Nazisterna skyddas av polisen.

Polisen berömmer sig själva för helgens insatser, men för de som är kämpande demokrater kan Salem bara sammanfattas med ett ångestvrål. Vi är långsamt på väg mot en tysk situation - 1930-tal eller 1970-tal, välj själv - där den statliga våldsapparaten går in med sån kraft att våld föder våld.

Där som här var det vänstern som utmålades som ordningsproblemet, av ett etablissemang som fruktade kommunisterna mer än fascisterna.

När alla "goda" krafter inom det borgerliga etablissemanget håller käft av orsaker de inte vågar redovisa, blir de som försvarar demokratin och människovärdet desto desperatare. Vad betyder det att inte en enda partiledare hittills tagit avstånd från mordbränderna?

http://www.aftonbladet.se/kultur/article3972872.ab

Jäkligt bra Artikel av Åsa om hur polisen skyddar nazisterna i Salem och angriper sig på vänstern som demonstrerar mot nazisterna.

Sjuk värld vi lever i? Oja, det är upp till kamp som bara den!

Postat av: hanna

upp till kamp!

2008-12-12 @ 21:43:16

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: