För jag kan inte älska ett tomt stereotypt skal.



Stereotypa dockor med ett ruttet hjärta.
Dede uppmanar alla att säga "Fuck you right back" till de som upprätthåller vårt sjuka system.



Jag sa nej till dig gumman. För jag kan inte älska ett stereotypt tomt skal.

Det är väl dags att berätta det nu.

Det som hände mellan mig och hon.

Jag skulle förändra världen, hon skulle vika ut sig för en herrtidning.

The words are out the street anyway.



Vi hade hört talas om varandra och träffades på en privatfest först och diskuterade bara och prata rätt vanligt, chill, helt enkelt. Hon sa till mig hur mycket hon beundrade mig, mitt sätt att tänka, och enligt henne var jag "drömkillen" för henne. Well, how many times havent I heard that story before.

Dagen efter fick jag reda på av mina vänner att hon var utvikningsmodell och skulle vara med i ett omslag för en känd herrtidning.

Hon ringde upp mig efter ett tag och rådfråga mig: "D, vad ska jag göra?".
O ja sa: "Asså, så länge patriarkatet styr så kommer kvinnor alltid vara underlägsna, deras kändiskap handlar oftast om anspelning på deras kroppar/sexighet. "

För helt jävla ärligt.

Det handlar om skönhetsindustrin. Perfekta modeller, åtråvärda skådespelare, förföriska sångerskor, äckliga porrstjänor, bimboaktiga playboystjärnor - men de tjänar pengar på det av en partiarkalisk struktur i ett mansdominerat samhälle där kvinnor tjänar mest pengar på att... slänga av sig kläderna. Sjuk värld!

Effekten av allt detta är vad man ser i dag: Osäkra kvinnor, självmordsbenägna kvinnor, kvinnor utan självförtroende och med all ökad sexism så ökar våldtäkter och sexuellt ofredande.


Räcker med att logga in på nån community för att se stereotyperna.
Det sitter någon tjej ute i detta land som har blivit inlärd och påverkad av den värld vi lever i  hur man ska se ut och uppföra sig som kvinna.


- En tjej sitter där, 13 år, och trycker upp brösten på sin presentationsbild och tror att hon ska bli nya Fröken Sverige.
- En tjej sitter där, 13 år, med dåligt självförtroende och pratar om att hon vill skära sig i armarna och ta livet av sig.


Jag är trött på maktstrukturen och jag vill verkligen inte att det ska behöva se ut på detta sätt. Jag vill se förändringar och kroppen är till för en själv och för den man älskar inte för hela världen!

Kvinnor är födda med stor empati och intution men makteliten har förstört deras insida o deras hjärta så många kvinnor strävar efter fel saker. Uppmärksamhet, rikedom och skönhet kan inte slå en vacker insida.

Jag får så jävla ont i bröstet när jag ser alla dessa tjejer som känner sig "fula" och "otillräckliga"

Skulle vilja ge en stor jäkla kram till alla de tjejer som känner att de inte räcker till i dagens sjuka sexistiska värld.

Man ser på dem hur de känner sig och att de känner sig "fula" i samhällets värld. Vill bara krama sönder dem och ge dem energi och hopp...

Gumman, håll huvet högt. Samhället kommer förändras.

Revolutionen börjar inom dig och valen du gör.

Kärlek
Truly Yours
/  -D.Dede



Medan våra systrar blir misshandlade, våldtagna, mördade o svälter ihjäl så jagar fortfarande en del rikedom, skönhet, uppmärksamhet före allt annat. Materialismen har förstört många kvinnor och deras hjärtan. Det är dags att säga "Fuck you right back" till alla robotiska stereotypa skalen därute och alla bör känna efter i hela sin själ vad man egentligen vill med sitt liv. För val vi gör, påverkar omedvetet andra i denna värld.

Postat av: Tina

Din medkänsla slår allt!! och att du bryr dig om dom som kanske inte har världens bästa utseende. Att du ens finns är ett mirakel<3

2009-05-16 @ 15:32:59
URL: http://tiiinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

gud vad fin din blogg blivit sen sist jag var inne!

2009-05-16 @ 18:25:58
Postat av: V

Your thoughts<3 like no one else<3 D!

2009-05-16 @ 18:30:12
URL: http://vzena.bilddagboken.se
Postat av: Frida

thats why we love you D! :)

2009-05-17 @ 10:59:07
Postat av: D.Dede

Thaanks :)



Kärlek

/ -D.Dede

2009-05-17 @ 12:44:32
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: » Lia .

Jag har ingen aning om vem du är, har aldrig mött dig och tror inte att jag hört din musik, ramlar bara in här då och då..



Och jag vet inte vad jag uppskattar mest..

dina viktiga värderingar, vackra humanitet och betydelsefulla principer.

Eller sätter du får andra att se över sina egna tankar och åsikter - om sig själva och världen.



Hur som helst bringar det hopp.

Kloka tankar i en oklok värld.

Keep it up ♥ , Lia

2009-05-20 @ 13:22:32
URL: http://wazup.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du skriver väldigt bra och lätt!



Ha det gottans!

2009-05-22 @ 23:53:40
URL: http://haltbananskal.blogg.se/
Postat av: gözde'

skit bra skrivet.

2009-07-26 @ 10:48:03
URL: http://endastsaras.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: