Övernaturligt: - Kristallskallarna

De 13 kristallskallarna
- som kan förändra världen.

Visste du att...

Det finns en forntida legend
från Maya som säger att 13 dödskallar i kristall kan rädda världen från en fruktansvärd katastrof?

Dessa mystiska kristalskallar finns runt om i världen. Skallarna är i naturlig storlek och har som regel blivit hittade i uråldriga ruiner och varit vaktade av ättlingar till lämpliga utdöda folkstammar. Skallarna har mystiska egenskaper sägs det.

Många menar och hävdar att Kristall skallen är ett resultat av utomjordiskt besök.
Då utformningen på Kristallskallen och sättet den är konstruerad på inte gick att göra för 100 år sedan eller flera tusen år sedan.

Man ska ha skickat ett exemplar till Hewlett-Packard i San Francisco för att undersöka hur det gått till men helt gått bet. HP har en av världens mest avancerade forskningscenter för kristall. Enligt legenden kan dessa 13 skallar hjälpa mänskligheten att överleva domedagen som kommer 2012 enligt maya-kalendern.


Vi har inte ens idag den tillräckliga tekniken för att kunna göra en liknande Kristallskalle - så var kommer den ifrån!?
En äkta crystalskull
(Den ska ha hittats 1924 av Anna Le Guillon Mitchell-Hedges, dotter till brittiska äventyraren författare FA Mitchell-Hedges. Den är tillverkad av klar kvarts och är cirka 13 cm hög och 18 cm lång och 13 cm bred. Så när som mekanisk slipning av tänderna så har man inte kunnat hitta några märken på den. Underkäken är lös)
Vissa falska kristallskallar finns på den svarta marknaden för att tjäna pengar, men de äkta är daterade att vara 5000 och 35000 år gamla. De är gjorda i kvarts kristall och har förbluffat forskare eftersom de inte har några märken efter verktyg eller något som tyder på hur de är gjorda.

Kristall skallen har samma innehåll, kvartskristall som finns i våra data chip. För att läsa innehållet på chipet kan du använda dig av andra sinnen och förmågor än den moderna vetenskapen har.

Både Maya och Aztec har under lång tid fört fram legenden om de 13 kristallskallarna. Enligt legenden har världen redan förstörts fyra gånger och vi bor nu under den femte solen.

Det förutsades att den femte tiden
(vår tid) ska förstöras av vibrationer och jordbävningar, möjligen på grund av att jordmagnetismen skulle byta plats på sina poler.

Därmed står kalendern för förändring av medvetande när maya-kalendern slutar nu, nämligen 2012. Japp det är snart det. Maya-kalendern startar den 13 augusti 3114 före Kristus och slutar 21 december 2012. Orsaken är astronimisk. Maya-vetenskapsmännen var kända för att vara duktiga atsronomer.

Koderna som finns i Kristallskallen kan hjälpa mänskligheten att återupprätta den gamla kunskapen.

2012 startar en ny cykel i mänsklighetens andliga historia och vi är alla en del av den.Del 1 av 8 om crystalskulls från History Channel.

"Varje himmel hade en egen gudomlighet som regerade över den. Vissa himlar tillhörde samma gud fast i olika skepnader. Tzolkins trettondagarsräkning ansågs vara en spegling av skapelseprocessen och varje steg i den processen behärskades av en av de tretton gudarna. De tretton tidsperioderna i den långa räkningen tillhör alla varsin himmel och gud.

Sägnerna säger att det finns 13 Kristall skallar och dessa kommer att skydda jorden från undergång när den kosmiska strålningen blir stark."
Talet 13 var heligt för Mayaindianerna, de var 13 himlar enligt dem.

Och vid 2012 kommer vi gå in i det 13:e hemliga stjärntecknet, ormbäraren.

Hur kunde Mayaindianerna förutspå allt detta?

Och kristallskallarna är daterade tusentals år bak i tiden.

Som vi inte ens med modern teknologi idag kan göra så perfekta - så vem gjorde dem?Kärlek
/ - D.

"Människor springer i ett materialistiskt hamsterhjul men dör olyckliga oavsett hur mycket pengar och materialla saker de än har för det lyckas inte fylla deras brustna hjärta.

"Men.
Om vi exponerar vår källa och varför vi är här och vad vi gör här, återupptäcker vi sanningen. Och faktum är att vi vänt oss ifrån den källan och skapat en kapitalistisk krigisk värld där maktgiriga människor styr världen för egen vinning och döljer sanningen - men det är upp till vår generation att få tillbaka makten till folket och förändra världen och bygga ett system där alla är värda lika och har samma förutsättningar." - D.

Postat av: Frågetecken

Hej, jag har inte läst Mayakalendern. Jag förstår inte riktigt hur du menar där uppe. Först skriver du att jorden ska gå under 2012 och sen att det startar en ny cykel i mänsklighetens andliga historia? Vilket utav dem är det?Om världen går under 2012 finns det inte en chans att mänskligheten vaknat innan dess.

2010-07-09 @ 08:23:50
Postat av: sandra

Det där var OTROLIGT! :) läsvärdaste bloggen!otroliga grejer du vet D :D

2010-07-09 @ 09:18:04
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: sandra

Det där var OTROLIGT! :) läsvärdaste bloggen!otroliga grejer du vet D :D

2010-07-09 @ 09:18:08
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: kanskegirlie

Vart kan man hitta crystalskulls? och hur många är hittade och vilka har dem?

2010-07-09 @ 09:55:18
Postat av: kanskegirlie

måste man hitta dem innan 2012??

2010-07-09 @ 09:55:58
Postat av: zilva

jätteintressant klipp där! nästan så man vill resa och hitta skallarna!

2010-07-09 @ 10:08:51
URL: http://zilva.bilddagboken.se
Postat av: carroo

heelt galet att det kan finnas sånt där utan med vår teknologi än!! att de kunde gjorts sånt, vet du vem som gjorde det??och vem är ormbäraren?? många frågor men är intresserad :P

2010-07-09 @ 10:10:33
URL: http://carolinaaxberg.blogg.se/
Postat av: carla

Älskade klippet! :) har sett till del 4 nu, ska se resten sen. Jättebra inlägg som vanligt Dede!Fatta hur många du väcker upp och stärker genom att visa att de finns mer saker i världen, awesome!

2010-07-09 @ 10:52:26
URL: http://lightworkers.org
Postat av: carla

Älskade klippet! :) har sett till del 4 nu, ska se resten sen. Jättebra inlägg som vanligt Dede!Fatta hur många du väcker upp och stärker genom att visa att de finns mer saker i världen, awesome!

2010-07-09 @ 10:52:29
URL: http://lightworkers.org
Postat av: mia

gryymt intressant!!!! :) älskar de övernaturliga!

Du är min favoritblogg DEDE :)

2010-07-09 @ 11:13:47
URL: http://karlekochfred.se
Postat av: D.Dede

Frågetecken //Hey! Det är ingen undergång, vi styr händelseförloppet. Det är en tid av förändring av medvetande som växt fram hela tiden, vi börjar förstå mer och mer hur världen fungerar och hur fel allt är, och fler börjar vakna och vill ha en förändring av systemet.Så det är en ny epok, en förändring av medvetande. Ingen undergång.Kärlek

/ - D.

2010-07-09 @ 12:06:46
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Frågetecken

Ok tack för svaret, men du skrev ju detta ---> "Det förutsades att den femte tiden (vår tid) ska förstöras av vibrationer och jordbävningar" men nu säger du att det inte är så? förlåt men jag förstår inte och jag skulle bli tacksam för svar. Och det finns ju många olika rykten att jorden ska gå under år 2012 och jag blir så rädd av det.

2010-07-09 @ 21:32:50
Postat av: D.Dede

Frågetecken //Yes, det kommer ju en del saker, tsunami, jordbävningar, det är bara ett tecken. Ingenting går under. Du behöver inte vara orolig. Det är bara Hollywood-producerat från filmen 2012.Förändring är vårt medvetande, och vad vi väljer att skapa kommer att formas.Kärlek

/ - D.2010-07-09 @ 21:44:47
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Frågetecken

ok tack för svaret, vad snäll du är!

Men det vi formar nu skapas väl också? vad är det för skillnad?

2010-07-10 @ 06:26:58
Postat av: Anonym

asså du är sååå grym !

Jag lovar du är precis som min bror,

Utan han hade jag nt varit en liten 13årig ''hippieaktig'' tjej , tror jag hade varit en äcklig liten fjortis.

Det borde finnas fler av er !

Kärlek

2010-07-19 @ 21:04:22

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, dede.blogg@live.se - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: