Veckans kommentar och veckans film!

Heyyo! =D

Nyss kommit hem från studion!
Rösten kändes mycket bättre idag även om de inte är 100% men de var skönt o va back in the game!

I det nya Dedeprivat så kommer "Vecktans text" på fredagar av mig. På söndagar kommer "Veckans kommentar&veckans film". Så dessa datum gäller o resterande dagar kommer de upp allt annat som jag tar upp, haha har alla världens kategorier här ! =D

Men "de" är för allt ryms i de! =D




Veckans kommentar: Stina

"Heej Dede! Du ska veta en sak och det är att du fick mig tappa andan när jag läste. Det första jag tänkte var hur kan en sån här kille existera? Det är så vackert bland alla ytligheter så finns en kille som du som tänker förändra världen o gör det! Sen din syn på kärlek, jag blev paff! Du vet verkligen hur man älskar och girlie kommer bli världens lyckligaste. En sak jag undrat är vad som menas med Illuminati? Din blogg ger mig jättemycket självförtroende och jag blev livrädd när du skrev att du gjort ditt sista blogginlägg! Du är min stora förebild och dröm! // Stina

D.Dede svarar: Tack så mycket! Sånt här värmer oerhört när folk säger att min blogg ger dem självförtroende o att de blir mer självständiga. De gäller att bli fri från systemet för att nå sin riktiga källa. I systemet finner vi att vi bara är produkter och jagar mål som Illuminati satt upp. Vilka är då "Illuminati". Det är de som styr världen just nu genom krig, vapenindustrin, media mfl. Det är den eliten av människor som har kontroll över världen och då menar jag TV, musik, reklam, nyhetsutbud etc. Allt vi ser och hör är oftast direkt skapat av Illuminati. Därför måste Illuminati stoppas om människor verkligen ska bli fria på riktigt.



Veckans film: Martial Child


Filmen: Sedan hans fästmös tragiska död två år tidigare har David Gordon inte haft mycket till liv, åtminstone inte känslomässigt. Men han har alltid drömt om att bli pappa, och nu har han bestämt sig för att se till att drömmen går i uppfyllelse. Han adopterar Dennis, föräldralös pojke som väldigt gärna vill ha en pappa. Dennis lever i sin egen lilla värld och är övertygad om att han faktiskt är en utomjording från Mars

Dede betyg: 4/5. Otroligt sevärd. Denna måste ses och faktum är att många barn som fötts de senast åren har minnen av tidigare liv eller att de kommer ifrån andra galaxer och inte känner sig hemma på jorden, speciellt barn med autism som stelnar till av jordens hårda klimat. Dessa barn kallas "Indigo childs" och har återfötts på jorden för en anledning, att höja medvetandet och visa en helt annan värld. Detta är på riktigt och något filmen försöker förmedla. Barn är inte påprackade av vårt system, så de viktigaste budskapet är att låta barn utveckla sig fritt o få vara sig själva. De får inte bli produkter av ett sjukt system. Otroligt vacker film!

Se gärna kategorin "Veckans kommentar + veckans filmtips" för att se fler filmer som höjer medvetandet och som ger nått alldels extra!

Peace out&nighty
Truly Yours
- D.
Postat av: stina

Tack så mycket Deee :) <3

2010-02-02 @ 13:42:39
Postat av: hanna

matrial child är en jättebra film håller med! (:

2010-02-02 @ 14:44:20
Postat av: hanna

<333

2010-02-02 @ 14:44:25
Postat av: hanna

<333

2010-02-02 @ 14:44:29
Postat av: sandra

Älskar den filmen :)

Den är skitbra!!! bra att du förklarar de där om att barn föds in här med :)

2010-02-02 @ 15:03:43
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: sandra

föresten kommer det en uppföljare?

2010-02-02 @ 15:03:58
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: clara

Gillar verkligen den filmen! Den berör så mycket! Visste inte om det där med barn med autism..men det stämmer nog eftersom flyktingbarn reagerar likadant och blir det.

2010-02-02 @ 17:12:30
URL: http://lightworkers.org
Postat av: shpresa

ooh den är så bra!

2010-02-02 @ 18:24:12
Postat av: D.Dede

Kan posta den här med så ni ser



Dean Haglund confirmed that government officials would regularly attend Hollywood parties and submit ideas to be planted in film and TV scripts. We have also previously covered the reports that the Pentagon will lavish certain projects with money and equipment should they portray them in a good light. On the other hand they will not help any project that is in any way antiwar.



Det ni ser är att de filmerna är skapade för att göra folk medvetna om olika saker och att de är top-down projects som är finansierade.



Kärlek

- D.

2010-02-02 @ 19:41:09
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: kanskegirlie

jag älskar dig.

2010-02-02 @ 21:24:10
Postat av: Anonym

den filmen gillar jag :)

2010-02-03 @ 11:33:03
URL: http://thresnilsson.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: