Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans film på Dedeprivat!



Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans klipp på Dedeprivat!



Veckans kommentar: llawen







Dede svarar: Börja digga den här tjejen =D Hon säger att hon inte ska kommentera men gör det, och hon skriver otroligt bra och tolkar mina texter precis som jag vill att de ska tolkas. Samtidigt erkänner hon sin stereotyp - vilket är stort steg för att bli av med sitt robotiska skal. Way to goo siiiis!










"Nyss hemma från träningslägret! =D gick RIIKTIGT BRA!
Levde verkligen upp till mina egna mål och representera en bra lagkapten.

Gjorde 3 mål i sista matchen.
Drog på mig ett gult kort med för en tackling, men det är D-style när han är målmedveten ;D"


1. Jag har nog aldrig varit i en sån här form i mitt liv, allting börjar hända otroligt mycket. Jag når formtopp efter formtopp, och jag undrar när de ska sluta? De bara ökar hela tiden, jag blir bättre för varje andetag, starkare för varje steg, och den där oövervinnerliga känslan och känna sig in the zone är oförklarligt underbar. Det är en otrolig känsla där man inte ens tänker - man är bara, och allting blir rätt. Mycket har nog att göra med allt som finns inom mig, och gud vet vad som finns inom mig? Bara titta på den här bloggen, vem trodde en kille kunde skapa allt de här? =D Well, it's only one D!


2. De dåliga i veckans händelser är dock att jag inte pratar med mamma längre. Inte på två veckor. Fortfarande osams. Det gör jätteont att inte prata med nån man älskar, speciellt sin egen mamma. Men jag måste stå på mig i de jag känner är rätt i hela min själ. Jag kan inte låta konservativa föräldrar som är robotiska och tittar på Allsång på skansen och inte ens förstår att de bara är stereotyper i en västvärld. Det här är en förändring. Men jag vet att de kommer förstå mig, de är allt mitt hjärta önskar.

3. Nätterna är obeskrivliga
. Det händer mycket om nätterna, och jag vill egentligen inte berätta för mycket. Men jag kommer ge en ledtråd under veckan så att alla kan uppleva det. Kanske där jag får all min styrka ifrån med? Eller ja, en del är ju medfödd, men det är ju min källa.

4. Jag gjorde bort mig idag på jobbet
...jag trodde de var min kompis som ringde på mobilen eftersom vi nyss pratat och han skulle ringa upp och att vi skulle ut på krogen.

Jag svarade i telefonen: Men haha, The D says hell no homie!
Varpå min arbetsledare svara: öööh? Hej, Daniel.

hahaah ;D noot good!



5. Bara en fundering om Hanna Graaf.



Vad gör hon på Lyckohjulet? Står och petar på siffror och sen byter sida efter varje gång? Vad fyller hon för funktion i programmet? Världens sjukaste jobb? Står och petar fram vokaler och konsonanter varje dag och fake-ler. Ser hon inte själv hur stört det är? Vad hennes egen funktion är? TV-tittare och ögongodis. Allting för ratings.

Hanna Graaf om du läser eller kommer läsa det här, så kanske dessa funderingar slagit dig. God, I really hope so girl. Det du gör och representerar är wackt, naivt och stereotypt. Och TV 3 representerar genom dig en väldigt felvinklad kvinnosyn.




Veckans klipp: We are Change




We Are Change - En hel generation har börjat vakna upp och vill förändra systemet. De har förstått hur korrupt världen är och oj vad de VÄXER! Helt otroligt. Det är tal på gatan varje dag nästan. Amazing stuff!




Det kommer ske likadant i Sverige och jag kommer vara där!

Det sker just nu en stor förändring - vår generation kommer förändra världen.

Nånting otroligt väntar dig som följer dedeprivat!


Kärlek&Peace
/ - D.
( I morrn blogginlägg på dedeprivat om kärlek: svårhet att bli förälskad eller rädsla för att falla? tips till mina läsare och egna reflektioner om kärlek)
Postat av: Fiia

Gör inget, hihi ;). Men vi kan ändån väl snacka ;D?

Liksom ja, kan ge msn-mail!

2010-07-19 @ 23:10:34
URL: http://cutis.blogg.se/
Postat av: Fiia

Skrev nyss till dig , men måste tillägga bra text .. som typ alla andra + att du ska skriva om kärlek.

2010-07-19 @ 23:17:26
URL: http://cutis.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag skrev en kommentar tidigare, men jag tror det kom fram blankt. Men jag vill veta mer om dig. Du brukar inte skriva mycket om dig själv. I wanna know. :D vad heter du, på riktigt. Namnet på passet. Vad kmr dina rötter ifrån? Hur gammal är du m.m.

Keep going' with whacha doin' cuz it is gold! Haha xD

2010-07-19 @ 23:51:08
URL: http://yellowmonkii.blogg.se/
Postat av: tina

hanna graaf är sämst !!

2010-07-20 @ 08:28:35
Postat av: emma

haha älskar när du fram dissartilleriet:P du sågar allt och alla, och samtidigt backar upp dina påstenden me vettiga åsikter!!



Bra killar finns de ont om, fortsätt alltid vara så här!!! :D bäst!

2010-07-20 @ 09:28:25
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: emma

haha älskar när du fram dissartilleriet:P du sågar allt och alla, och samtidigt backar upp dina påstenden me vettiga åsikter!!



Bra killar finns de ont om, fortsätt alltid vara så här!!! :D bäst!

2010-07-20 @ 09:28:29
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: celina

älska dede <333 FinasDe ever <3

drömkille!

2010-07-20 @ 12:20:38
URL: http://celinasnackar.devote.se
Postat av: Josephine

allt bra idag ? :)

2010-07-20 @ 13:04:27
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Lena //



Det kommer komma mer och mer =D



Kärlek

/ - D.

2010-07-20 @ 16:11:23
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: Irmaaaaaaa:D

Jag önska det fanns en gilla knapp här någonstans..

seriöst:D jag bara älskar din blogg! du skriver som om du skrev det från mitt hjärta..

du är en okänd person men för mig är du helt underbar människa, jag börja undra om du är irl el?

Bloggen kommer verkligen att förändra folk..

Den har redan ändrat mitt..

Peace to ya all ! (;

/ I.

2010-07-21 @ 05:00:39
Postat av: Irma:)

Ok ja ska inte kommentera mer nu

hehe, men det ja skrev menade ja inte,

jag menade bara att för mig o min tro,

så är Gud den ende, jag är muslim :)

och att du lägger in videon på UFO's

&så så är det för mig ingenting,

jag har respekt för dig och jag tänker

inte skriva vad du ska göra &så och vad

som är fel &så.. jag vill bara säga

att du kommer någon gång

bli lycklig, du kommer hitta den rätte,

din Girlie, hon finns där ute någonstans,

Nu kom ja på vad jag egentligen ville skriva:)

den där videon som du har lagt upp..den om Gnoms elr ngt ahahaha asso gud! jag har faktiskt inte sagt detta till någon eller ens nämnt det..

jag bryr mig inte vad ni tror, för ja vet

att det är sant & skiter fan i om ni inte tror mig men när ja va omkring 6 eller 7 år

så var ja i skogen med min klass..

skit länge sen :o

men vi började snacka om dem gnoms &så

och jag trodde på det faktiskt,

jag och mina vänner skulle gå och plocka svamp

elr ngt haha ASG! jag ville verkligen asså verkligen se en gnoms för där vi satt & snacka fanns det ett stort hål under något och de sa att de bodde där &så , de andra barnen bara bullshit (ursäkta svärandet^^)

men för mig..ja för mig så var det sant :) jag trodde verkligen på det! & just precis när ja hade gått lite långt borta ffrån mina vänner började något springa med en tomte mössa på färgerna var rätt gråa och tråkiga kommer inte ihåg men det var fula färger.. srry gnoms^^ ,och ja visste inte vad ja skulle tro..jag var helt tyst och gick vidare..ja kommer inte ihåg om ja sa det till något men ja har en känsla att ja faktiskt sa det men de sa bara som alla andra skulle sagt att det var bara på skoj elr en myt elr en fantasisaga..

Men för mig så var det något äkta..nu så undrar ja ifall det verkligen finns något sånt där ute?

svaret är att ingen kommer någonsin få veta det.

det är vad ja har hört men för mig så kommer vi en dag få höra sanningen elr se! för mig är allt verkligt..det finns inget för mig som inte går att förklara..det ja såg..jag visste inte vad ja skulle tro men det var inte första gången ja såg en gnome haha ganska roligt faktiskt, den sprang bara förbi mig och ja bara stod där och titta som ingenting ha hänt. ja blev rätt så rädd inuti men sprang sedan till dem andra..tills dess har ja inte berättat det för någon. För mig var det svårt att berätta saker till någon..Jag hade det väldigt svårt.

Jag försökte men det gick inte..ja berättade det på ett konstigt sätt och de missuppfattade det helt!

Jag hade en vän nära mig en allra bästa vän..har inte nämnt henne för ja brukar oftast nämna henne för ja va så glad att ja hade henne vid min sida. vi berättade allt om varandra:)..allt möjligt.. men hon dog i en hemsk olycka! det var faktiskt påsk och vi skulle gå ut tsm och måla varandra så som vi alltid brukade göra..varje påsk..men den här gången gick hon bort..bara vid 10 års åldern ..jag saknar henne otroligt mkt, det är som någon tar ifrån mig de som ja håller väldigt kärt och förstår mig. vi förstod varandra så j'vligt mkt! det är som någon inte vill att ja ska ha en vän som förstår en skit bra här på jorden..är det därför allt är så komplicerat? Så svårt att förstå? ja tycker i alla fall inte det..det är bara att öppna sig och hitta den rätte..han/hon finns där någonstans,sitter här & läser detta! Men kan inte kommentera för att alla andra skriver jag är din girlie elr boylie oså..och vem skulle tro på henne elr honom? Men detta var allt för mig idag ahah deet är som att skriva en egen blogg här..

men jag älskar din blogg!

den förändrar folk verkligen..

den förändrar mig..

Ha de bra i livet du,

peace to ya aall / I.

2010-07-21 @ 05:53:56
Postat av: Linda

Kom in på din blogg av en slump, mkt välformulerad osv. Skriver vad kvinnor vill höra, det är bra, jag håller med i nästan allt. Jag är nu i sån ålder att jag är mig själv men samtidigt så influeras man av media. Hur som så läser jag Hanna Graafs blogg ibland och även hennes mans blogg. Man byter verkligen bild av henne när man läser den... ville bara säga det. Att man ska aldrig döma någon förrän man har prövat att gå i han / hennes skor.

Kram och bra blogg

2010-08-07 @ 00:05:19

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: