Veckans kommentar + Veckans filmtips




Det blev delad veckans kommentar idag mellan Lia&Anna.

Veckans kommentar

Lia ( http://wazup.blogg.se/ ) kommenterade "Till dig som ville äga mitt hjärta" och skrev lite längre om hennes egna erfarenheter, men jag tar ut stycket som handlar om kärlek.

"Osäkerheten som driver en ursäktas som svartsjuka, förklaras som rädsla att förlora någon man står nära. Och de känslorna kommer i samband med kärlek men det betyder inte att de ÄR kärlek.

Kärlek är vackert och det enda i världen som inte gör ont, det är bieffekterna som värker. Jag envisas med att tro att kärleken i sig är alltid ren. Och borde inte få användas som ursäkt, eller missbrukas, så att den begränsar eller kväver någon annan.

Tvåsammheten handlar om en ny period i livet - när man ska lära sig balansera ens egna livsval med någon annans. Men det handlar också om att låta varandra utvecklas som individer, inte bara som ett par. Och det kanske är där det brister i många förhållanden..."


Och Anna (http://missbengtsson.blogg.se/) kommenterade hur Dede&Girlie skulle träffas igen.

"Det enda rätta att ni träffades igen är på den mest himmelska, underbara, färggranna, sandstrand. För det har du alltid skrivit om. Att ni ska leva på sandstranden. Så när girlie´s själ förstår och har vaknat så kommer hon äntligen komma gåendes långt långt borta på den där strandsanden, just den där du sitter och väntar. Du känner det på dig, men det gick fortare än du hade förväntat dig.
Girlie´s själ förstod så mycket mer än du någonsin kunnat ana. Hon fann mönstret och tog sig till dig. Du ser en svag skugga utav henne där långt långt borta, du hör ett svagt rop...helt plötsligt står hon där. Vackrare än någonsin, för hennes själ har hittat dig. "




Veckans filmtips: Contact

Jodie Foster spelar radioastronomen Ellie Arroway som i hela sitt liv varit besatt av rymden och möjligheten till att finna utomjordiskt liv. Efter att hon blivit föräldralös i tidig ålder har hon givit sitt liv åt vetenskapen på bekostnad av både nära vänner och kärleksliv. Hennes projekt att leta efter radiosignaler från andra världar möter både motstånd och ekonomisk katastrof. När allt är på väg att läggas ner tar hon emot en signal från en annan värld och världens ögon riktas mot upptäckten.
 
Jodie Foster möter sin döda pappa i denna scen i en annan värld efter att ha tagit sig dit genom maskhål som sägs existera i Universum.

Väldigt vacker, har du inte sett så den!

Om du har någon nära till dig som dött så är det inte borta för att de fysiskt inte finns mer.

Kärlek
Truly Yours
/ - D.Dede
Postat av: Sara

Funderat på att fixa om designen lite? ;)

2009-05-26 @ 14:40:36
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/
Postat av: Sara

Hehe ska du dra dit får du skicka url:en :P

Tänkte mest eftersom bakgrunderna på de olika sidorna är olika och sånt^^

2009-05-26 @ 14:48:44
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/
Postat av: Fia

Awesome :) mycket bra film!

2009-05-26 @ 14:55:34
Postat av: Stina

Niiicee!! :)

2009-05-26 @ 17:15:31
Postat av: Victoria

deen var bra!

2009-05-26 @ 21:57:38
URL: http://vzena.bilddagboken.se
Postat av: Anna

Menade vartenda ord Daniel och det vet du <3 You know me to well =) <3

2009-05-29 @ 00:11:10
URL: http://missbengtsson.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: