Veckans kommentarer och ord från Dede!



Heey!

Det har varit en jättebra bloggvecka :) fantastiskt utbyte med flera stycken personer, och dedeprivat har varit på topplistan över de 5 populäraste bloggarna i Sverige! It's The Dedede!

Nu är de så att matchen vart inställd ida ^^ så ska ut och springa en snabbis, 4 kilometer ^^
Men jag tänkte ta ut veckans kommentarer, de kan vara bra, tänkvärda, dåliga o.s.v.
Nu tog ja ut 3 snabba som fastnat på näthinnan, även om de finns fler att ta ut :)



VECKANS KOMMENTARER


Veckans kommentar från Joakim om skönhetsideal som kommer på att han kanske är manipulerad? En kille som kommit på sig själv?


"Nu råkar jag vara en sådan här kille som faktiskt tycker "Blondiner med stora bröst" är sexiga.
Är det fel på mig? Är det egentligen inte vad JAG tycker utan bara vad media har fått mig att tycka? Jag vet att man skall skilja på kärlek och sex, jag hör ofta tjejer säga, jag skulle vilja ligga med en muskulös kille men vara gift med någon med lite mage.
Kanske är det så att jag bara vill ligga med den smala storbystadde blondinen och att media har förstört min hjärna så mycket att jag inte ens vet vad riktig kärlek är?
För om jag fick välja så självklart vill jag att även min livspartner(hustru) skall vara blond, small med stora bröst. Eller vill jag det? Shit asså, varför får ditt inlägg mig att känna mig smutsig D.Dede? för jag kan ju inte hjälpa att jag har den "smak" som jag har.
"


Veckans sötaste från maddehansen http://dinfavoritmusiksuger.blogg.se/

"ÄÄÄÄNTLIGEN ! så klockren blogg, här har du en trogen följare av din blogg i framtiden. Jag har aldrig förstått mig på dessa tusentals människor som läser bloggar om smink och mode, det finns ju ingen poäng med det. Den här bloggen däremot... Nej fyfan så bra. Keep on going ! :) "


Veckans onödigaste från Z - som kom efter jag skrivit om samhällskritik. Tycker int den kommentaren passa in riktigt? Vill ha feedback på vad jag skriver inget annat.

"Älskar dig DEDE!!! Finasde!!! du är så sexig så fin både inre&yttre!! finns bara 1 av dig!! du är det finasDE på jorDEn."



Ohh, det är jättemånga jag vill ta ut - men jag måste verkligen ut och springa nu! :)

Kärlek
Truly Yours
/ - D.Dede

Postat av: Kim

Herregud, jag läser alltid din blogg och det får en verkligen att tänka efter. Jag är så trött på att bli sviken och sårad. Men sedan läser jag här. Och inser att det finns killar som inte blivit helt skadade av media och det är kanske inte helt ute med mig ^^

2009-03-29 @ 21:43:25
URL: http://kiiimpa.blogg.se/
Postat av: Joakim

Oj då hehe, var inte beredd på att bli uthängd sådär, men det bjuder jag på.

Jag vill gå till botten med det här, för jag får en känsla av att denna blogg säger att, alla killar som gillar blondiner med stora bröst är det nått ”fel” på.

Det var nämligen den frågan jag ville ställa till D.Dede

Jag tror att även om det finns någon kille där ute som hela sitt liv levt utan tillgång till varken tv eller media, ändå hade valt Pamela Anderson före Gudrun Schyman?

2009-03-29 @ 22:14:27
URL: http://joakim.i.am
Postat av: emelie

sv: vsg :D

2009-03-29 @ 23:29:51
URL: http://emeliedaahlgren.blogg.se/
Postat av: Rita

Du springer så mycket dede, tänk om jag springer i kapp dig (; haaha ! du får så roliga kommenaterer!

2009-03-29 @ 23:30:23
Postat av: Anonym

<3

2009-03-29 @ 23:30:44
Postat av: D.Dede

Joakim //



Ja, men poängen och det viktigaste är ju att normsamhället styr våra tankar och drar oss i deras riktning utan att vi tänker till.



Allt vi lyssnar på äter eller gillar är inte alltid egna val utan systematiska val som är inlärda.

Detta tar även psykologiska experter upp. Skulle en tjej väl rosa före blått om hon inte blev inpräntat med det?



Finns inga vackra tjejer med utseendet. Finns bara vackra insidor. Döm inte en tjej för hennes utseende.



Kärlek

/ - D.Dede

2009-03-30 @ 18:16:06
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: