Öppet brev - Tro på det du gör.



Ett öppet brev från D.Dede


Hey alla!

Oh my. Mitt liv. Är just nu mitt liv väldigt omtumlande. Det händer så mycket och det är jättemånga som säger vad jag ska göra, o när jag ska göra det. Jag vill leva mitt eget liv.

Jag önskar ens närmaste kunde förstå mig mer, se igenom att jag vill inte leva som de lever sina liv. Jag vill nått mer med mitt liv. Upptäcka saker, förändra saker och åka på mina egna äventyr.

Jag har under denna tid träffat min livs kärlek med. Varje gång jag stänger ögonen så är de en speciell sak jag alltid ser. Och de är när jag och Matilda träffades första gången. När vi gick in i mitt rum.

The rest is history...Vilken otrolig natt.

Att hitta nånting så otroligt vackert, ens ena hälft det gör en så fulländad. För det är svårt o hitta nånting innerligt vackert i dagens värld för man vet att många drivs av helt andra syften.

Jag är så tacksam att hittat Girlie.


Så vad händer nu då?

Många av mina läsare har ju varit med innan jag träffade Matilda och när jag skrev mina texter. Och alla har hittat hit för en anledning. Man känner att de är nånting som håller på hända. Nånting stort.

Förändringar sker inte över en natt...

Det övernaturliga jag tagit upp dessa år är ju med är för att få folk att vakna och inse att det finns så mycket mer än en den tredimensionella miljö vi lever i. Ska man bli riktigt fri och lycklig måste man hitta tillbaka till sin spirituella kärna.

Kommer ni ihåg när man var liten?
Inte påprackad av vårt västerländska samhälle. Alla var så lyckliga o sken upp. Sen blev vi vuxna, robotiska och stereotypa och tappade den där innerliga känslan när vi upptäckte hur omvärlden verkligen gjorde oss besvikna. Vi blev gråa, naiva och tappade tron på omvärlden och även oss själva.

Men det är dags att börja tro igen. Upp med huvet. Du förtjänar ju att bli lycklig? Det har redan börjat en overklig förändring som kommer smälla högt. Och det är det de övernaturliga vi går in på nu. Det jag lovat att skriva om, perception och andra världar.

Börja tro. Från hjärtat.

Släpp taget. Om omvärlden.

Har du ens nån aning hur vacker, speciell, innerlig och unik du är?

Om vi börjar tro så skapar vi förändring.

Du förtjänar att bli lycklig.

Kom igen nu.

Let's go...

Kärlek
Truly Yours
/ - D.


Postat av: FRIDA

Har sån respekt för dig så du anar inte :) love.

2011-01-11 @ 23:22:41
Postat av: Stina

Så sant, världen formar en och man blir trött på allt och vågar inte tro!

2011-01-12 @ 09:24:03
Postat av: Olivia

dede hur reser man till andra världar?:O

2011-01-12 @ 10:00:49
URL: http://loveair.bilddagboken.se
Postat av: kanskegirlie

<33

2011-01-12 @ 14:33:16
Postat av: kanskegirlie

hur är de de?

2011-01-12 @ 14:33:40
Postat av: Moa Björn

Dede! när blir läsarträffen av? Och du skrev att du skriva om hur man får ut-ur-kroppen-upplevelser! hittar inget sånt :'o

2011-01-12 @ 16:55:31
Postat av: queen

tack,, allt bra? fina bilder

2011-01-12 @ 18:05:46
URL: http://feelia.blogg.se/
Postat av: Miss Bill

DEDE! Låter awesome, jag vill testa det där med o resa till andra världar hört att många tibetmunkar kan sånt och kunnit de jättelänge!



lär mig :D så sjukt intressant!

2011-01-12 @ 18:20:18
URL: http://missbill.se
Postat av: Miss Bill

DEDE! Låter awesome, jag vill testa det där med o resa till andra världar hört att många tibetmunkar kan sånt och kunnit de jättelänge!



lär mig :D så sjukt intressant!

2011-01-12 @ 18:20:31
URL: http://missbill.se
Postat av: D.Dede

Miss Bill //



De kommer nu =D Kärlek



/ - D.

2011-01-12 @ 21:14:51
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: