Människan kan snart teleporteras + STOR RESPEKT för Jessica Alba!

Vi kan snart teleporteras enligt forskare - förflytta oss på ett par sekunder!
Se det här klippet. Det är från filmen Jumper.
Jag kan även lämna min fysiska kropp ^^ de är en hemlighet som snart många kommer kunna om 5-10 år ^^
Källa: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1446207/nu-ar-star-trek-verklighet-nastan

Ingenting kommer bli sig likt igen ^^ sanningen kommer och de går snabbare o snabbare!
Just follow D!

Galet mycket respekt och kärlek till Jessica Alba.
Hon sågar Sveriges neutralitet och påminner oss om att Sverige var passiva vid andra världskriget mot nazi-tyskland.
Tänk om fler kändisar gjorde såna uttalanden.Jag har grymt stor respekt för Alba nu :) Gotta love her! ^^

Källa: http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1448015/jessica-alba-var-svensk-var-neutral

/ - Dede.
Postat av: Petra

Oj helt otroligt ju!!! bra av Alba med det trodde jag inte om henne direkt :P

2009-02-13 @ 18:38:55
Postat av: Hanna

väldigt bra gjort av Alba!!

2009-02-13 @ 19:28:19
Postat av: Micca

Nu fick jag med plötsligt mer beundran för Jessica Alba =)

2009-02-13 @ 19:30:34
Postat av: Hosse

GO ALBA!

2009-02-13 @ 19:32:03
Postat av: Anders

jag vill teloprterera :P verkar mäktigt

2009-02-13 @ 19:55:03
Postat av: Z

älskar dig Dede<3

2009-02-14 @ 12:19:08
Postat av: lelle

det roliga är att du verkar helt ha missuppfattat hennes uttalande? Tvärt om, HON SA att Sverige var neutralt även fast de som var imot henne sa att det inte var sant utan att det var Schweiz som var neutralt. Alltså yrkade Alba på att Sverige visst var neutralt och hade varit det sen 2:a världskriget fram tills idag. Så njaa, det var väl inte ett så smart uttalande iallafall?http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=44544http://nyheter24.se/noje/kandisar/120319-jessica-alba-i-brak-om-sverigeAlbal%25C3%25A4ramerikanernageografi10670605.asp" rel="nofollow">http://www.sourze.se/JessicaAlbal%C3%A4ramerikanernageografi10670605.aspKolla länkarna, och kolla gärna även upp fakta tills nästa blogginlägg, TACK!

2009-02-28 @ 12:16:27
Postat av: D.Dede

Lelle //Gumman? Sverige är visst neutralt. Det är inget som missuppfattas. Alba yrkade på att Sverige varit neutralt från 2:a världskriget fram tills idag - vilket stämmer. Sverige har varit neutralt. Under andra världskriget gick vi under paraollen "en svensk tiger". Sverige har alltid varit en knähund till makteliten och har fungerat som ett socialistiskt expriment. Så jag tror du missuppfattar det här mera, det var en väldigt bra och sann åsikt av Jessica Alba. Hon är en otroligt smart tjej som står på sig, och det var väldigt modigt gjort. Tror inte det finns många tjejer som ens skulle föstå eller göra ett sånt uttalande.Tack ändå att du lyfte upp frågan, för det är bra att den prats om.Peace.

/ - D.Dede.

2009-02-28 @ 12:47:43
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: lelle

det trodde jag inte om dig dede, att du ansåg att sverige är ett neutralt land!?

Sverige är fan minst lika "oneutralt" som alla andra länder. För det första: under 2a världskriget tillät sverige tyskarna/nazisterna att frakta malm och annat Genom sverige och dessutom var malmen svensk. Och den malmen användes till vapenindustrin ÅT tyskarna. Och att anse att sverige är neutralt idag är bara fånigt och att blunda för sanningen. Det finns många svenska soldater i både irak och andra länder, sverige styrs rent ut sagt av USA. Och att kalla ett land som är kontrollerat och styrt av usa kallar jag INTE för neutralt. Bara FRA-lagen är väl ytterligare ett bevis på det!? Att usa kontrollerar sverige trodde jag var någonting som du både visste och trodde!?

Jaja, man blir ibland förvånad över dig också DEDE. Sen att du lägger upp en lista på de vackraste tjejerna, det trodde jag inte heller var direkt din stil!? trodde du var den enda kille som faktiskt inte såg skönhet på det sättet, utan såg sköneheten innuti och bli attraherad av personen i fråga och inte någon jessica alba eller christina agulilera kropp!?

Du kommer förmodligen inte ens publicera den här kommentaren, du vill väl inte att ditt "fina rykte" ska försvinna..

2009-03-04 @ 13:48:54
Postat av: D.Dede

Lelle //Jag tror vi menar samma sak, fast på olika sätt. Tror definition gör det diffust. "Neutralt" menar jag med att Sverige bara stod och tittade på i andra världskriget utan att agera emot det. Så jag tror vi menar samma sak på olika sätt. "Oneutralt" är ju mer att man lägger sig i det. Men tror det blir diffust med definitionsbegreppet. Sverige var hycklare oavsett under andra världskriget, och jag vet om malmen bl.a. Det jag menar med FRA-lagen och så vidare är att Sverige är neutralt mot makteliten och agerar efter deras agenda. De är styrda till att vara neutrala. Jag tror mer det menas med att neutralitet och passivitet är en form av ondska, som människor har idag och som Sverige hade då. Hoppas du förstår?

Angående Topp 5-listan av de tjejer jag rankar högst, så skrev jag rätt tydligt "jag vet inte hur de är som personer och ingen av dem kan fånga D". Har väldigt svårt att attraheras av någon, och om du läser igen så skrev jag 5 stycken punkter av vad vad jag beundrar och ser hos en kvinna, och det var alla själsliga attribut.Till alla som följer den här diskussionen så kan ni läsa : http://dedeprivat.blogg.se/2009/january/-min-dromkvinna.htmlDet var en väldigt oskyldig liten lista och folk ville veta, så jag skrev bara vilka jag beundrade mest. Get it? Du är lite aggressiv...Och neeh, jag raderar aldrig något om det är en diskussion för jag äger ut alla i diskussioner ;D men du har bra åsikter, men vi tänkte likadant. Var det nått mer?Peace

/ - D.Dede

2009-03-04 @ 21:29:50
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, dede.blogg@live.se - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: