Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans film!




Veckans kommentar!

Veckans händelser!
&Veckans film på Dedeprivat!



Veckans kommentar: Felicia
http://rickytickytoc.blogg.se/




Dede svarar: Det är nog att din pappa fortfarande är kvar i ditt hus och vakar över dig ibland och kommer på besök. Eftersom du upplevt paranormala händelser sen du var 9 år gammal så är du också mer mottaglig för att känna hans energi även fast han gått bort. Tycker du ska utveckla din förmåga och ta kontakt med honom! Kärlek Ruffy! / - D.








- VECKANS HÄNDELSER!

1. Morgonpigg!
Alla mina läsare blev helt ställd av hur morgonpigg jag bar när jag skrev de här inlägget. Har blivit otroligt morgonpigg efter gymnasietiden.

"GODMORGON ALLA BÄSTASTE COOOLASTE SÖTASTE FIINASTE UNDERBARA LÄSARE!

WAAZUP!

De är mooondaay mooorning!

Och idag kommer VECKANS KOMMENTAR!
+ andra helt hysteriska kommentarer som kommer chocka er som läser. Ska ta ut fler idag!

Så tagga för veckans kommentar kommer idag på Dedeprivat!
Vem bir det!?

I feel as I look, waaaay tooo fine! =D

Peace
/  - D."



2. Två nya mål denna veckan!

Jag fortsätter producera, och jag känner mig i den bästa formen just nu! =D

3. Hur kan en kille skriva så djupa vackra kärlekstexter?
Får oftast den frågan hur en kille som jag kan existera och skriva såna djupa vackra kärlekstexter och det är att jag verkligen strävar efter att tala från hjärtat. Älskar verkligen varje gång jag börjar skriva Dede&Girlie texterna.

4. Att hitta till Dedeprivat
Jag tror verkligen på pure destiny, man hittar hit för en anledning och att ta del av allt de här obeskrliviga äventyret kommer bli helt otroligt! Du har hittat hit för en anledning. Dont let it slip.

5. Dede ska klippa sig i morrn! =D
Vet inte hur men de kommer bli kort som vanligt så håret slipper vara i vägen när man springer! YOOU HEAAARD MEEE RUUUUUUUUUUUUUFFYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYWOO! =D




Veckans film: Karate Kid 4




Handling: När Dre´s (jadan) mamma får ett nytt jobb flyttar familjen till Peking för att börja om på nytt. Detta uppskattar tyvärr inte Dre lika mycket som sin mamma eftersom han hatar de nya landet och stället där de bor. I skolan blir han mobbad av de tuffa gänget som utövar Kung fu. När hans granne Mr Miyagi spelad av Jackie Chan beskådar när Dre blir slagen av gänget bestämmer han sig för att lära honom Kung fu. Enda chansen att bli kvitt dessa mobbare är att ställa upp i den stora Kung Fu tävlingen och vinna.



Dedebetyg

För mig är de första karate kid filmerna helt fenomenala. Den här filmen var med riktigt spännande, framförallt för att den tog upp massa esotetiriska mystiska kunskaper om Kina t.ex kraften "Chi" som vi kan gå in mer på framöver på Dedeprivat. Otroligt sött par är de unga stjärnorna med. Will Smiths grabb har huvudrollen, som han har ärvt charmen från sin pappa!

Och riktig charm är medfödd, inget man kan träna sig till =D

Hörs i morrn cuteys!

Kärlek&Energi straight at you!
/ - D.
Postat av: Anonym

Den filmen är så bra!!!!!<3

2010-09-27 @ 22:30:23
Postat av: Lilo

Vinklade studier? Jag går inte på en friskola.. det är en kommunal och där av har de ingen vinst i att vinka mina medicinska studier åt fel håll. Det är valfritt vilket man vill välja.



Jaha så det är läkeindustrin som är smutsig och helt fel. Ansök inte om vård och låt moderaterna privatisera det. En film ska inte påverka ditt tänkade på livet, DE AV NÅGON TJÄRNAR PENGAR PÅ DET! Vill du lära dig något. Titta på en dokumentär. Fast dina ögon är nog för slöa för att du ska orka gå igenom en läkarinriktad studie eller ens titta på en sådan dokumentär. Du har bara överdriven fantasi att skriva propaganda och sedan bli något.



Såklart de måste få pengar på det! Det är ett jobb. det är inte rättvist att ha studerat tills man blir 26-38 och sedan bli vad man vill och inte få någon bra lön.

2010-09-28 @ 06:52:22
URL: http://ladyrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

det mesta av det du skriver på din blogg när det gäller illuminati osv har jag typ vetat om innan jag visste ngt om illuminati... villket är helt skumt? :S eller?

2010-09-28 @ 08:41:19
URL: http://anotherteenblog.blogg.se/
Postat av: emma

han är sååå söööööt!!!:D

2010-09-28 @ 09:25:08
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: Camilla

heey!: ) hur är de?

2010-09-28 @ 11:19:39
Postat av: Camilla

älskar din blogg!!!:)

2010-09-28 @ 11:19:56
Postat av: mirela

Älskar karatekid filmerna:)

2010-09-28 @ 12:40:29
URL: http://mirelamode.blogg.se/
Postat av: lollo

hon veckans kommentar jag fattade inte?:S kan man ta kontakt med de döda???

2010-09-28 @ 13:08:42
Postat av: lollo

hon veckans kommentar jag fattade inte?:S kan man ta kontakt med de döda???

2010-09-28 @ 13:08:46
Postat av: sandras

du är min idol :) de är bra att de finns killar som du som skriver så vackra texter och förändrar världen.<3

2010-09-28 @ 14:08:33
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Nadja j

hej dededededdede!

jag har tänkt på en sak nu och det är de med att du inte tjänar pengar på din blogg för att du inte vill ha pengar eller kändisskap.Jag tycker att du borde ha reklam o.s.v så att du kan tjäna pengar på din blogg, men självklart ska dessa pengar gå till välgörenhet, att du ger pengar till någon hemlös på gatan eller skickar iväg pengar, dock vet man ju aldrig om dom kommer fram. Men det skulle ju iaf vara någonting , jag tror ju knappast någon av dina läsare hade reagerat negativt på det. eller?:)

2010-09-28 @ 21:25:01
Postat av: D.Dede

Nadja J //



True story, ska tänka på det =D



Kärlek

/ - D.

2010-09-28 @ 23:58:13
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Lilo //



No needs for aggression yo?



Du har din ståndpunkt, jag har min. Jag har akademisk utbildning, kandidatexamen. Jag vet vad källhänvisning innebär. Du förstod inte vad jag menade med vinklade studier heller, det är styrd forskning som finansierar projekt, pengar styr. Du är väldigt naiv, och jag vet mycket mer än vad du förstår. Jag tänker bevisa det, o jag vill att du vidgar din vetenskapliga fyrkantiga robotiska referensam och sanningen om omvärlden.



/ - D.

2010-10-04 @ 15:41:58
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: