Veckans kommentar + Veckans film!

Godmorgon finaste du! =D

Jag hoppas du haft din skönhetsömn och vaknat upp till en härlig söndagsmorgon!
För det har jag. Det blev lite galet igår, hann inte tillbaka.

Vi tränade fotboll mellan 13.00-16.00 igår. Och sen från klockan 18.00-22.45...hahaha det blev lite mörkt=D
Så jag tränade 7 timmar och 45 minuter igår...hahhaaha är jag CRAZY!? =D helt slut idag...men vi har idag är det träning med igen, a-lagsträning idag, men jag blir no pigg tills dess, ba dricka min godmorgon juuice! =D

Så vem blev veckans kommentar?

Två stycken får dela på första platsen idag.







Veckans kommentar 1: Nadja

hej , jag skriver igen.
eftersom jag inte visste att din blogg fanns när du hade denna frågestunden skulle jag gärna vilja ställa en fråga nu,
har du träffat girlie ?

du skriver så starka texter & du är verkligen helt fantastisk! tänk var många liv du förändrar genom denna bloggen,jag känner hur mitt självförtroende bara växer för varje inlägg jag läser.
tänker tillbaka på mitt liv när jag gick i fyran-femman då hade jag ett otroligt bra självförtroende men något hände, jag började högstadiet och plötsligt kom alla kraven om hur man ska se ut & det började rulla tankar i huvudet som såg ut ungefär såhär "duger jag verkligen? " om jag bara gick ner några kilon till vill han nog ha mig." om han inte kan tycka om mitt inre måste jag få han att tycka om mitt yttre" när jag tänker tillbaka var jag bara en dum liten flicka då. det funkar inte så, tycker man om nåns inre tycker man också om utseendet.
mitt självförtroende bröts ner nästan helt ändå kunde jag stötta dom som var omkring mig.
men nu efter några år av total osäkerhet känner jag hur jag börjar växa igen och jag börjar ta tillbaka mitt gamla jag , kanske börjar jag hitta mig själv, igen. Nu kan jag stolt sitta och vräka i mig chips utan att det minsta tänka på min vikt & lever helt efter mottot : man lever bara en gång!
Tack flr mig & fortsätt med bloggandet,
helt otroligt vackert!


Dede svarar: Sånt här gör mig alltid så lycklig. Att jag lyckas stärka så många människor och hjälpa dem! Nadja, du är underbar med som kan öppna dig så mycket. Kärlek!


Veckans kommentar 2: Mariell (http://reasontobe.blogg.se)

För oss är det din själ och ditt inre du visar och det är den delen vi tycker om att ta del av. Det är ditt inre vi vill se, vi vill få kontakt med och det är ditt inre och din själ som sätter prägel på dina ord.

Kommer bilderna och du blir offentlig kanske det helt plötsligt kommer handla mer om ditt utseende.
Tjejer kommer skriva till dig på grund av dina bilder och läsa mindre vad du skriver.
Helt plötsligt kommer det vändas och det blir utsidan som drar till sig läsare och kommentarer. Helt plötsligt blir det svårare för dig att förändra våra liv och våra tankesätt. Helt plötsligt blir det svårare för dig att tränga innanför pannbenet på flickorna och sätta igång livsförändrande processer.



Dede svarar: Många tycker inte jag ska bli för offentlig. För ni ser hur galet det är redan me alla tjejer!? Och jag funderar mycket på det här och Mariell har en poäng. Tjejer är redan helt galna, och jag som bara ville träffa Girlie...nu har jag massor med tjejer som säger att de är Girlie. Visst, jag ser bra ut, men jag aldrig velat bli älskad enbart för det.
Jag vill ju ba förändra världen, och det finns miljoner saker om världen o bortom den, o allt inom mig som jag kommer berätta. A Real Saga.






Veckans filmtips: Jakten på lycka med Will Smith. Den berör.


Kärlek&Fred
Truly Yours
/ - D.Dede
Postat av: Leia

Jo, jag har läst lite. Fast en sak får mig undra.. Du snackar på om alla blonda som att de är fejk typ. Och visst de flesta är ju det med.

Men vadå, du skriver inget om de som aldrig i hela sitt liv rört ett paket med färgningsmedel eller gått till frisören. Som mig alltså. Haha. Jag ser ut som jag gör. Och inget falskt med det. Har aldrig färgat håret eller opererat hit eller dit.



Detta blev en helt skev text, ser urdumt ut. Fast om du är smart förstår du hur jag menar. :P

Hehe.

2009-08-09 @ 12:41:03
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: H

För någon månad sen sa du att det skulle komma en videoblogg. Sen sa du att det skulle komma bilder. Säg ingenting alls om du inte vill lägga upp. Jag har stannat för dina ord och kommer alltid vara kvar på din blogg för det. En bild eller videoblogg vore kul, men jag har följt din blogg i flera år och hur du ser ut har jag ingenaning. Bara att ditt hjärta är det finaste. Men välj. Tröttsamt med alla "lovande".

2009-08-09 @ 18:07:47
Postat av: anna

Dede träna inte för mycket...läste om en fotbollspelare som dog häromdan av hjärttack.

2009-08-09 @ 18:11:16
Postat av: jojje

den filmen är grymt bra:) jättefin film de där med har sett den!

2009-08-09 @ 18:22:52
URL: http://jojje.blogg.se/
Postat av: Anonym

<33

2009-08-09 @ 21:00:43
Postat av: JagärGirlie

en dag kommer du förstå vem jag är. Jag är säker på att hon börjar på M.

2009-08-09 @ 21:02:08
Postat av: Clara

Den filmen är BÄST!! :) du stärker D! och du borde välja själv om offentlig eller inte. Den där tjejens videoblogg visar ju bara att så många hjärndöda tjejer är efter dig.

2009-08-10 @ 00:34:30
URL: http://lightworkers.org
Postat av: Leia

Jo, jag förstår dina texter helt & hållet. Bara det att det är ett väldigt tjat om just blonda. ;P

2009-08-10 @ 15:52:51
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Mariell

Tack söta du! :)

2009-08-10 @ 20:57:50
URL: http://reasontobe.blogg.se/
Postat av: Anna

Filmen är underbar!!! <3

2009-08-11 @ 12:03:17
URL: http://missbengtsson.blogg.se/

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: