejdå! Han var rätt söt ändå och öppnade till slut. Jag hade ju förväntningar på att han skulle va jättesnygg! O gissa, han var det ;) Vi hade jättetrevligt han och jag. Hans rum bestod mest av fotbollsaffischer på han och andra och det kan man ju nästan räkna ut, han är ju fotbollspelare!
Jo jag ska även berätta känslan när jag träffade honom och jag kände mig så stolt..haha! Förstår att ni älskar Dede! Vem gör inte det? Men ingen kan få honom...förutom en person och det är girlie".

DEDE SVARAR: Helt otroligt kul att få träffa flera läsare! =D Mi var väldigt enkel att ha o göra med! Sånt gillar ja, tejejr med bra energi, sociala, och som förstår allt och inte bara "låtsas förstå mig" för att de vill vara Girlie i mina texter. Detta kommer ske fler gånger, läsarträffar och i sommar kommer de bli en "flownatt". Då blir en tänd brasa, och sen massa folkz och snacka om allt möjligt och flowa lite låtar!
Ni kan läsa mer om läsaträffen på www.dedevardag.blogg.se






VECKANS HÄNDELSER

- Läsarträffen var givetvis en höjdpunkt...
Men jag hör från flera läsare att de säger "Jag är Girlie i dedes texter". Sånt gillar ja inte när folk utger sig att va nått de är. Jag har försökt säga de så många gånger.
JAG VET INTE VEM GIRLIE ÄR! =D ÄN! =D nu borde alla förstå det. Läs mer om "Girlie" i rubriken "Allt om D.Dede.  O de är riktigt jobbigt att folk TROR att de är Girlie för att jag skriver "Ruffy" och "Kärlek" när jag avslutar ett svar, för så skriver jag till ALLA =D jag sprider ba kärlek! De är inte så att jag skriver kärlek älskar dig gumman vi gifter oss i morrn o drar till D-world ! =D neeh! Så chilla ner ladys, en del flippar helt. Jag är den mest svårfångade killen i hela världen, ja universum kanske.

- Jag tänker lägga upp en ny rubrik om råd och tips...
Den  här bloggen tar upp allt i världen och till och med bortom världen, alla världens kategorier och allt man behöver veta, kärlekstexter, revolutionerande tankesätt, överanaturligt, hur världen styrs, kärlek/relationer, så nu ska ja lägga ut mina bästa råd och tips till olika saker eller saker man bör läsa. Bloggen har bara börjat! Den här bloggen ska förändra din värld och göra dig fri och den ska förändra världen!

- En tjej kalla mig en svensk Justin Bieber...
Herregud? hahaah den lilla valpen? =D Sen när vart vi lika? Jag ger mycket mer i mina texter än vad han eller någon annan gör =D Det här är nått mer, kategorisera inte D för de går inte =D It's only one D in the whole worldy! Slå ihop alla miljarder killar mot D och jag skulle fortfarande matcha ut alla =D 3 miljarder mot D!  De är nått mer och du känner de när du läser och vet de! =D

- Sluta säga "snygg, sexig" osv. till mig jämt...
Jag klarar inte av stereotypa ytliga komplimanger. Jag vill inte kategoriseras i ett samhällsystemetiskt fack.
Jag är bara D! Jag har alla möjliga egenskaper, och de går inte att kategorisera mig eftersom de inte finns nån som mig. Jag är omöjlig och fånga, den mest svårfångade killen i hela världen. Oh inga stereotypa komplimanger kan fånga D.

- Otrohetskandalerna ökar...
Precis som jag sa överallt, och ingenstans, prinsessan madelien och jonas, sandra bullocks man, ja ÖVERALLT. Jag har lovat att aldrig vara otrogen eller svika Girlie. Och även sagt att om ja skulle göra det har mina läsare rätt att ge mig en örfil på stan.







Veckans film/klipp: The Illuminati and devils seal



Dede betyg: 5/5. Jag har haft vanliga kommersiella videos förut som ska väcka medvetande och som är skapade för det. Nu ska vi gå djupare och de nya videosen är egenproducerade av folk som förstår världen så de här filmklippen som nu kommer in i mellanåt kommer förändra din syn på världen för alltid. Det är HELT OTROLIGA SAKER. Så se dessa klipp! De här är ditt livs äventyr, och har du kommit så här långt så låt inget stoppa dig nu!


Nånting helt overkligt är på gång att ske med världen, och systemet kommer förändras.

Du som läser är nånting speciellt utan att veta om de!

Nu ska vi se hur allt de här slutar, jag lovar att ta upp så mycket så allt kan förändras.


Hela din värld kommer förändras.

Peace&Kärlek
/ -  D.
Postat av: hanna

Jag vill bli som du :)

2010-04-26 @ 10:38:27
Postat av: hanna

<33333

2010-04-26 @ 10:38:32
Postat av: Anonym

vem är mii?

2010-04-26 @ 10:57:53
Postat av: Latte Liten

kul med läsarträffar :)

2010-04-26 @ 12:04:20
URL: http://latteliten.blogg.se/
Postat av: sandra

Im your biggest fan!

2010-04-26 @ 13:43:14
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: sandra

Im your biggest fan!

2010-04-26 @ 13:43:29
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: mille

jag tänkte på en sak när jag läste din blogg och det är att Girlie är hon svensk??



för de står att hon inte är från jorden

2010-04-26 @ 13:44:19
Postat av: natta

Sååå söööt! :) FINASDE!

2010-04-26 @ 15:08:17
URL: http://nattafoxy.blogg.se/
Postat av: frida

DU ÄR FIN!!<3

2010-04-26 @ 15:41:08
Postat av: Sara SB-stylist

LOVE YOU BOO :)



DEDE<3

2010-04-26 @ 15:41:57
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Postat av: atous

VAD LÄSKIIGGTTT!!

2010-04-26 @ 22:28:43

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: