Kärlek&Tips



Fotbollsträning&Rita - så har Dedes dag sett ut.





Så här har min dag sett ut! =D

Idag har jag varit med Rita och vi har sooftat och bara tagit de lugnt o varit på stranden, älskar när de blir sent med, de blir så skönt och svalt och vi kan prata i evigheter om allting =D

Aoooww jag köpte en glass åt Rita
och skulle överaska henne, men den smalt så mycket att glasskulorna föll till marken haha =/ Så jag köpte en ny och gick sprang lite snabbare så den inte hann smälta innan hon fick den. För varmt är de..

Sen drog vi och köpte lite kläder och Rita fick vara min klädesbedömare haha yeee och de gick ju lovande.
Så de blev några outfits där Rita sa "de här måste du köpa D!" så blev lite inköp!

Efter de så drog vi på min fotbolltränig, Rita ville följa med och kolla så hon fick se mig göra lite mål och showa i vanlig ordning, styla kanske lite för mycke för att hon var där? But Hey! A man got to do what a man got to do! D-STYLE BABY!!! =D

Allafall, en OTROLIGT GRYMT ROLIG TOPPENDAG! =D och vi har bara skrattat och flummat hela dan(försökt glömma allt annat) och ba pratat om allting, gjort planer över livet och hur man ska revolutionera hela världen.

Rita är också en "lightworker", det kan man nästan se på hennes ögon med. Det finns vissa som är födda till det och det är väldigt speciellt men vi är födda med en viss kunskap och vissa övernaturliga förmågor.

Så som ni märker, amazing ooh sooo special day!

Nu har jag lagt upp en rubrik med "Kärlek&Tips" där ska alla råd komma, alla möjliga råd, stärka självförtroende, hur man hanterar kärleksproblem till alla möjliga tips.

Kärlek till alla mina läsare!
Har saknat alla mina otroligt fina läsare hela dan!


Kärlek&Peace
/ - D.Dede
(Kärlek&Tips kommer upp ikväll och i morrn på dedeprivat)



Postat av: Denice

Alla har förmågor i sig, det är inte bara ni två som är speciella.

2010-07-07 @ 09:24:27
Postat av: Sofia

Heey! De e ju jag som lagt upp rubriken;) Länka gärna:P

2010-07-07 @ 10:47:27
URL: http://zophye.se
Postat av: Fiia

Varsågod ;).

Jag är 19 år hihi!



2010-07-07 @ 11:33:13
URL: http://cutis.blogg.se/
Postat av: kanskegirlie

dede du svarade inte på om rita och du är tillsammans??

2010-07-07 @ 12:18:51
Postat av: kanskegirlie

du kan säga de bara tycker jag, är inte avundsjuk!! ni är jättefina <3

2010-07-07 @ 12:21:49
Postat av: kanskegirlie

snälla svara mig DEDE!! <3

2010-07-07 @ 12:31:26
Postat av: jenny

heej heej MR DEDE ;) bra att du lägger upp lite kärlek&tips behöver lite råd!

2010-07-07 @ 12:43:07
URL: http://jennynylander.blogg.se/
Postat av: fråga

halloo D! gillar du eller har du varit ihop med en tjej som heter manda?

2010-07-07 @ 12:44:11
Postat av: D.Dede

Denise //



Det har jag skrivit, att alla har det inom sig. Men vissa är född med kunskaper, precis som en del har kunskap att bygga hus så har en del kunskap om världen. Det är oftast känsligt för jantelagen att sticka ut, men det är nått man måste lära sig att våga göra.



Kärlek

/- D.

2010-07-07 @ 12:51:43
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Svar på tal till kanskegirlie

kanskegirlie lägg dig inte i så jävla mycket XD fan du är helt kär i DEEEE! XD

2010-07-07 @ 13:04:18
Postat av: Linnéa

Läs nu detta som frågade INTE anklagande. Vad för slags penningsystem tycker du att vi skall ha? För vad jag förstår så shoppar du kläder så du vill väl ha kvar någon form av penningsystem? Vad använder ni för fotbollar när ni spelar? Är det fair trade fotbollar eller är det vanliga eftersom de flesta fotbollar sys ihop av fattiga barnarbetare. Dessutom, fotbollen som idrott är ju en idrott där det flödar pengar. Där äger i princip klubbarna sina spelare, tycker du att det är rätt eller vill du förändra sporten? Kläderna du köper, vart köper du dem? De flesta kläder, speciellt de som är billiga sys upp av fattiga barnarbetare världens över. Bomullen plockas av underbetalda arbetare likaså hanteras silkeslarverna av underbetalda arbetare. Du skriver mycket om hur du vill förändra världen och allt som är fel men jag vet inte precis om du själv lever som en ängel? (ej anklagande, frågade) Men du anser dig själv vara någon slags ängel? Borde du inte leva som någon slags munk då? Där du levde för dagen och inte stöttar någon form av kapitalism? Minus religionen då såklart - religion är grunden till allt ont må jag säga! Jag tror inte att någon människa föds ond, det är socialiseringen som gör människor onda. Sedan undrar jag hur du ställer dig till psykiskt sjuka människor, hur vill du att dessa skall behandlas? Läkarkonst? Varför får människor sjukdomar? Du verkar ha svar på det mesta och vilja förändra världen, kommer du kunna utplåna alla sjukdomar? Jag tror att jorden är en planet som lever sitt eget liv och vi människor är bara tillfälligt här på ett prov - misslyckas vi så går det nog inte så bra. Vad tror du?

2010-07-08 @ 10:44:45
URL: http://linneawass.blogg.se/
Postat av: therese

ööö?

2010-07-09 @ 09:53:38
URL: http://theresethunell.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Linnea //



Ett penningsystem som är rättvist och minskar klassgapen, lönetak för de som tjänar mest så inte klassgapen blir för stora. En värld där vi kan dela mer solidariskt på tillgångar och inte uttarma tredje världen. Fotbollarna vi använder är tillverkade i Sverige. Kläderna jag har kan jag inte alla på.

Varför ska man leva som en munk? Jag försöker leva att bli den bästa människa jag kan bli, jag är inte fulländad. Psykiska sjukdomar är ett resultatet av ett sjukt samhället. Läkekonst behöver man släppa dyra patentregler på och exponera vad som verkligen botar, läkemedelindustrin är skapat för att gå i vinst, att bota sjukdomar gör inte att de går i vinst, sjukvården är till för att lindra och inte att bota. Människor får sjukdomar eftersom de lever i stress och ohälsa och långt ifrån sin egentliga källa. Alla sjukdomar kan botas - lagen om orsak och verkan. Allt som uppstått kan försvinna.



Hoppas de svara på alla frågorna!



Kärlek

/ -D.

2010-07-09 @ 10:21:46
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Linnéa, Dede //



Läkemedelsindustrin går inte så mycket i vinst som du tror. För att kunna få ett läkemedel att bli godkänt måste den gå igenom en serie av 4 faser. Kostnaden för ett läkemedel som går igenom dessa faser och blir godkänt är drygt 800 miljoner dollar.



Det är kostsamt förbåde skattebetalarna och företaget. Läkemedelsindustrin har förbättras, men sant som de är sakt V.D:n av företaget känner säkert en hel del, men ett nytt läkemedel på marknaden kan rädda livet på någon.



Mvh Tiger

2010-07-21 @ 21:10:16
Postat av: D.Dede

Anonym //



Och vem får de 800 miljonerna dollarna du pratar om? Någon tjänar alltid på det.



Skulle alla vara friska från sjukdomar skulle världsekonomin kollapsa och de skulle vara arbetslösa. Det bygger på en pliktetisk tanke bakom att hålla status quo - men faktumet är att folk lider.



Läkemedelsindustrin är sjuk, smutsig och ett kapitlistiskt företag som måste gå i vinst.



Peace

/ - D.

2010-07-21 @ 21:58:55
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dede //



I andra fasen testas läkemedlet på frivilliga 100 försökspersoner och patienter, en del pengar går till de frivilliga försökspersonerna för deras hjälp i studien.



Vilket, enligt mig är ett rätt hemskt sätt att ge ut pengar på.



Sedan i tredje fasen testat större grupper av människor som har sjukdomen i fråga, brukar oftast vara upp mot 200-300 människor sammanlagt, här för att sätta rätt dos och rätt tids behandling.



Vilket pengarna går till en del produktion en del förbättrings forskning och en del arbetskraft, det är en kostsam forskning.



Till sist även i tredje fasen för att bekräfta dess effekt går den igenom ytligare ett test på 500-5000 patienter.



Fast alla är inte friska, det är sant om lägget förbättras i många fattiga länder skulle sjukdomar förminska med stora procent, men sjukdomar som cancer, könsjukdomar, olika virus typer kommer inte ändras oavsett hur rent det är.



Många sjukdomar är obotliga för tillfället och det måste ändras på. Världen har blivit bättre i sjukvården mycket mindre människor dör och många fler blir helt friska.



De som har obotliga sjukdomer krävs ett läkemedel och till de behöver vi läkemedelsindustrin.



Hint! I norden blir läkemedel gratis efter 3 månaders behandling om det finns behov av långvarig behandling och om Obama lyckas kommer det även hända i Amerika.



MVH Tiger

2010-07-22 @ 11:53:59
Postat av: D.Dede

Tiger...Tiger...



Du skriver om hur saker görs osv, kostnader. Jag skrev, vem tjänar på kostnaderna? Inget svar.



Du har en väldigt naiv syn på det, då det är rent allmänt förnuft och känt att läkemedelsindustrin är ett företag som måste gå i vinst.



Alla sjukdomar går att bota - i sjukvårdslagen står det att de är till för att lindra, inte att bota.



Du måste sätta dig djupare i det här.



Du kan börja med o se den här:

http://www.youtube.com/watch?v=OpRkIW5u3bM



Peace

/ - D.Dede

2010-07-22 @ 21:58:00
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heyyooo Ruffygirlie! You looking good today! =D



2010-10-12 @ 23:56:52

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: