Olycklig.

Just nu är jag bara så olycklig.

Så olycklig...

Olycklig.

Vart är du?

D.


Postat av: seilon

Lyckan kommer innifrån. Finn den D. Du är stark nog! Min girlie skapar inte min lycka, men ja, hon mångfaldigar den precis som din Girlie kommer göra.



Glöm inte, lycka och glädje kommer innifrån. Keep doin' what u do! Det är dags att väcka världen. Det är dags att människor får veta sanningen om vad de är.



Låt inte de tankar och de känslor som gör dig olycklig vara de som är fokus. Låt den inre glädjen av allas vår oändlighet, allas vår villkorslösa kärlek, låt den inre lyckan göra dig lycklig!



Skin ditt ljus!



Du kan göra det Daniel, I know it!

2011-08-20 @ 23:57:52
URL: http://www.seilon.org
Postat av: seilon

Vill säga till alla er som läser och berätta om hur magisk D är, och hur magiskt livet är. Hade jag och Daniel inte pratat för några år sedan via en blogg jag själv hade så hade Daniel aldrig visat min tvillingflamma, min Girlie, vägen till vart jag fanns så vi kunde återförenas.



Tack Daniel för det, tack för att du förde samman två själar som är ifrån samma själ, som är ett fast som man och kvinna!



Daniel gör något stort med denna bloggen, han berättar för människor om vad livet är, och hur systemet är manipulerat och att det finns mer till livet än enbart vår fysiska existens.



Vi är metafysiska oändliga medvetanden som är gränslösa och vi har en fysisk upplevelse i en väldigt manipulerad värld för vi ville uppleva detta och sen vakna ur den.



Läser du Daniels blogg är du garanterat redo att vakna ur den. Vet om att du är oändlig och att ingenting existerar bortom vad du är, vet om att livet är oändlig villkorslös kärlek och allt med villkor och allt som dömer enbart vilseleder. Vet om att du är älskad för den du är och oavsett vad du gör!



Vet om att livet, att jag, att alla som vet om sin oändlighet älskar dig för evigt och evigt. Vet om att fysisk död inte existerar och att det finns oändligt många existenser lika verkliga och ännu verkligare än här och nu, vet om att när man dör fysiskt så fortsätter man leva lika fysiskt fast utan många begränsningar. Det går t.ex. att prata telepatiskt och det går att se mer av sitt liv, av sitt undermedvetna och det går att göra saker som anses omöjligt. Vet om att ingenting är omöjligt!



D, fortsätt blogga, fortsätt sök fakta, fortsätt visa människor vägen till sin oändlighet!



Med kärlek,

seilon aka P.

2011-08-21 @ 13:24:00
URL: http://www.seilon.org
Postat av: Iza

Jobbigt att känna så. Jag känner lite så som du skriver med. Ser så många vackra tjejer, men ändå har de inte "det där". Kanske borde man inte tänka så mycket på det så kanske "hon" bara dyker upp. Men många tjejer är verkligen sjukt stereotypa. Alltför många börjar likna Kissie =/

2011-08-22 @ 12:30:19
URL: http://izatown.blogg.se/
Postat av: Lee

Dede, var inte olycklig.. När den rätta tiden är här kommer du att finna henne. Håll bara kvar dina drömmar och mål, och sluta aldrig kämpa för att förändra denna materialistiska värld.. Det behövs fler sånna människor som du, med en otrolig kämparglöd och motivation. Brinner man verkligen för något, ska man kämpa för det.



Tycker det är tragiskt att maktgiriga människor lägger ned så otroligt mycket pengar för krig, medan barn i Afrika svälter ihjäl.. Att summan av alla krig skulle räcka till att försörja världens fattiga barn. Det är helt sjukt hur världen är uppbyggd, att man krigar om makten.. olja och pengar. Det måste ske en förändring snarast. Alla kan göra något för att förhindra detta, tillsammans kan vi stoppa det. Gillar hur din kämparglöd aldrig försvinner, det är så det ska se ut. Sluta aldrig vara den du är Dede, du förtjänar allt gott!



Peace n Love

Lee

2011-08-22 @ 19:00:52
URL: http://moleza.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hon kommer när du minst anar det, vart du minst anar det. :) Men när du väl träffar henne, kommer de olyckliga känslor att blåsas bort, och din styrka kommer bli tusen gånger starkare än förr. :) Bara håll ut!

2011-08-23 @ 01:59:20
URL: http://darkshiira.blogg.se/
Postat av: UPBRAND.SE - BIKINI, SKOR, SKÖNHETSPRODUKTER

ALLA SKOR 299 KR!



ALLA SKOR 299 KR!



PHAX BIKINIS, LILY LOLO MINERALSMINK...



JÄTTEBILLIGA LÖSÖGONFRANSAR, NAGLAR M.M..

2011-08-24 @ 19:39:05
URL: http://upbrand.se/
Postat av: jaaa

bli ihop med jenny!! hon gillar dig mycket!!

2011-08-24 @ 20:09:50
Postat av: jaaa

bli ihop med jenny!! hon gillar dig mycket!!

2011-08-24 @ 20:09:55
Postat av: Olga

Sån fin och äkta blogg..:)

Hang in there!!

2011-08-29 @ 23:14:15
URL: http://olgalicious.bloggplatsen.se/
Postat av: kaffehörnan

Hoppas du känner dig pigg snart

2011-08-30 @ 00:32:28
URL: http://www.kaffehornan.se

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: