Dedes privata dagbok: - Jag är inte lycklig



Dedes privata dagbok: - Jag är inte lycklig.
2010.




- Jag är inte lycklig sa, D.

Han for iväg till flygplatsen medans snöflingnorna seglade ner på hans ögonlock. Han skulle resa nu. Runt hela världen. Och ingen kommer veta vad som kommer hända och vilka äventyr han kommer vara på när han flyger iväg.

- Det blir ett äventyr, och jag kommer inte tillbaka som samma person, sa D.


Hur kan någon välja bort allt de stereotypa livet ger, jobb, pengar, uteliv och västvärldens kapitalistiska normsamhälle. Frågan ekade retoriskt i hans huvud och besvarades av sig själv ju fler gånger han lyssnade på den.

Även om många ser det vackra ser inte många vad det har kostat för honom. Vilken börda det varit att bära att gå igenom det själv och välja bort allting världen har att erbjuda för att hans inre har en helt annan resa att flyga iväg på. Är det här en gåva? De har varit både the gift and the curse.

Vad är det som gör att man lämnar allt man växt upp med, alla vänner, ens föräldrar? All den kunskapen sen barnsben,  de dramatiska händelserna och de övernaturliga.

Tårarna som han plågsamt kämpade i mot när han blundande hårt innan han somnade. Ångesten som aldrig släppte strypgreppet runt hans hals. Och sorgens klor som rev sönder hans hjärta i tusen bitar.

Många av Dedes vänner har fastnat och är omedvetna stereotyper i ett galet kapitalistiskt samhälle. Men han kommer inte bli som dem för nu har han valt att åka.

- Jag måste slå mig från västvärlden för den förgör min själ och min livsgnista. Jag är inte lycklig. Oh jag kan inte bli lycklig förens jag gör det jag måste göra. 

Jag måste förstå allt de här, och varför. Varför jag. Varför allt. De här. Inom mig.


Övernaturligt. Oförståligt. Men obeskrivligt vackert.


Låt mitt hjärta bli lyckligt en dag.
Om bara så för en sekund.
Låt mig få känna det.
Bara en enda sekund...

Kärlek
Truly Yours
/ - D.
Postat av: atous

Omg de... En av mina största önskan är att hitta mig själv, men jag har varken ditt mod eller din kunskap... det känns som att sanningen finns där ute, bortom den här "bubblan" men jag vet inte... det finns en mening till varför du är den som ska resa De, du vågar det andra bara vågar drömma om, du säger det andra bara vågar tänka, du är menad för något stort, det vet jag från hela mitt hjärta, bryt dig loss från den här idiotiska sjuka världen! För du är på en helt annan nivå, du förtjänar så mycket bättre, alla dina år av slit kommer löna sig, för du förlorade kanske nästan allt, men du hittade istället ditt hjärta & din själ, något som många människor "förlorar" när de jagar drömmar som du släppte taget om. Faaan vad jag beundrar dig!!

2010-11-29 @ 23:54:58
Postat av: Hanna

Du är verkligen modig och stark! Hoppas du fortsätter följa din väg, utan tvivel eller motgångar. Gör resan åt oss alla, som är för fega för att lämna det vi alltid levt i. :)

2010-11-30 @ 01:20:08
URL: http://darkshiira.blogg.se/
Postat av: Olivia

Dede när ska du åka?

2010-11-30 @ 07:58:52
Postat av: olivia

jättevackert som vanligt, gilla de där med snöflingor på ögonlocken (: kunde nästan känna det med <3

2010-11-30 @ 07:59:33
Postat av: Paula

Så är det när man lever i de här tiderna tror jag o man vill hitta nånting annat. De är också de som gör dig så unik o fin o aa för mig är du helt ootrolig <3 alltid i hjärtat.

2010-11-30 @ 12:09:30
Postat av: Amanda

Ryser när du skriver, jättevackert.

2010-11-30 @ 12:56:07
Postat av: Amanda

Ryser när du skriver, jättevackert.

2010-11-30 @ 12:57:08
Postat av: kanskeiglrie

dede när ska du åka o varför?? :O :'(

2010-11-30 @ 15:47:27
Postat av: kanskegirlie

När kommer du tillbakaa??

2010-11-30 @ 15:51:18
Postat av: sandra

Dede. Jag förstår dig mer än någon annan, jag förstår hur mycket de kostar och samtidigt blir de så vackert pga att du offrar så mycket. Du är nått stort som nån skrev och menad till nått större och värd nått mycke bättre än de här, glöm aldrig de. Du har vuxit fram till min stora hjälte och förebild! Go Dede! Gör de du vill göra :)

2010-11-30 @ 18:14:28
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Anonym

bor inte girlie i sverige D? med tanke på att du ska åka iväg???

2010-11-30 @ 18:39:18
Postat av: Anonym

jaa tycker inte du ska vara borta länge i allafall, tänk på girlie som väntar på dig..tror inte du hittar henne runt världen.

2010-11-30 @ 18:40:40
Postat av: D.Dede

Olivia&Amanda



Det är inte klart än när jag åker, jag gör många spontanresor just nu.



Kärlek

Truly Yours

/ - D.Dede

2010-12-02 @ 20:06:37
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: