Min flickväns drömegenskaper.






Hur blir man Girlie i Dedes texter? Vilka egenskaper har Dedes drömkvinna?




1. Det första man ser är ju ögonen och ögonen är själens spegel, och om en kvinna har väldigt starka, goda, vackra, djupa ögon, då smälter jag.. =D haha trodde du inte va, att man kunde smälta en D? ;D gud så vackert yee! Jag kan se om det är Girlie-material genom ögonen. För den kunskapen har jag att jag kan se igenom ögonen deras livshistoria och mål och vad de vill egentligen.

2. De andra hänger ihop med ögonen/själen, och det är att min framtida flickvän har villkorslös kärlek och godhet i hjärtat, att hon verkligen har en passion av vilja bli mer en bara en stereotyp robot i samhället. Hon vill förändra.

3. Nästa är att hon verkligen får mig skratta, är charmig och söt och verkligen får mig bra på humör =D gör inget om hon är lite dumsöt heller ibland inte för ofta =D eller bara kan få mig att njuta av hennes närvaro =D  hon ska typ gå runt o studsa o va en energiboll som får mig ba att le =D De får mig att smälta! Bliii såå lyckliga!

4. Att hon ser världen från mina ögon, förstår mig. Jag hade en dröm att jag mötte en sån tjej med, det var en av de bästa drömmar jag hade, synd att ja vakna haha, för de var helt sjukt vad hon förstod mig, hon visste hur ja tänkte, det var som hon var min ena hälft, ifall det är nått ja älskar så är det verkligen när nån förstår mig helt så att man nästan blir fulländade som par.

5. Hennes aura, mystik, känsla, beröring, hennes unikhet. Det skapar hennes otroliga utstrålning, till slut blir hon det vackraste i världen med alla dessa egenskaper=D hon är en kvinnlig Dede =D för Dede har de egenskaperna och tillsammans är vi fiiinasde yeeee =D jaa ba önskar jag vet vem du är, o vart du är? 

Samt att hon är bra i köket ;D läs Dede&Girlie 2012 i rubriken "Känslor o lyrik" så fattar ni =D






- De här kommer aldrig göra dig till min flickvän -

1. Dålig attityd och personlighet. Finns det nått mer avtändande? Nej, hur ska man bli Girlie i Dedes texter med en dålig personlighet och attityd? Det finns en anledning varför jag dissat Kissie. Hon skulle aldrig kunna få mig.

2. Plastikopererad. Jag är ledsen alla tjejer som gjort plastikoperationer men ni kommer aldrig få en D. Det funkar inte. Jag klarar inte av det här med silikonbröst och samhällsystematiska ideal. Det där idealet kan inte manipulera mig o jag kan inte falla för det. Bryr mig inte om ja är den sista killen o tänka så men för mig är det avtändande... Vem som helst kan plastikoperera brösten och posa för nån skabbig tidning? Det är inte skönhet. Jag hatar fejktjejer. Plastikoperation handlar om komplex som finns i huvet skapat av ett sjukt samhällsystem byggt på idealism.

3. Översminkad. Snälla var naturlig. Nu handlar det inte om att man kanske är en skönhet utan smink. För en del ser som helt andra människor utan smink o kanske enligt dem själva förjävliga ut. Men för att du ska återvinna din riktiga identitet som en självständig kvinna så måste du själv motarbeta de egna idealen du avskyr. Du är vacker om du tillåter dig att känna dig vacker och bearbeter systematiska ideal som är inpräntade i huvet.

4. Det kaxiga spelet. Har mött så många tjejer som försökt spela spel. "Du vet att du gillar mig Dede". Eller massa jävla games. Herregud, du får verkligen kämpa om du ska vara värd mig. Jag ger inte hela mitt hjärta till någon utan jag vill bara göra en till världens lyckligaste i hela världen och ge en helt obeskrivlig kärlek.

5. Att inte ha förståelse för omvärlden. Hur ska jag nånsin kunna visa en helt annan värld om hon är fast i den materialistiska världen? För att visa en helt annan värld måste ett hjärta vara kapabelt och öppet för det.




Vi säger så här. Att Girlie har fastnat helt i den materialistiska världen. Så ja, då kämpar jag ensam.
Jag är kapabel att kämpa ensam. Det blir många tårar för mig... men jag kan inte älska henne om hon är en stereotyp.


Oh jag har sagt det innan, det spelar ingen roll att tusen tjejer älskar mig just nu.
Även när de sa: "Dede du är min drömkille jag vill ha dig som pojkvän".

Jag tänker aldrig sälja ut det här som finns inom mig. Jag kommer aldrig ge bort allt de här till nån stereotyp som Kissie. Det måste finnas nått osystematiskt som bryter de systematiska systemet.

Oh ja allt de ja har inom mig =D men en dag så kommer de ske. Nånting overkligt verkligt. Den dagen så kommer jag säga: "Du är Girlie i mina texter." Förmodligen kommer du svimma =D

Oh alla de där texterna jag skrivit som känts ja helt obeskrivligt vackra är direkt från hjärtat. Sagor finns, men de dör för dem som slutar tro.

Ooooohwwooooooooooooooooooow! =D Obeskrivlig kärlek som ingen jordisk kärlek kan mäta sig med...

Jag vet inte vem som är Girlie...men de är nån av mina läsare o hon känner igen sig i mina texter.

Oh en dag snart är vi långt borta från Earthy...

De här är direkt från hjärtat.


Kärlek
 - D
It's only one D in the whooole wooorldy!
And the only one that can catch my looove is Giiirlie!


Postat av: Anonym

<333

2010-01-04 @ 09:45:49
Postat av: sl

älskar de du skriver:)



2010-01-04 @ 12:04:23
URL: http://santalopez.bilddagboken.se
Postat av: sandra

bäst åsikter i landet yes!



2010-01-04 @ 12:07:49
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Sara

Sluta oroa dig. Allt har sin tid. =) Njut av livet istället, och lev det till fullo när du väl har chansen. Take care

2010-01-04 @ 13:19:07
URL: http://saraliicious.blogg.se/
Postat av: kanskegirlie

jag är girlie.

2010-01-04 @ 15:39:55
Postat av: jeanette

Jag passar in i några av dom första punkterna :) Dock inte att jag är bra i köket, haha.. Där försvann min chans ;)

2010-01-04 @ 15:40:05
URL: http://cornetto86.blogg.se/
Postat av: amanda

Du är sjuukt bra :) o har vettiga tankar!

2010-01-04 @ 18:49:03
URL: http://amndaalbinsson.blogg.se/
Postat av: kitty

Bra tänk!

2010-01-04 @ 19:33:52
Postat av: sara

Jag ÄLSKAR DIG O DITT SÄTT O VARA! :)

ÖNSKAR FLER VAR SOM DU DEDE!!!



Din flickvän kommer bli lykligast :) du äär sååå fiin!!! :) finaste ögonen me (a'



Puss!

2010-01-04 @ 19:36:41
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Postat av: Anonym

har girlie bara de eenskaperna eller vill at on ska haler? ja gillar rangordningen och äen de som var i mot.



Hur man inte skule vara, jättebra åsikter!

2010-01-04 @ 19:39:45
Postat av: natta

Älskar ditt tänkande:) min drömkille är du!!

Hel oroligt...trodde inte killar kunde uttrycka sig så vackert.



2010-01-04 @ 20:04:44
URL: http://nattafoxy.blogg.se/
Postat av: becka

Jag är finast i världen utan smink =)

Haha, waaaaaaow! Alltså, jag blir helt galen av de du skriver. De bara spritter i hela mig och jag vill ut och springa, hoppa, tjoa, vad som helst bara världen ser min glädje liksom! TACK <3

2010-01-04 @ 20:38:51
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Alltså vaf... "Girlie"?! Girlie...

Dude.

2010-01-06 @ 14:51:17
URL: http://gelogen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heeeey Rufffygiiirlie =D you looking good today! Händer? =D I LOVE YOU TOO =D sooo muuchyy not earthy! =D puss! untouchable



2010-01-06 @ 19:28:14
Postat av: There's no point in living if ypu can't feel the life.

Lite läskigt det där med ögonen. Mina ögon har jag själv alltid sett som tråkiga. För om nån frågar mig 'vad har du för ögonfärg?' Då svarar jag.. 'Jag vet inte.' För enligt mig själv är dom grön/bruna. Enligt en kompis till mig är dom grå/blå/gröna, En kompis sa till mig. 'När man ser in i dina ögon, är det som att se en helt annan värld.' Men jag står fast med att, dom måste va grön/bruna.

Och du skrev kärlek och godhet i hjärtat. Hm.. Vet inte om det stämmer eller inte på mig. För jag är en person som gillar personer, Inte älskar. För att älska personer. Det törs jag inte, det är en person som får den delen av mig, och det har han fått. Även fast han inte förtjänat det alla gånger. Så jag vet inte, det är rätt tragiskt att jag inte törs älska människor utan jag gillar dom bara. Men när jag älskar nån, så gör jag det utav hela mitt hjärta.

Lite såhära freaky är det också att personer har sagt till mig 'jag kan aldrig tänka mig dig som sur/arg'. Då trodde jag att jag skulle svimma, jag upplevs alltså som en person som alltid är glad, och enligt vissa andra full av energi.

Hennes aura, mystik, känsla, beröring, hennes unikhet, hm.. Mystik.. Mjo, jag är en person som folk tror dom vet mycket om, men sanningen är att dom inte gör det, för det finns så mycket mer. Men det är saker som jag inte velat berätta, för dom förtjänar inte att veta det. Känsla, så som jag beskriver mina känslor bäst är genom låttexter som jag hör. Det spelar ingen roll hur det låter, med andra ord om det är rock elr hiphop, bara texten är bra.

Och som du sa Översminkad. Snälla var naturlig. Det jag gör med mig själv är, mitt långa (färgade) svarta hår, det plattar jag då det är halvt lockigt, och så det jag använder som smink är mascara, kajal och nån diskret ögonskugga och då jag använder det. Det är vid speciella tillfällen dvs. Fest, jul, nyår elr helt enkelt när jag känner för att inte se ut som hej-kom-och-hjälp-mig.



Och fråga inte varför jag skrev det här, jag lider av fritidsproblem då jag är sjuk och inte har sett allmänheten på några dar.

2010-01-14 @ 15:18:47
Postat av: Marre

Vackert, vackert, vackert...

2010-01-21 @ 15:48:41
URL: http://maaarree.blogg.se/
Postat av: chanine

word.

2010-06-01 @ 11:13:37
URL: http://chanineahlqvist.bloggplatsen.se/
Postat av: Batoul

Detta är första gången jag kommer in till din blogg, läste dina tre första inlägg, plus gick in på min flickvänns drömegenskaper, otroligt säger jag bara, trevligt med en kille som skriver vad han tycker och tänker och inte bryr sig om andra =) Jordnära och äkta, riktigt nice :D lycka till med att hitta din drömtjej, hon finns där ute någonstanns =) men visst är det skrämmande ?? Att inte veta hur din framtida partner ser ut, jag tänker fram ibland och undrar hur min, fästman, man osv kommer se ut man vet aldrig om man sett dom gå förbi eller så :P hehe jaja ska inte skriva värsta boken här. Ha det bra :D

2010-06-01 @ 20:29:24

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: