Veckans kommentar&Veckans hänDelser&Veckans film




Veckans kommentar!

Veckans händelser!
&Veckans film på Dedeprivat!



Veckans kommentar: Natty



Ett sms från denna tjej: "Kom just på att jag pratat med Den finasDe killen i världen, Daniel dvs säga Dede. Han är världens mest äkta och den alla tjejer vill ha! Han är alt för mig och vet du det bästa är? Han fick mina tårar sluta rinna, han är den finasDe personen jag nånsin pratat meD, snälla min högsta önskan är att få träffa honom. Jag tror så mycket tyngD skulle släppa från mina axlar, han är verkligen något extra...Nog gav han mig en chock i natt och jag grät genom hela samtalet, men hans röst gjorde mig mjuk...Jag undrar om jag någonsn kommer få träffa honom..Det var min tanke som jag tänkte högt nyss. Tänkte Dela med mig lite, sov gott min Dröm..."

Dede svarar: Den här tjejen har följt min blogg väldigt länge och hon ringde upp mig en dag -  vet inte hur hon fick tag på mitt nya mobilnummer, men hon behövde hjälp och råd, hon mådde dåligt. Så jag gav henne lite råd, och jag tycker det var otroligt vackert sms. Så efter att vi pratat nu väldigt mycket så har jag bestämt mig att träffa henne =D Hon känner till mig väldigt väl och kommer även komma på mina fotbollsmatcher! Jag kan bara säga att jag är oerhört smickrad och att de betyder att stärka människor! Kärlek gumz!







- VECKANS HÄNDELSER!




1. Att träffa en tjej som läser Dedeprivat!
Ja det här är den stora nyheten. Jag ska träffa en läsare. Det betyder ingenting speciellt. Jag är otroligt vaksam att välja vilka jag träffar och vem som är Girlie. Jag gör detta för att hon behöver det och har gått igenom mycket i sitt liv. Så vill att alla tjejer sluta bråkar. Jag har till och med träffat Kissie, jag kan träffa raka motsatser till mig. Ha faith i mig. Sviker inte Girlie.

2. Det vackraste målet i år
Det var mitt snyggaste mål för året, en riktig träff från 25 meter i krysset! Otroligt skönt att få på såna träffar. Höll på nicka in den i första men sen ladda jag med skott utifrån och tänkte nu måste den gå in den här gången. Målvakten vågade knappt röra sig =D Jag älskar när min energi kommer ut! O jag älskar att göra mål!

3. Att resa med Dede!
Har fått ett par förfrågningar om folk som vill hänga med på min resa. Det är en resa jag vill göra själv har jag ju sagt, men samtidigt kom jag på hur ska jag hålla ordning på allt med mitt ordningsinne? Men nja, det lutar åt att jag behöver göra denna resa själv...men man ska aldrig säga aldrig...

4. Internationell prägel på Dedeprivat
Det är många utländska besökare och det gillar jag! the world united! =D Så jag kommer fixa en translator så snart som möjligt! Bloggen ökar varje dag och det är helt otroligt!
Ni otroliga läsare som skapar förändring! Vi kan förändra tillsammans!


5. Dede&Girlie texterna!
Jag vet inte vad jag höll på med senast i i Dede&Girlie texterna! Jag suddade bort allalfall. Det blev så här:

"Oh då kommer dina glädjetårar svämmas över hela ditt vackra anlete
Som om det faller världens tyngsta sten ifrån ditt hjärta...
Tänker inte såra eller lämna dig, för då saknar man ett samvete
Du är den enda kvinnan på denna jord jag vill älska..."

Men jag skrev så här först:

"Oh då kommer dina glädjetårar svämmas över hela ditt vackra ansikte...
"Oh jag kommer säga att du är vacker i en halvtimme.."

haha wtf tänkte ja på? Suddade allafall! =D






Handling: Dave Lizewski, en ung kille bestämmer sig för att bli en superhjälte kallad "Kick-Ass". Helt utan superkrafter och med en hemmagjord kostym, men med brinnande ambition, lyckas han göra ett namn för sig. Under sin resa stöter han på flertalet andra maskerade "hjältar" och skurkar.



Dedebetyg:

Det är en otroligt bra handling, att bli en superhjälte! Spännande, och det bästa med filmen var att den började som komedi men växte hela hela tiden! Den var otroligt orginell och spännande och blev mer som en actiondrama på slutet. Otroligt orginell och rolig film! Alla borde vara en superhjälte!



Nu ska ja ladda för veckan, mycket fotbollsträningar nu när vi är slutet av säsongen!
Och jag mår väldigt bra och är i fysisk form! Ska hinna med bloggen med, men alla vet att jag kan försvinna lite ibland!

Men massa kärlek till dig! =D alla mina läsare! =D

Vi kan förändra och vi ska förändra.
No more Kissie - inget mer sterotypt.

Vi behöver real och truthness nu till folket.
Och en värld är i början av en stor förändring!

Kärlek&Energi straight at you!
Bless you. You're blessed now!

Kärlek
/ -D.







Nytt övernaturligt tema snart på Dedeprivat!






Hey alla! Godmorgon alla extraordinära fina läsare!

Waaazup?

Idag har jag fotbollsträning och jag håller även på spelcialstuderar ett övernaturligt ämne som jag tänkte ta upp. Detta inlägg kommer ikväll eller i morgon. Ett nytt övernaturligt inlägg.

Många gillar de övernaturliga inläggen på Dedeprivat och bloggen har så mycket kategorier, allt finns här, kärlekstexter, övernaturligt, privatliv, kunskap om världen, råd och tips för relationer.  Dedeprivat-Bloggen har allt!

Det är bara läsa i kategorin "Övernaturligt" så har ni lite där och titta igenom. Det funkar inte bara o läsa igenom en gång, så läs om så smäter de in ännu mer.

Första gången tar man in det, andra gången smälter man in det, och ju mer man läser desto mer börjar man förstå hur allt hänger ihop. Det övernaturliga är egentligen fullt naturligt.

Nu tänkte jag ta ett bad och göra mig ordning
, o kanske raka mig med? Börjar få ganska småstark fjun vid sidan, ser jäkligt coolt ut måste ja säga =D hmm, kanske ska spara det ett par dar till allafall!

Hörs sen cuteys efter fotbollsträningen!

Postat av: Fiia

Grattiis grattis till målet ;D.

2010-09-12 @ 21:00:46
URL: http://cutis.blogg.se/
Postat av: Fiia

Så bra ;)!

Ja du ingen aning längre.. det är jobbigt men ja bara att tänka bort det! Själv ?



kram.

2010-09-12 @ 21:26:35
URL: http://cutis.blogg.se/
Postat av: hanna

OOH hon är så vacker:) hon passar me dig Dede!!!

2010-09-13 @ 09:08:13
Postat av: hanna

OOH hon är så vacker:) hon passar me dig Dede!!!

2010-09-13 @ 09:08:30
Postat av: Anonym

OOH hon är så vacker:) hon passar me dig Dede!!!

2010-09-13 @ 09:08:59
Postat av: lina

Tycker att du ska bli ihop med henne :)



hon var jättevacker!!

2010-09-13 @ 10:51:46
Postat av: lina

Tycker att du ska bli ihop med henne :)



hon var jättevacker!!

2010-09-13 @ 10:51:52
Postat av: emma

Bli ihop med henne <3



VACKER!!

2010-09-13 @ 11:28:25
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: sandra

älskar den filmen!! påminner om dig D:D

alla filmer påminner om dig!!

2010-09-13 @ 11:55:03
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: sandra

Tycker också du ska träffa henne hon var jättefin ju:O

2010-09-13 @ 11:55:30
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså jag känner inte henne, men om man läser hennes blogg verkar hon vara väldigt ytlig och hon tycker pamela andresson är den snyggaste kvinnan på jorden och vill göra bröstförstoring. Hon kan dessutom inte ens gå ut och hämta posten om hon inte har smink. frågan är dede har du gått efter hennes utseende eller hennes insida?

I love your blogg by the way!! du är lite mystisk du dede, du lägger inte ens ut en bild på dig! :P Undra hur du ser ut...hehe tänker på det ibland:P

aja puss och kram!

2010-09-13 @ 18:55:00
Postat av: D.Dede

Tack gum =D



Ye, men om du följt bloggen länge vet du varför med. Jag kan inte vara offentlig då allt blivit galet runt mig! Men har bild censurerad alalfall så man har lite koll på mig =D



Ju mer bloggen växer, desto offentligare blir jag.



Kärlek

/ - D.

2010-09-13 @ 20:36:49
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: