D.Dede talar ut!


D.Dede tycker Alicia Keys har de vackraste ögonen av alla kvinnor just nu.
D.Dede kommer skriva mer om sina tidigare relationer o förhållanden för att stärka andra att våga gå efter sin dröm. Det kommer vara en del intriger, bråk som tas upp och allt personligt och privat från hur han lämnade sin modelltjej och sökte nånting vackert själsligt. Förutom det så kommer det som vanligt otroligt vackra kärlekstexter, övernatruligt, sanning om makteliten och lite till, bloggen som har exakt allting och lever upp till det! Världens FinasDe kille D.Dede!






Hej D.Dede! (: Vad händer?

Heyyooo =D allt är lugnt, nyss hemma från fotbollsträningen=D


Du skrivit en del om din före detta flickvän och hur du förändrats av det, kommer du berätta mer?
- Ye, relationer präglar ju en, och det var ju så det börja lite med "D". Min gamla texter var mycket sorgsna o djupa när ja höll på förvandlades. Jag skrev ju lite innan det, jag utvecklades  och ville bort från den materialistiska vanliga världen. Jag tror alla söker den känslan att "de måste finnas nått mer i livet". Jag kommer skriva mer om relationer i kategorin "privat&personligt". För att skriva av mig, och samtidigt stärka andra. Att våga gå efter sin dröm.


Vad menar du med att du kan se i ögonen hur någon är?
- Ögonen är ju själens spegel så jag ser rakt igenom dem. Och eftersom jag drömt allt de här innan och sett in i framtiden och fått fragment så känner jag ju igen en hel del av mina läsare.


Så du känner igen en del av dina läsare? (: coolt! Vad är vackra ögon enligt dig på en kvinna?
- Alicia Keys tycker jag utstrålar nånting väldigt speciellt och vackert.
Om ja skulle nämna någon bloggtjej så skulle jag säga Jeanette http://cornetto86.blogg.se  - ja boostar dig lite gumman =D där ser man hur goda och fina ögonen är, man vet att att de är nått speciellt.


Du har fått mycket komplimanger för dina ögon (: ja tycker du ska lägga ut de allafall! Du har högt självförtroende hjälper då komplimanger?
- Jag tycker komplimanger missbrukas för mycket idag och saknar något värde. Alla skriver "jag älskar dig" som om de är världens enklaste ord att skriva. Därför är jag otroligt sparsam med komplimanger, jag skriver nästan aldrig komplimanger. Om det händer så blir det för ögonen. Ifall man hör nått från mig som är komplimang då kan man verkligen ta åt sig o le hela året ut, för jag är väldigt sparsam med dem =D


Men du glömde självförtroendet? Och är det inte jobbigt för andra att se att du kan ha så högt självförtroende?
- Jag tror jag svarade indirekt på det i förra frågan att de missbrukas så, det är inte så att man tar åt sig så mycket. Angående mitt höga självförtroende så är det meningen att lysa ännu mer, alla mina läsare vet varför jag lyser för jag måste höras och synas, och jag lyser lite extra för att reta upp robotarna i jantelags-Sverige.
Jag är genialisk, unik och vet om det, och de ska störa robotarna. Men alla andra fattar lixom att de är mitt attribut och m.o personlighet att va så =D jag har skyhögt självförtroende o är på väg mot nått bortom stjärnor, förvandlas till nått som jag inte kan sätta ord på. Im AMAZING =D best ever! =D there will never be another D =D haha förstår du hur jag menar? =D så känner jag i hela mitt bröst.


"Jag är genialisk, unik och vet om det, och de ska störa robotarna"









































Många kändisar kommer fortsätta bli sågade hos dedeprivat.blogg.se
D.Dede sågar Cindy Crawford!






Vilka kommer bli de nästa du kommer såga?

- Det är lite hemligt...men om ni läste min senaste så sågar jag ofta överklassen. Jag lever för att hjälpa och stötta de svaga i samhället. Så jag sågar alltid överklassen och hjälper de svaga. Och ofta puppetdockorna som upprätthåller normsamhället. De som styr oss vill ju ha oss dumma o naiva, vi ska spela tv-spel, titta på let's dance, jaga egocentriska drömmar, skönhet&mode och vi ska skita i världen och bry oss om oss själva.
Därför sågar jag alltid de robotiska puppetdockorna.

Lixom wtf Cindy Crawford senast bara: "Jag har celluiter". Ett offentligt uttalande som om de lät som om "Jag har cancer" stört, jag skrattar så mycket åt såna nyheter som saknar nyhetsvärde när det händer allvarliga saker i världen.


De är kul att läsa så mycket olika inlägg här för de är så många kategorier, men kommer det mer om Övernaturligt?
- Ja, den övernaturliga delen kommer de mer av. Fast jag kan inte skriva allt på en gång, utan måste lägga en grundkunskap först så alla förstår. Tidsresor, intelligent liv, är bara början. Det kommer komma mycket mer övernaturligt, för jag vet så mycket om det och upplevt så mycket om det. Det är därför mina texter är så annorlunda, ingen kan göra det quite like me! Älskar o skriva otroligt vackra o speciella, oförklarligt, out ot this world, man kan inte sätta ord på känslan.


Va kul! Har du träffat Girlie än och är det nå mer du vill säga?
- Det är svårt att veta vem hon är bland tusentals tjejer, och jag vill inte lotta ut nån bio-tävling med mig =D haahah som en del ville ha! Men bloggen kommer dela ut ett träningschema, och jag kommer skriva mer om 2012, när världen förändras enligt mayaindianerna och gamla kulturer. Det kommer även en film om det i november som jag tycker ni alla ska se. Fast den är mer "domedag om 2012" o så är det verkligen inte. Det finns mycket där som folk behöver veta, och jag kommer skriva mer om det.

Stor kärlek till mina läsare! =D hej hej sötnosar =D som är med en resa bortom allt förnuft! Har man hittat hit har man haft tur, och det finns nått unikt o vackert speciellt i dig som läser! Nu ska du bara få ut det bästa av dig när o förstå allt när världen förändras.


Kärlek
Truly Yours
/ - D.Dede - BÄSTASDE FINASDE AAAAAWWWWWRUFFFFY!!!! =D



Postat av: emma

haahah din energi är galen :D

2009-08-29 @ 17:10:40
URL: http://emzangirl.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

<33

2009-08-29 @ 17:10:50
Postat av: Jeanette

Så söt du är, tack så mycket :)

Måste ju bara berätta en grej för dig, kanske låter lite konstigt, men jag drömde om dig inatt, att jag träffade dig.. hehe.. så nu vet jag hur du ser ut i min dröm iallafall.. hehe :)

2009-08-29 @ 18:20:19
URL: http://cornetto86.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad händer 2012?? :O

2009-08-29 @ 19:20:55
Postat av: Anonym

aawww:D:D <3

2009-08-30 @ 09:42:03
Postat av: sandra

cindy crawford är dum i huvet :P



skulle med vilja ha ditt självförtroende!

2009-08-30 @ 09:44:53
URL: http://sandrawww.blogg.se/
Postat av: Jack

härlig och unik blogg ju ;)

händer idag?

2009-08-30 @ 12:05:34
URL: http://paraplyjack.blogg.se/
Postat av: amanda

älska!<3

2009-08-30 @ 12:33:44
URL: http://amandaalbinsson.bilddagboken.se
Postat av: amanda

älska!<3

2009-08-30 @ 12:35:03
URL: http://amandaalbinsson.bilddagboken.se
Postat av: Clara

bäästa åsikter!

2009-08-30 @ 12:37:01
URL: http://lightworkers.org
Postat av: Marina

hej, hittade nyss till din blogg.. förstår dock inte den, alltså allt det här med girlie (?) och att du är synsk? skulle bli glad om du kan berätta lite sammanfattat antingen här eller som en kommentar i min blogg? :)

/Marina

2009-08-30 @ 12:59:21
URL: http://ironic.blogg.se/
Postat av: issa

Hej =)

Jag har precis startat en veckans blogg tävling. Personligen är jag trött på Kenzas festande, Fokis krims krams och paulinas fjortisliv. Är det inte dags att en riktig blogg kommer fram?



Är din blogg den riktiga bloggen? Anmäl dej här

http://stuumpan.blogg.se/2009/august/vill-du-bli-veckans-blogg.html



Regler för att få vara med står också i det inlägget.

Hoppas jag ser din blogg i tävlingen =)

kramar // stuumpan

2009-08-30 @ 13:14:16
URL: http://stuumpan.blogg.se/
Postat av: D.Dede

Marina //



Girlie är en kvinna som är out of this world, bokstavligen. Och yee, jag har kunnat se fragment av framtiden :)



Kärlek

/ - D.Dede

2009-08-30 @ 14:27:44
URL: http://dedeprivat.blogg.se/
Postat av: suffy

dock.. självFörtroende - jag kan.

självKänsla - jag duger.

alla skirver fel om de där ^^ "jag ha bra sjävförtroende, - jag ser bra ut" men de e felfelfel ^^ även om dom går ihop lite.. eftersom, om vi ha bra självkänsla så tvivlar man inte lika mycket på att man inte kan..

meeen, ja, alla säger de som tvärt om typ ::

2009-08-31 @ 14:44:15
Postat av: suffy

Dock.. SjälvKänsla - jag duger.

SjälvFörtroende - jag kan.

Alla skriver fel om de där ^^ "Jag har bra självförtoende! - Jag ser bra ut!" men det är felfelfel ^^

Även om det går ihop lite, efetrsom att om man har bra självkänsla så tror man mer på att man kan och klarar av det men försöker med.

Men alla ser det som tvärt om, men självförtroende är inte att man tycker att man ser bra ut eller så ^^

2009-08-31 @ 14:54:38

Hey! Jag försöker svara alla mina otroligt fina läsare men pga tidsbrist hinner jag inte alltid svara. Det går även fint maila mig, om vad som helst till, [email protected] - där svarar jag nästan alla läsare så fort jag hinner. All energi och lycka till dig! Bless you so much! Lots of Love, Truly Yours, D.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: