Ont i hjärtat.

Hey alla jag mår verkligen inte bra just nu och behöver vara i fred. Kommer dock tillbaka starkare än nånsin eftersom jag är född oövervinnerlig.

Det har bara blivit för mycket med de här med Girlie och alla som ska spela henne...Det känns som jag aldrig väljer rätt. Det känns som att folk vill framstå som henne, men de har inte de där extra jag söker. De handlar inte om att jag har höga krav, det är bara att jag söker det där lilla extra i en kvinna. Och alla är bara så stereotypa, vanliga o tråkiga. Samma look, samma mascara. Jag behöver nånting speciellt och innerligt vackert.

Jag mår inte bra just nu, har så ont i hjärtat. Behöver vara i fred från allt o alla just nu.

Jag vill bara ha Girlie, ingen annan tjej kan få mig.

Jag kommer tillbaka när jag känner mig stark igen
Jag kan kämpa till tidens slut, men efter alla mina drömmar hänt o när världen förändrats så vill jag vara i fred.

Förändra världen. O sen fly härifrån o få vara i fred.

Vill inte va med i denna värld längre...

/ - D.
So lonely

Now i'm gone...farewell.





















Ett öppet brev i morgon till alla mina läsare på Dedeprivat.


Om allt de dramatiska som hänt!
De har hänt så otroligt mycket och jag förstår att folk är chockade och undrar.

Och till de som försökt såra mig, hugga mig, jag kommer komma ihåg det och karma kommer slå tillbaka på er själva, ni som huggit mig i ryggen.

Till de som fortfarande tror på mig, stöttar mig o ger kärlek till mig. Er glömmer jag aldrig, ni får kärlek tillbak 10-falt =D

Men bara de som följt mig hela vägen och inte vek av efter halva.
Det är en bit kvar till 2012. Leva i en stereotyp värld eller skapa nånting otroligt vackert?

De finns en mycket vackrare värld än denna och mycket mer bortom denna värld som ni inte vet eller ser...

Dagens tips: Världen förändras av ljusarbetare. 4 stycken filmklipp om mig och mina vänner. Det kan få folk förstå att nånting stort är på gång.

Se filmklippen här: http://dedeprivat.blogg.se/2010/march/varfor-de-hur-blev.html

VIKTIGT! Att du ser alla 4 filmklippen för att förstå.


Kärlek
Truly Yours
/ - D.


Postat av: lijah

Jag tror inte att du har för höga krav, varför skulle det vara höga krav att söka övermänsklig kärlek?

Det som skulle vara "problemet" är nog att du SÖKER kärlek. Den måste nog ändå komma helt naturlig. Genom denna blogg kommer du nog inte få annat än de som vill vara din & inte tänker på vad du vill, tyvärr... Det kommer nog när du minst anar det.

Du verkar vara en väldigt klok kille med speciella intressen. En dag kommer flickan som inte har någon aning om vem du är & bara tar dig med storm.



Kram

2010-11-08 @ 01:25:01
URL: http://unicornery.devote.se
Postat av: Hanna

Stackars liten. :( Är inte lätt det här med förälskelser. En sådan stark kraft som kan spöka i den mest envisa och självsäkra hjärnan. Hoppas att du mår bättre snart, oavsett vad som har hänt. :)

2010-11-08 @ 01:46:32
URL: http://darkshiira.blogg.se/
Postat av: Anonym

Höga krav har du visst, söker något som inte finns, och det hittar du aldrig.

2010-11-08 @ 03:31:02
Postat av: Lina

Ta den tid du behöver Daniel, förstår att allting är påfrestande psykiskt.

2010-11-08 @ 09:50:26
Postat av: K

jag förstår dig.. Det är verkligen svårt att kunna lita på någon till 100% o det du söker är svårt att hitta, men självklart inte omöjligt.. Är du stark nog så tappar du inte hoppet att hitta din kärlek någon dag.. Men du vet att folk lever i den här världen och deras hjärnor är "kontrollerade" av det här samhället och det är svårt att hitta någon som inte är det. Människan är självisk och vill bli älskad. När du visar hur kärleksfull du kommer vara mot din girlie så är det klart att alla vill vara henne. Var försiktig bara.. Önskar att jag kunde göra något eller prata med dig men det kommer aldrig att hända.. Lycka till.

2010-11-08 @ 11:07:20
Postat av: Hanna

Du får verkligen människor att känna sig berörda, omtyckta och sedda. Hela vägen in i deras själar. Och det med bara några enstaka meningar - du vet ju att jag egentligen inte läst så länge.

Det är därför inte så konstigt att tjejer vill vara, önskar och ber om att få vara din, eftersom ingen annan människa kan få en att känna sig så lugn, förstådd och omtyckt som du gör med dina ord.

Jag förstår att det gör ont för dig att inte hitta den rätta, men tyck inte illa om oss för det. Om någon får oss att känna oss så fantastiska - är inte det då den rätta för oss? Känslomässigt berör du oss på ett djupare plan än någon annan förälskelse. Vi misstolkar din enorma energi för en förälskelse, istället för den kärlek du ger oss till din tro, din beslutsamhet och den syn du har på världen.

Jag vet inte varför jag började skriva till dig, men jag önskar verkligen att du hittar den rätta i livet. Den som får dig att känna dig komplett och fullkomlig. Den som hjälper dig med de uppdrag du har i livet, delar ditt engagemang och förstår dig. Och om hon inte gör det, åtminstonde vill att du ska göra det du brinner för och älskar dig för det.

All lycka till dig. :)

2010-11-08 @ 12:21:22
URL: http://darkshiira.blogg.se/
Postat av: Emily :)

Neeeeeeeej :( jag tycker ju din blogg är fett bäst och jag läser den så ofta jag kan. Skit intressanta texter, du är så bra på att uttrycka dig i ord och poesi och allt!

Fan vad synd att du har det jobbigt nu men jag hoppas det blir bättre med tiden för det är du värd!



Sluta aldrig vara den bra personen du verkar vara! Mycket mer än bara det ytliga , som alla andra.

:)

2010-11-08 @ 18:05:30
URL: http://pussilago.blogg.se/
Postat av: hanna

försvinn aldrig du är bäsddddd<3

2010-11-08 @ 18:43:53
Postat av: hanna

<3333333333333333333333

2010-11-08 @ 18:44:16
Postat av: atousa

Ohh nej,hoppas allt är bra med dig. Trodde verkligen du hade hittat girlie nu, trodde aldrig det med de andra tjejerna som ville ha dig, men den här gången verkade du så säker och lycklig så jag trodde att du hade hittat din halva "/

Men alltså, fattar bara inte hur du kunde bli lurad...du har alltid pratat om girlie som någon helt annorlunda & speciell och 'out of this world!'... Då måste antingen den här tjejen varit jävligt bra på att spela någon hon inte är, eller så kanske hon bara är speciell.

Men tror inte du att det kanske finns en chans att du innerst inne egentligen visste att hon inte var girlie, men att du försökte övetala dig själv: det här måste vara hoooon! Just för att du var så ivrig och inte ville vänta längre kanske...jag menar, du har väntat jävligt länge.

Menmen, du sa själv en gång att du kunde välja fel, men nu förstod du ju det och backade undan, får bara hoppas att girlie inte backar nu efter det här.

Du kommer hitta din girlie & jag tror inte att du kommer tveka det minsta då, du kommer vara 100% säker, för den där försiktigheten, allt det där kommer släppa, du har sagt det själv, 'som att en sten släpper från hjärtat' :D

Åh vad jag blir nedstämd av dina inlägg som den här! Jag kan slå vad om att nästan alla dina läsare blir påverkade & ledsna när du mår dåligt...

Du förtjänar så mycket mer än allt du får möta i den här världen. Du hör inte hemma här, du är den godaste & mest äkta människa jag nånsin sett! & hur ont det än gör när man tänker på att du kommer försvinna, så är jag ändå glad, för du behöver komma härifrån :) du kan fan inte vara mänsklig! Eller så är du precis det,mänsklig... men jag vet fan inte vad resten av oss är då! hahaha fattar inte varför jag förolämpar mig själv ^^, aja okej ska sluta skriva nu! Blev jätte långt! Men se till o bli bättre nu! Vi väntar :)

2010-11-08 @ 19:37:24
Postat av: Kristna skolgruppen

Värt att kolla denna blogg. Varför heter vi exit? Se första inlägget. Bless.

2010-11-08 @ 21:58:25
URL: http://eexit.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tråkigt att höra men Dede varför ens slösa tid på det här? jag förstår att du är ledsen men hon var inte ens värd dig så skit i henne hon har ingen rätt att bli tänkt på (om du förstår)

Jag vet att du är stark du har klarat mycket värre saker så stand on your feet and forget about her!

2010-11-08 @ 22:35:54
Postat av: emma

Dede<3 i hjärtat.

2010-11-09 @ 00:38:27
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: emma

vem är girlie nudå?

2010-11-09 @ 00:38:39
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: emma

<3333

2010-11-09 @ 00:38:44
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: sandra

Du är den vackraste så klart alla vill ha dig <3

2010-11-09 @ 09:00:47
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Anonym

dede när ska du börja blogga igen? saknar dig :(

2010-11-09 @ 09:01:08
Postat av: Clara

You are not alone D.



Kram!c

2010-11-09 @ 11:51:14
URL: http://lightworkers.org
Postat av: zilva

Försvinn aldrig :(

2010-11-09 @ 14:39:33
URL: http://zilva.bilddagboken.se
Postat av: Mirela

Du anar inte hur underbar du är.



Du är så vacker med ditt tänkande o hjärta.

2010-11-09 @ 16:00:08
URL: http://mirelamode.blogg.se/
Postat av: Mirela

så kärlek till dig FinasDeeee!<3

2010-11-09 @ 16:00:42
URL: http://mirelamode.blogg.se/
Postat av: frida

det är bra att du inte nöjer dig med det stereotyp tjej, du förtjänar något mer, någon som har samma mål i livet som dig och bryr sig mer om att göra världen till en bättre plats en att köpa kläder.



ge inte upp du kommer hitta henne en vacker dag, men samtidigt bli inte så besatt av att hitta henne så du går rakt förbi henne.



ha det bra! kram

2010-11-09 @ 16:42:53
Postat av: :)()(

precis som ngn skrev här innan, din girlie läser inte din blogg!

2010-11-09 @ 21:58:18
Postat av: eemmaaj

kärlek suger

2010-11-10 @ 12:36:00
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: Aiko

@eemaaj



...om man inte har upplevt det...

2010-11-10 @ 22:25:16
URL: http://aikochan.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: