Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans film


Veckans kommentar&Veckans händelser&Veckans klipp!




Veckans kommentar: Moa




Kommentaren var så stor att den inte fick plats så den fick bli miniatyr.
OBS, väldigt starkt, handlar om en tjej som haft självmordstankar men rest sig upp.
Klicka för o läsa.


Dede svarar: Denna kommentar är såna där som man väntat på. Att folk verkligen reser sig upp, den här tjejen har haft självmordstankar. Att folk börjar minnas och komma ihåg att de har ett större syfte. Det är många här som hittat hit som är här för en anledning. De kommer inte ihåg nånting eller har minnen av vad som hände innan de föddes. Men de börjar alla komma tillbaka till sin spirituella källa. Indigobarn, Christal Childs, Starchilds, Lightworkers. Att förstå ett större syfte för mig handlar dock inte om kateogrisering, för detta ljus finns i varje varelse och i allt levande. Det gäller bara för alla att komma ihåg och gå tillbaka till sin källa för o bli lycklig. O de är otroligt att du gjort den resan, fortsätt gumman, fortsätt Moa.  Kärlek / - D.





Veckans händelser - Topp 5!


1. Jag har aldrig mått bättre.

Det är en sån skön känsla. För det är en så lång historia. Att allt det jag gått igenom för att nå dit jag är idag. Jag känner en känsla av lugn. Och samtidigt lättnad. Jag har aldrig i hela mitt liv mått bättre och jag har aldrig varit starkare. Men det var bara menat o bli. För jag har sett det och mitt hjärta visste det hela tiden även när folk tvivlade så visste mitt hjärta. Man måste alltid lita på sitt hjärta - för bara du kan känna vad du känner i ditt hjärta. Lita mer på ditt hjärta än preferensramar från omvärlden.

2. Stora stora nyheter och överaskningar

Jag har en väldigt stora saker på gång och det är inte klart än men det innefattar väldigt om mitt privatliv. Det är inte bara en sak utan flera väldigt stora nyheter. Sen en hel del överaskningar till mina läsare.

3. Dedevardag.


Funderar lite på vad jag ska göra med dedevardag.blogg.se om jag ska lägga ner den eller göra den större. Jag vill helst inte ha för mycket vardag så därför flyttar jag ofta en del vardaglinga inlägg för att de inte ska ta upp för mycket plats på Dedeprivat. ska tänka lite på vad jag ska göra med det.

4. Akupunkturskor

Testa dem, finns jättemycket punkter som sitter under fötterna. Det är otroligt skönt! Älska akupunktur =D
Det är sweeeeeeeeeeeeet! =D


5. Matilda - inte bara kärlek utan stor beundran.



Alltid med mig i tankarna. Alltid ser jag hennes leende varje gång jag stänger ögonen. Det värmer hela mitt hjärta. Jag är fortfarande väldigt tagen av att hitta Girlie. Visst har jag sett det i mina drömmar och när jag såg in i framtiden, men det blir ändå överväldigande när drömmar blir verklighet. Jag älskar henne inte bara, jag beundrar henne, respekterar henne och älskar bara att känna hennes närhet. Jag känner ett väldigt starkt behov av att ta hand om henne, skydda henne, se henne lycklig. Det går inte förklara.

Och de är jag skrivit i alla Dede&Girlie texter. Denna kärlek är så ojordisk, obeskrivlig. Jag önskar alla får känna de jag och Matilda går igenom. Kärlek räcker inte för o beskriva det längre.

Fick världens vackraste brev hem idag på posten, det här är en drömflicka. Hon överaskar och imponerar mig hela tiden. Jag ska skriva mer sen om allt det vi går igenom och vad hon gjort.

Jag älskar dig, respekterar dig, beundrar dig, villkorslöst, ärligt, gränslöst och för alltid.

/ - Din D.




Veckans film: The Great Debaters




Handing: Filmen är baserad på den sanna historien om Melvin B Tolson, en professor på Wiley College 1935. I en tid av rasism inspirerade han studenterna till att vilja vara med i skolans debattlag som blev ett av de första att debattera mot ett lag med vita studenter.


Dedebetyg:

Jag brukar ha svårt för drama-filmer för man måste verkligen vara i rätt "mood" för att se dem. Men den här var riktigt bra och riktigt stark och tar upp om hur ordens betydelse verkligen kan skapa förändring. Ord är vapen - glöm aldrig det.


Nu ska ja sova =D

Gonatt beuatiful!
Hörs i morrn!

Kärlek
Truly Yours
/ - D.
Postat av: Emma

Den filmen är så jäkla bra! :)

2010-12-29 @ 00:00:13
Postat av: J I L L I Z

sv: hehe, händer imorgon då sötis? :D<3

2010-12-29 @ 01:24:48
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: ..

Jag vill också att någon älskar mig som du älskar henne..

2010-12-29 @ 09:17:46
Postat av: Olivia

Så länge du är du :D <3

2010-12-29 @ 11:41:01
Postat av: clara

Den veckans kommentar var verkligen vacker!

2010-12-29 @ 12:14:21
URL: http://lightworkers.org
Postat av: clara

Den veckans kommentar var verkligen vacker!

2010-12-29 @ 12:14:23
URL: http://lightworkers.org
Postat av: Petra

Jag har testat såna skor och de var faktiskt ganska sköna!

2010-12-29 @ 13:15:09
Postat av: Jenny

Beundrar dig Dede! Önskar fler killar var som dig.

2010-12-29 @ 13:46:16
URL: http://jennynylander.blogg.se/
Postat av: Amanda

Moa skriver vackrast i världen.

Jag är övertygad.

Hon tog mig med storm.

Hon är stark.

Hennes hjärta stormar hårdare än oceanens.

Jag bär hennes hjärta.

Jag bär det i mitt hjärta.

2010-12-30 @ 15:21:45
URL: http://glitterkontraster.blogspot.com

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: