Världens vackraste läsare finns på Dedeprivat.
Världens vackraste läsare är du.Hey alla kära läsare!

Hur är det med er? Här är det otroliga saker på gång i vanlig ordning. Mitt liv känns som en film ibland. Det känns så overkligt att leva mitt liv ibland, att se det jag ser och uppleva det jag upplever. Overkligt.

Jag kan allafall nu avslöja att jag kommer flytta till Stockholm centralt i Juli! =D
Allt är klart nu med mitt nya jobb och bostad och jag kommer nu kunna göra otrolig skillnad och kunna förändra världen på ett mer omfattande plan. Jag kommer arbeta mycket nationellt och sen har jag en del andra planer på gång med. Det känns otroligt spännande! Att få jobba med det man älskar och samtidigt göra skillnad för själar som behöver det. Det är jag djupt tacksam för. Det är det mitt hjärta alltid kommer kämpa för.

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Stora vägskäl.

Och mycket drömmar som håller på förverkligas. Med hjälp av beslut som tas från hjärtat. Målet jag har är att bli ekonomisk oberoende för att kunna hinna förändra världen. Och göra det på daglig basis och göra det jag är menad att göra. Planerna börjar fortlöpa och allt börjar falla på plats, steg för steg. Och jag är tacksam för det. Men jag behöver ingenting tillbaka.

Så snälla ge mig ingenting förutom förståelse, respekt, kärlek, värme och omtanke. Jag vill bara göra den skillnaden mitt hjärta är menat att göra.
Jag vill se lycka i andras ögon, så omfattande och så djup och hjälpa på alla sätt jag kan. Strida, förändra. Tills mina sista andetag. Och vet du vad? Jag tror alla som läser denna blogg känner exakt som jag.

Jag tror alla känner som jag. Att alla vill förändras och förvandlas. Jag har känt mig motarbetad så många gånger för vi ska alla ha en "roll" i samhället. Men till slut orkar man inte med den här stereotypa tillgjorda världen. Den gör en bara olycklig. Så man måste spränga ut sin essens och utvecklas. Våga.

Jag är inte bara längre lagkapten eller fotbollspelare. Mitt hjärta har hela tiden känt detta sen barnsben och det har varit en enorm förvandling alla följt. Jag är en man som förvandlas, och gör det mitt hjärta vet är rätt. Jag måste göra detta.

Men ibland tror jag ingen vet vad som vilar i mitt hjärta och mina ögon...Det är en känsla som jag burit hela livet, så obeskrivlig och så vacker. Jag vet att den finns i varje själ, i varenda själ, och det gäller o hitta den essensen.

Alla vet att mitt hjärta tillhör Girlie och att ingen tjej nånsin kommer lyckas fånga mig förutom henne. Det är en speciell känsla när man vet att man måste förvandlas för någon man älskar och lovat att beskydda. Att det var det här valet jag ville stå inför, att kunna välja världen eller henne.

Och det är det mitt hjärta gör. Jag har kunnat träffat så många tjejer, men jag vill sätta en ny paradigm på vad kärlek är. Och det är därför jag vill ge hela min essens till Girlie.

Jag har lovat henne att älska o beskyda henne tills mina sista andetag. Oh jag tänker ge henne allt drömt om, hennes innersta drömmar. Oh att aldrig lämna henne. Och det är därför jag väljer bort allting annat i hela världen. Oh fylla henne med en känsla, så djup, så omvälvande, att inga ord i världen kan ge det en rättvisa känsla. Så obeskrivligt vacker och djup.


Att se denna obeskrivligt vackra kvinna o hennes glädjetårar...

Är de vackraste som nånsin kommer hända mig i mitt liv.


Oh sanningen är att de glimmrar lite i ögonlocken bara av att tänka på det...

Min lyckligaste stund i mitt liv, är att se henne lycklig.

Att se hennes smärta, sorg, all oro, försvinna till euforiska andetag.. Att nånting släpper och att hon får allt hon drömt om av mig.


Mitt lyckligaste minne i mitt liv, kommer vara att se dig lycklig gumman...


Men nu ska inte vara för sentimentala. Just nu behöver jag inte Girlie. Just nu behöver jag 5 sekreterare, 2 kokerskor, en husmor och 1 massör haha yee! =D För nu ska jag ju flytta och det blir mycket nu i mitt nya liv! =D För nu är det så mycket som är på gång och jag behöver verkligen nån som kan hålla ordning på allt.

Ni vet att mitt hjärta alltid har så mycket och berätta.

Och kanske jag ska göra en videoblogg och berätta allt snart?

Jag känner att min stereotypa roll som fotbollspelare och lagkapten börjar avta och att jag formas.

Och jag har inte tid med cynism, negativtet, stereotypa tillgjorda leenden eller motarbetning. Jag är så trött på den världen. Jag håller på förvandlas till det jag är menad och bli. Och jag måste explodera och bli fri från det.

Och ingenting i denna värld får stoppa mig. Inte ens alla världens ondska. Inte ens om hela världen var i mot mig. Jag måste göra det här.

Jag kan inte ge upp det inom mig. Det är min dröm, så djupt placerad av henne att jag aldrig får ge upp den gnistran.

Det är därför jag måste kämpa oavsett tills mina sista andetag...

Tills den dagen jag är borta för alltid...

Men innan jag är borta.

Så vill jag att ni alla vet.

Att ni är de vackraste av dem alla. Ni har följt den här resan och ett hjärta som önskat och hoppats och förvandlats.

Bara ett hjärta har ni följt. Med hela världens drömmar.

Det gör just du som läser nu till en sån otroligt vacker person.

Det gör dig som läser, så otroligt vacker.

Du är så otroligt vacker.


Och jag är så tacksam för allt du, och alla ni gav mig.

Lots of Love&Bless you all!
Truly Yours,
/ - D.Postat av: svara

så vacker!!! är hon girlie????

2013-05-22 @ 13:39:37
Postat av: svara

så vacker!!! är hon girlie????

2013-05-22 @ 13:40:00
Postat av: svara

vem är girlie??? är hon girlie??? jättefint skrivet, men kan du svara på vem som är girlie???

2013-05-22 @ 13:40:25
Postat av: svara

Dede vem är girlie??? är hon girlie??? jättefint skrivet, men kan du svara på vem som är girlie???

2013-05-22 @ 13:40:33
Postat av: hanna

!
Tack själv för att du är du och så underbar! Det är du som är vacker Dede!

2013-05-23 @ 18:21:58
Postat av: amanda

Fina bilder!!! Önskar man vara den tjejen (:

2013-05-25 @ 07:53:45
Postat av: amanda

Fina bilder!!! Önskar man vara den tjejen (:

2013-05-25 @ 07:53:54
Postat av: agnes

Du är så fiiin Dede täänk om alla var som (:

2013-05-25 @ 12:28:07
Postat av: Anonym

Dede när har de gått 1000 dagar och varför tusen?? betyder de nå speciellt??

2013-05-25 @ 12:29:09
Postat av: Anonym

Dede när har de gått 1000 dagar och varför tusen?? betyder de nå speciellt??

2013-05-25 @ 12:29:18
Postat av: sandra

Dede du är bäääst :D taack!!!

2013-05-25 @ 12:39:40
URL: http://sandrawww.blogg.se
Postat av: Anonym

<333333

2013-05-25 @ 12:40:17
Postat av: Anna Johansson

Tack för att du är du! <3

2013-05-25 @ 13:07:11
Postat av: Anonym

vem är hon på bilden???

2013-05-25 @ 13:07:40
Postat av: Anonym

vem är tjejen på bilden??

är hon girlie????

2013-05-25 @ 13:07:55
Postat av: Anonym

jättefin bild!

vem är hon? svara gärna ngn.

2013-05-25 @ 13:08:13
Postat av: Måste säga att jag tycker det är så kul att du bloggar, och delar med dig av olika saker :) En stor klapp på axel för alla bloggare, som dagligen delar med sig av saker som gör en glad. Det är grymt bra jobbat, så måste därför säga hur duktig du är :) Sen

Måste säga att jag tycker det är så kul att du bloggar, och delar med dig av olika saker :) En stor klapp på axel för alla bloggare, som dagligen delar med sig av saker som gör en glad. Det är grymt bra jobbat, så måste därför säga hur duktig du är :) Sen önskar jag dig stort lycka till med bloggen och allt i livet :) Glöm inte bort vilken fantastisk person du är! KRAM / www.pageryd.se

2013-12-10 @ 00:48:59

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, dede.blogg@live.se - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: