Kanske sista blogginlägget.




Dede har tröttnat på alla bitches som stalkar honom till fotbollsmatcherna, och på blogg.se!



*- Ett öppet brev till mina läsare - *

I helgen så kommer de upp en ny rubrikkategori - "D.Dede dissar"
Där kommer alla mina dissar mot alla kändisar jag gjort. Och även till alla wacka bitches med!

Nu har jag dock funderingar på att sluta blogga...



De går helt enkelt för bra - ja har jättefina läsare, bloggen växer, allting växer för mycket
.
Oh en revolutionär ska egentligen aldrig ge till sig känna. Jag ville bara förändra din värld o ditt sätt o tänka o se på saker bland all ytlighet, modebloggar och skriva: "Hur är det, fin blogg, kommentera <3".
Bloggvärlden är en materialistiskt labyrint där alla vill nå nånting men de ser inte att de springer i ett hamsterhjul o håller upp stereotyperna och systemet.

Alla vill vara nummer 1 - alla vill vara Kenza. Alla vill nå egocentriska drömmar.
Vi blir oftast de stereotyperna vi hatar eftersom vi inte ser att vi är fast i ett system.

Det jag vill göra är helt tvärtom - att mitt kändiskap återspeglar hur världen är och att vi måste förändra det nu och att aldrig nånsin ge upp. Aldrig nånsin ger vi upp. En revolution växer, och till slut har vi gjort val, egocentriska drömmar eller verkligen försökt förändra världen istället för o titta på let's dance i vår robotiska västerländska hem. Systemet har blivit helt sjukt att vi inte orkat förstå eller agerat i mot det.

Alla måste gå ut ur stereotyperna och göra nånting mer. Nånting annorlunda. Tänk om alla skulle gå ut på gatan idag och bara säga ifrån mot de systemet vi lever i!?

Vi har inte makten för den har tagits ifrån oss - ta tillbaka din makt över dig o ditt liv.

Nu vet en del vem jag är privat o springer till mina fotbollsmatcher, ta reda på mitt nummer.



"DEN FINASTE KILLEN I BLOGGVÄRLDEN DEDE, DRÖMKILLE, HAN HAR ALLT EN KILLE SKA HA!!
JAG VAR PÅ HANS FOTBOLLSMATCHER, SÅÅ FIIIN DEDE<33
"



Oh de var inte så de var menat från början.
Fokusen har lagts på mig o inte vad jag skriver. jag har även haft en omröstning om jag ska bli mer offentlig. Det är 50/50 i röstningarna.Jag är dock glad att jag stört den allmäna ordningen lite, försökt lysa o ha mitt självförtroende o störa jantelagen, men inte för min egen skull, utan för att folk ska läsa vad jag skriver. Mitt självförtroende är en stor del av mig men framförallt för att lysa upp vägen för andra o hur världen ser ut.

Ifall jag gjort det för min skull hade jag tjänat bloggpengar, lagt ut bilder, take take. Det är inte det jag vill. Jag har väldigt mycket inom mig som jag inte ens många förstår men som jag försökt avspegla i mina texter, en del är väldigt metaforiska.

Vad jag tror jag försöker säga är...
Bloggen kanske blir färdig på söndag...och jag kanske kommer tillbaka på söndag..

Om jag inte kommer tillbaka...så har jag gjort mitt sista blogginlägg...

Revolutionen kommer innan 2012 även om ni aldrig ser mig mer. Det kommer hända overkliga saker och alla bör göra rätt val från hjärtat nu.

Själv förstår jag inte hur folk kan bara sitta framför datorn, slänga upp

"Vilken klänning ska ja ha ikväll från Nelly jag börjar gråta av beslutsångest!!" (Im not saying att alla är wacka, men snälla perspektiv god damnit)
När 26 000 barn svälter ihjäl varje dag? Wake the fuck up! Tänk om de var dina barn!

Du hade gått ut på gatan idag.

Fuck blogg.se om de censuerar mig.

Men absolut de viktigaste!

Jag har försökt gett allt i den här bloggen o har reflektera allt man behöver veta om världen...
Allt står här nu. Sidan är kvar även om jag kommer försvinna..

Du som läser är en speciell, otroligt vacker människa med all potential i världen att lyckas.
Ge aldrig upp.

Jag önskar er all lycka i livet...

Borta nu...

- D.


Postat av: Anonym

nej nej nej nej nej !:O trodde verkligen att du skulle fortsätta skriva no matter what, det är säkert sjukt jobbigt att hälften inte reagerar på det sätt du vill, men strunt i det, tänk på det du faktiskt lyckats med, jag vet att jag inte är den enda du har förändrat, jag prata om det med min mamma idag, att jag känner mig som en ny människa, att du väckt något i mig som länge velat ut, bara att jag inte vetat, snälla sluta inte blogga, du inspirerar mig, du får mig att bli bättre, jag har slutat dricka läsk, försöker sluta med skräpmat, jag går runt och berättar för andra om allt det här även fast alla tror att jag är störd eller något känner jag mig tvungen, jag vet att det inte är stora saker, men det kommer!du förändrar o påverkar!:( Jag har blivit besatt av din blogg just för att den ger ut information som ingen annan ger ut, snälla sluta inte blogga, du kan alltid välja att man inte ska kunna kommentera då slipper du allt du inte vill höra, hoppas verkligen att du kommer tillbaks, även om du inte gör det kommer jag få hitta andra sätt att hitta information och sprida ryktet och försöka förändras på fler sätt, men du var verkligen till stor hjälp, tack så mycket för allt, tack för att du har fått mig att tro att jag ensam kan förändra mycket, känner fortfarande att jag behöver dina stödord som gör att jag brinner för det här ännu mer, men även om du försvinner,klarar jag mig, ska göra det jag kan, för jag vill jag vill jag vill hjälpa, tack för den här otroliga resan D, synd att det blev såhär, du har ett hjärta av guld, lycka till :)

2010-01-09 @ 00:25:38
Postat av: amanda

D lämna inte :(

2010-01-09 @ 00:54:18
URL: http://amandaalbinsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det kändes i hjärtat när jag läste att du skulle sluta. Har inte sett nån bild på dig och vet inte hur du ser ut, n don't take this the wrong way men i don't give a shit heller, haha. Vill inte ens se hur du ser ut för jag skulle nog dra dig över samma kant som alla andra "snygga" killar.. Vad "snygg" nu än är.. Jag har fastnat för din BLOGG. Tänker inte skriva en massa bullshit för de e inte jag, men din blogg är äkta. Jag var trött på den här världen, jag gav upp! Sen, Gud vet hur, hittade jag till din blogg och jag har inte fått tillbaka hoppet men it's getting there, typ, hoppas jag haha! Förvirrande kommentar, men ääähh kör bara, den kom från hjärtat! ;) Mitt motto: "God would never take me to what he can't take me through". Hjälpt mig genom en massa.. Läs noga och tänk till, den stämmer in på allt. Lycka till med allt, hoppas du får allt du drömmer om :) Peace

2010-01-09 @ 01:44:38
Postat av: carre

asså va? so.. thats it? du ger upp nu? det känns iallafall som så. fan, sluta inte! du fick mig faktiskt att tro att en människa kanske kunde göra NÅN skillnad... och vadå att barn svälter? jag mår skitdåligt över det och känner mig skyldig, men jag är så obetydlig i världen att jag inte kan göra ett piss. visst min familj har några fadderbarn but thats it. jag ville att du skulle öppna alla så människor gick tillsammans och kämpade... åh, allt låter bara så lame. det är vad jag önskar, ändring på jorden men det kommer inte hända nåt ><



det känns som att du ger upp och har tappat glöden... jag vet inte varför men det känns som att min glöd också försvinner nu ._.

2010-01-09 @ 07:25:38
Postat av: sandra

D your leaving :( dont! we need you! Du är det enda äkta här!

2010-01-09 @ 09:44:35
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Malin

nejnej! din blogg är det första jag läser när jag loggar in på datorn, har följt dig så länge jag kan minnas! du får inte sluta

2010-01-09 @ 12:27:17
Postat av: emma

om du lämnar dör jag :(

2010-01-09 @ 12:58:52
URL: http://emzangirl.bilddagobken.se
Postat av: clara

smärta i hjärtat...snälla lämna inte D...det vore bara tragiskt o förlora dig av alla. O vi måste ju veta vem girlie är med?

2010-01-09 @ 13:04:11
URL: http://lightworkers.org
Postat av: B

...Måste bara börja med att säga att du först och främst ska ha ett stort tack och credit för det du gjort för dig själv och andra hittills. Ibland tappar man bort allt man trott på från början, men det har du inte gjort. Tänk över detta beslut noga,lyssna inte på vad folk vill att du ska göra,folk kommer alltid tycka vad du än gör i ditt liv,följ ditt hjärta. Vad som än händer kommer det till slut bli bra,hur mörkt det än kan bli ibland..efter regn kommer sol,glömmer aldrig det. Fortsätt vara en glädjespridare med BRA och VIKTIGA budskap. Tack igen,love and blesses. / a sister

2010-01-09 @ 13:51:05
Postat av: Anonym

Jag va uppe och tänkte länge igår natt, medan jag försökte ladda ner en video om vem man var i sitt tidigare liv som du tipsat om för ett tag sen, men iallafall, jag låg och tänkte på allt du sagt, allt du försökte få oss att se, och plötsligt slog det mig, the truth will set you free? Att för att vi ska kunna bli fria, själsligt och från hela den här hjärntvättade världen, måste vi våga tro, och hitta oss själva, bortom all materialistiskt skit, hitta oss själva själsligt, veta vem vi är, veta vem vi var, öppna våra hjärtan så mycket att vi ska kunna hitta vår egen väg istället för att manipuleras av allt runtomkring oss, att vi måste veta hur den här världen fungerar för att kunna bli fria från denna galna värld. Att vi inte ska vara så hjärntvättade att vi reinkarneras om o om igen utan att bry oss eller fatta vad som händer. Vi ska fatta att en stor del av den här världen är OND och att vi alla kan fylla den med godhet genom att öppna våra hjärtan och tro på allt det övernaturliga som egentligen inte skulle vara övernaturligt om de låtit oss växa upp med det. Att veta hur allt funkar. Om det är det budskapet du försökt sända ut så jaa jag har börjat förstå, kan inte beskriva känslan jag har, så mäktig, jag tänker inte sluta tro ifall du slutar blogga, för den här känslan du har gett mig, vad detnu än är, den är obeskrivlig, och jag vet att jag kan känna mer utav den om jag fortsätter tro på det jag inte borde tro på, önskar att du skulle fortsattit blogga men om du bestämmer dig för att inte göra det får jag läsa din blogg om och om igen även fast det känns som att jag fattar allt du skrivit om nu och att jag behöver mer o mer o mer för att bli starkare än hur stark jag redan känner mig. Tack för den här tiden :)

2010-01-09 @ 14:56:34
Postat av: N.

jag tycker du ska fortsätta blogga skit i tjejerna för du kan förändra och även om de bara ee tjejer som skriver hur blir man din girlie" nått sånt så finns de många som läser o inte kommenterar



som verkligen tror på de du skriver

allt du skriver de öppnar nått man inte trodde fanns

2010-01-09 @ 15:46:15
Postat av: Sofie

Känns det rätt, så är det rätt!

2010-01-09 @ 16:15:33
Postat av: Mirlinda

Har nyss hittat till din blogg, och vill bara säga att jag tycker att den verkar jättebra! :D ska bli kul att läsa den! hoppas allt är bra med dig. önskar dig en jättefin helg. kram!

2010-01-09 @ 19:01:29
URL: http://mirliworld.blogg.se/
Postat av: Nadja j

ojojoj dede, när jag läste det här blev jag helt chockad och fick tårar i ögonen,kände bara att du får inte lämna oss nu.



Men vill iallefall passa på att ge dig ett jävla STORT tack alltså!Tack för att du ändrade mitt sätt att se på saker och öppnade en helt ny värld för mig,tack för att du fick mig att ifrågasätta saker och börja diskutera grejer som jag aldrig ens tänkt på innan.Helt enkelt, tack för att du öppnade mina ögon!Jag kanske bara är en i mängden av alla tjejer som beundrar dig där ute, men du ska veta att jag får rysningar i många av dina inlägg.

Om inte du fortsätter skriva ska iallefall jag fortsätta att tänka D,D,D för på något sätt kan jag känna hur du hade gjort i ollika situationer.

lycka till i livet,även om jag hoppas på att du ska fortsätta med bloggandet ett tag till grabben!

hade blivit väldigt glad om du svarade på nått sätt så jag vet att du läst det här,du kan skriva i kommentarsfältet eller nånting?



Det är ingen tvekan om att du är en riktig dröm kille,men frågan är om det finns en tjej som verkligen förtjänar dig där ute? Men det är jag säker på att det gör, hon kommer bli världens lyckligaste och du kommer att rädda henne!

Det sista jag vill säga till dig nu är SLUTA ALDRIG KÄMPA FÖR DET SOM ÄR RÄTT DEDE,vi alla kommer få se dig igen fast i något större sammanhang,kanske när du är ute i världen och hjälper människor!



jag kommer iallefall aldrig glömma hur du förändrade mitt liv,även när jag är gammal kommer jag tänka på dig. All kärlek till dig dede,all kärlek.. <3

2010-01-09 @ 20:43:16
Postat av: oliva

lämna inte oss!! lämna inte mig:(

2010-01-09 @ 20:56:56
URL: http://oolivia.blogg.se/
Postat av: kajsa

De blir svårt o andas utan dig..du är ett hopp för mig!! Nån som vill någet mer med livet o förändra värdlen!



Du är menad till nått stort men snälla lämna inte, vi behöver din energi!! Din kamp, du är min hjälte o en världskrigre:) <3

2010-01-09 @ 21:03:13
URL: http://kajsanihlens.blogg.se/
Postat av: tina

BÄSTASDE dont leave :( oorkar fan inte. din blogg gör min dag, du är den bästaste killen i världen, finasde!

2010-01-09 @ 21:04:10
Postat av: Maria Dahl

Hittade precis hit och läser ett inlägg om att sluta med en bra blogg? Lycka till med dig och just be happy :)

2010-01-09 @ 22:37:54
URL: http://mariadsigns.blogg.se/
Postat av: sandra

jag hoppas du inte lämnar! du har den bästa bloggen o bästa personligheten och något obeskrivligt!

Du är en drömkille som man vill veta mer om och att se världen ordentligt! Du är bäst D! Finasde, revolutioneraDe!

2010-01-10 @ 10:01:40
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: amanda

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!

snällla ta inte bort bloggen, bloggen gör mig hel!! :'(

du är bäst, du ska veta det, alla dom där tjejerna kan bara... ÅÅÅÅHHh

2010-01-10 @ 13:53:33
URL: http://aamandablixt.blogg.se/
Postat av: johanna

Måste bara säga att din blogg är helt otrolig. Varje gång jag känner mig lite vilsen går jag in på din blogg och genast kommer kommer jag tillbaka på rätt väg igen. Du får mig att stanna upp och verkligen tänka till. Går inte att beskriva i ord, men jag får en väldigt speciell känsla inombords när jag läser allt du skriver. Tack, jag hoppas du inte slutar blogga.

2010-01-10 @ 18:26:07
Postat av: T

Så, det är allt...? Du bara ger upp så enkelt? Då finns det ingen mening för oss andra att fortsätta heller.. Då kan vi alla lika gärna ge upp!



Du behövs!

2010-01-10 @ 21:15:41
Postat av: felicia s

alltså dede ser du inte hur många som bryr sig? hur många skulle kunna säga samma saker som vi läsare skriver och kommenterar här till dig, till någon annan bloggare som kissie eller dessie, osv? Du har massor av fina läsare som inte bryr sig ett skit om ifall du lägger ut bilder eller hur du ser ut, och vi respekterar dig. Du kan inte bara kasta iväg det D! Jag förstår verkligen om du tycker det är jobbigt ibland, men du kan ta dig igenom det, alla tror på dig.

2010-01-10 @ 21:51:23
Postat av: sara

jaa håller med amandablixt o skriver exakt samma sak!!



NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!

snällla ta inte bort bloggen, bloggen gör mig hel!! :'(

du är bäst, du ska veta det, alla dom där tjejerna kan bara... ÅÅÅÅHHh



Lämna oss aldrig D!!!

2010-01-10 @ 22:33:43
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Postat av: linnea

Det är nästan jobbit att läsa de här. Det berör nästan fööör mycket. Om det ens går.

2010-01-11 @ 00:53:23
Postat av: Erica

D? var e du? :(

2010-02-11 @ 23:12:15
URL: http://ciita.devote.se

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: